- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
1 yılYa kızım sen akılsız mısın ya sana inanmayan birisiyle konuşmaya ne