Gizli Üye(45 üstü)1 yılevet.. ayrıca 3 bakire kız tecrübesi yaşadım 3 kızla da ilk denememizde birleşme gerçekleşti ;) uzunca bir ön sevişmeden sonra 10 dakikalık alıştırmalardan yani penisin sadece başını sokup çıkartmalı alıştırmalardan sonra tamamen kökleyip 5 dakika öylece içinde bekletmiştim kızların, zevkleeeeee... tabi içinde bekletirken de öpüp okşadım yanaklarından saçlarından dudaklarından göğüslerinden... ama sadece bu kadar yani boşalacak kadar git gel yapmadım, boşalmadan çıkartttım 3 kızda da.. içinde bekletme süresinin sonunda yavaş yavaş 4-5 kez git gel yapıp boşalmadan çıkartmıştım ve ilk ilişkimiz bu şekilde sonlanmıştı. sonrasında sarılıp öylece kalmıştık huzurla ;) bu ilk seferden sonraki ilk ilişkimiz 10 gün kadar sonra gerçekleşmişti kızlarla
08 Yorumla
Soran1 yılNe guzell. Niye 10 gün beklediniz peki. İlk gece neden olmadi
Cevap sahibi1 yıl2-3 gün az az kanama sürmüştü, bir de kız kendini rahat iyi hissettiğinde kendi adım atsın ilişki için diye bekledim. ilk gece devam etmeme sebebim bir kaç yazı okumuştum kızların ilk ilişkisinde fazla zorlamamalı, zevk alma işi sonraki ilişkilere bırakılmalı, ilk ilişki sadece kızlığın bozulması için yapılsa sonrasında devam edilmemesi daha iyi gibi şeyler okumuştum ondan devam etmedim boşalana kadar, kanaması vardı ve kıvranıyordu inliyordu ben de kıyamadım şahsen öyle bencilce davranıp kendi zevkim için devam etmedim.
Soran1 yılO kadar kivranma oluyor mu ya🥲ben de yasayamiyorum
Cevap sahibi1 yılbu 3 kızdan ikisinde aşırı kıvranma hali olmuştu, hele bir tanesi o an tekmelemeye bile çalışmıştı ama o an zaten bacaklarını tutuyordum, zaten kızın bu halini görünce hemen çıkarttım devam etmedim sarıldım öptüm, diğer bi kız daha rahattı daha azdı kıvranması. bu 3 kızla da kızların kendi isteğiyle oldu ve uzun süre de devam etmişti ilişkimiz sevgili olarak. paylaşmak isterseniz siz neden yaşamayamıyorsunuz yani acı vs durumlarından ötürü mü
Cevap sahibi1 yılbu bir tane kızın aşırı korkusu vardı canım çok acıyacak dayanamıycam diye, küçüklüğünden beri hep korkutucu şeyler anlatılmış hep öyle büyümüş, erkrklerden hep kaçmış doğru düzgün sevgilisi bile olmamış, bu kızla uzun uzun konuşmalarımız oldu rahatlaması kendini güvende hissetmesi iyi hissetmesi için belki 4-5 ay bu konu üzerine o sordu ben anlattım kafasında korkutan şeyler kalmasın diye, ilişkiye karar vermesi de zor oldu ama oldu nihayetinde, alışınca çok tatlı zevkler yaşadı kız ama alışana kadar 3 ay felan geçmiştir ilk ilişkiden sonra, bu kız 28 yaşındaydı
Soran1 yılNe güzel. Benimki uzun hikaye ya. Acı ve yanma oluyor cok
Cevap sahibi1 yılanlatmak isterseniz dinlerim. benim kızlarda da acı yanma sancı hepsi oldu ama önemli olan bunları en aza indirebilmek için erkeğin çaba göstermesi. bu üç kızda da ilişkiden önceki ön sevişmede en az 1 saat sürmüştü ve masaj yaparak okşayarak rahatlatmaya çalışmıştım kızları. acı yanma sancı bunların bir çok sebepleri olabilir sadece kızla alakalı da değil erkeğin penis boyutlarından da ya da erkeğin aceleci bencilce davranışlarından da olabilir, kızın vajina aşırı dardır, çekinme utanma sebebiyle gergindir, kendini aşırı sıkıyordur vs bir çok sebepleri olabilir. yani az biraz acıma sancı illaki olacak ama dayanılmayacak derece de olmamalı normal şartlarda
Soran1 yılKesinlikle
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. niye olmasın her 2 tarafta istiyorsa ve sağlık sorunu yoksa olur ama ben evlenmeden olmaz diyenlerdenim 1 defa evlendim boşandım eşimle yaptım ilk ama hiç bir sorun olmadı
04 Yorumla
Soran1 yılNe guzel
Soran1 yılNe hastaligi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılilk denemede olmadı, çok zorlandım devam edemedik, ertesi gün tekrar denedik, daha ertesi gün tekrar denedik, her seferinde azcık bi giriyor gibi oluyor hemen acı ve karnıma doğru vuran bi sancı oluyordu. bir hafta felan bu şekilde denemelerle geçti, adam da çok sıkıldı şahsen bende hem sıkıldım hem utandım artık nazlanıyorum gibi hissetmeye başlamıştı eşimdi, en son dedim acısa da sen bildiğin gibi yap durma dedim, o da öperken okşarken penisini girişe koymuştu öyle duruyordu öperken okşarken aniden soktu bastırıp acıttı bi anda karnımda şiddetli bir sancı hissettim ve geçmedi uzun süre, eşimde ilk girince bekledi biraz öyle yavaşyavaş git gel yaptı, acıttı kıvrandırdı ama iyi ki öyle yapmış yoksa bana kalsa birleşme olmazdı,
19 Yorumla
Soran1 yılAma o birden sokma durumu da çok zor ya😔
Cevap sahibi1 yılevet hem de çok ama başka çarem yoktu yapsın istediği gibi dedim fakat öyle birden sokar hem de hepsini sokar bastırır diye düşünmemiştim öyle yapacağını, o anki his çok tuhaftı sanki içim birbirine yapışmış ve sanki yırtarak ayırıp giriyor gibiydi ve o his çok acı vericiydi geçti bitti şükür fakat 2 ay bu acıları sancıları yine de yaşadım zevk alamadım, ancak 2 ay sonra rahatça girmeye ve zevk vermeye başladı. senin durumlar nasıl
Soran1 yılBen de senin durumdayım. Nazlaniyo görünüyorum, açıdan hiçbir şey yapamıyorum😔
Cevap sahibi1 yılerkekler maalesef çok bencilce davranıyor bu konuda nazlanıyorsun zannediyor, kolay değil ama anlayamıyorlar maalesef erkek olmak kolay kızı altına aldımı gözleri dönüyor başka hiçbişey görmüyorlar kızın hali ne anlamak istemiyorlar. krem kayganlaştırıcı vs sürmeyi denedin mi hem vajina kısmına girişie hem erkeğinkine, biraz daha kolaylaştırıyor biz öyle yapmıştık, ama böyle işkence çekeceğine bir doktora danışmanda fayda var bunun sonu yok çünkü
Soran1 yılYa yeterli islatabilse olacak aslında ama çok benciller. Evli olmadığım için de bu bencillik dusunduruyo beni, kafasal olarak da rahat edemiyorum
Cevap sahibi1 yılhmm, evli olsan eşin olsa illaki daha anlayışlı olurdu ama durum farklı, bencilce davranması doğal o kendi zevkini düşünüyor, ön sevişmeyi uzatsa en az yarım saat gerekli bence bakire bir kız için özellikle ilk ilişkisinde, seni rahatlatmak erkeğin öncelikli görevi olmalı, sen kendini rahat güvende hissedersen çok çok daha kolaylaşacak ikiniz içinde aslında, neden böyle davranıyor ki erkeğin
Soran1 yılHeyecanına hakim olamıyor bana düşenler hiç. Sabırlı olsalar çok daha güzelleri yaşanacak oysa ki
Cevap sahibi1 yılçok haklısın ama sanırım heyecanlanmamak da onların elinde değil karşısında genç güzel bakire bir kız varsa hele belki hak vermek gerekir. benim eşim tecrübeliydi heyecanlı değildi yani ergen oğlan gibi heyecanı yoktu eli kolu titremiyordu neyi nasıl yapacağını bir kadına nasıl davranacağını iyi biliyordu özellikle bakire birine, senin şanssızlığın sanırım bu tecrübesiz heyecanına bencilliğine yenik düşüyor senin ki
Soran1 yılYok fazlasiyla olgun ve tecrubeliler güya ama o an gelince 18 ilk delikanliya dönüşüp hemen girmek istiyolar. Tek sıkıntı bu🥹 gencligimden ve bekaretten belki de haklisin
1 yılEvet, yeterince ıslandığım için ilkinde rahatlıkla olmuştu
03 Yorumla
Soran1 yılNe güzel
- 1 yıl
Senin?
Soran1 yılYok ya acı çekiyorum çok, islanamiyorum partnerleyken
Gizli Üye(25-29)1 yılOldu evet, kan gelmedi hatta hiç canım acımamıştı benim direkt yaşadık gayet zevkini de yaşadım ben...
17 Yorumla
Soran1 yılNe güzel ya. Ben çok acı cekiyorum
Cevap sahibi1 yılKarşı taraf acele mi ediyor, ıslanmıyor musun, içinden gelerek istemiyor musun, korktuğun için kendini kasıyor musun bunlar önemli şeyler
Soran1 yılİçinden gelerek istemiyorsun hariç hepsi aslında🥲
Cevap sahibi1 yılAcele etmeyin ön sevişme uzun olsun, korkma çünkü eğer korkmazsan canın acımaz korkarsan acır aksine, önce bosal eliyle seni boşaltsın sonra içine girsin kaygan olursa daha rahat olur
Soran1 yılAma o zaman da azgınlık geçer hassaslasir🥲
Cevap sahibi1 yılIlk sefer zevk almayı o kadar önemseme sadece acısız şekilde ilişkiye alısmayı dene
Soran1 yılİşte yapabilsem öyle olacak da olmuyo😔
- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
1 yılbenim sevgilim benden büyük ve tecrübeliydi her şey harika oldu ve harika öğretti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİlkinde yapamamıştık sonra analdan denedik o daha rahat olmuştu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet ilk denemede oldu gayette güzeldi sonrası da oldu zaten
00 YorumlaEvet seninki olmadı mı?
06 Yorumla
Soran1 yılYok
Soran1 yılAcı veriyor cok
Soran1 yılErkek arkadas
1 yıl14 yaşında oldu bir patlama varya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Deneyipte olmayan da mı varmış?
03 Yorumla
Soran1 yılVar ben 😔
Soran1 yılAcı veriyor cok yapamiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılBir vajinismus vakası daha :(
015 Yorumla
Soran1 yıl🥲🥲
Cevap sahibi1 yılNe durumdasın peki hiç mi olmuyor?
Cevap sahibi1 yılBen tedavi oluyorum
Soran1 yılNasıl gidiyor peki
Cevap sahibi1 yılİyi gidiyor doktora gittim şimdi evde defam ediyorum
Soran1 yılHmm
Cevap sahibi1 yılSenin derecen ne? İçine alabiliyor musun yoksa girmedi mi? Belki önerim olur
Soran1 yılTam girerken yanma ve acı oluyor ilerleyemiyorum
Cevap sahibi1 yılSen zoru başarmışsın zaten. Trendyol’da dilatör set var. Ondan al ufaktan büyüğe alıştırma yap.
Islanamıyorsan ilk zamanlar kayganlaştırıcı kullan dilatörleri yaparken.
Dilatörleri yaparken burnundan derin nefes alıyosun ağzından mum üfler gibi veriyorsun. Hem dilatörleri yaparken hem de sevgilinle ilişkinde alışana kadar doğru nefes alıp vermeyi unutma
Soran1 yılYa onların mantığını anlamadım ben bi türlü. Onlarla bozulmuş oluruz ama denerken
Cevap sahibi1 yılUfaktan başla işte. Ufağı yaparsın zaten sen. İleri geri yapıcaksın sonra dilatör içindeyken idrar tutar gibi 3’er saniye sık bırak yap vajnanı
Cevap sahibi1 yılKasıldın canın yandı diyelim çıkarma ya da 1-2 cm geri it ama tamamen çıkarma. Dediğim gibi doğru şekilde nefes al en önemlisi doğru nefes almak.
Cevap sahibi1 yılSevgilinle yapmışsın biraz zaten dilatörle bozulmuş olmayacaksın ki. Yanlış mı anladım
Soran1 yılAma bozulmadı ki sonuçta
Cevap sahibi1 yılBurdan zor oluyor yazamıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılDeneyipte yapamayan varmıdırki 🙄
05 Yorumla
Soran1 yılBen😔
Cevap sahibi1 yılYapamayacak ne var bunda
Cevap sahibi1 yılZorlandın mı büyükmü geldi
Soran1 yılAcıyor çok dar islanamiyorum
Cevap sahibi1 yılIslanamıyorsan sıkıntı yeterince ön sevişme yoktur ya da sen vajinamustan kurtulman lazım
Gizli Üye(25-29)1 yılİlkinden sonuna kadar mükemmel idi
012 Yorumla
Soran1 yıl😔😔
Cevap sahibi1 yılSenin?
Soran1 yılYok
Cevap sahibi1 yılBakiremisinn
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılNeden yapmıyorsun
Cevap sahibi1 yılSanal nudlasıyor musun
Soran1 yılAcı veriyor ilk. Yapamiyorum
Cevap sahibi1 yılDemekmi sen benle yapsan hastanelik olursun 😀
Soran1 yılSizinkiyle ilgisi yok benimkiyle ilgisi var.
Cevap sahibi1 yılVajinanın resimini cektiysen vajinamhs olup olmadıfına bakabilirim
Soran1 yılYaa bi yürü git bi akıllı sensin gzekali
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet, ama sonrasında her yerim ağrıyordu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oldu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlkinde oldu
00 YorumlaŞükür evet😀
00 YorumlaEvet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet oldu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Oldu tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet oldu
110 Yorumla
Soran1 yıl😔😔
Cevap sahibi1 yılNoldu ki
Soran1 yılBen yapamadim
Cevap sahibi1 yılNeden ki ne oldu çok mu acıdı
Soran1 yılEvett😔
Cevap sahibi1 yılNormal kanka korkma
Soran1 yılNolcak😔
Cevap sahibi1 yılKonuşalım istersen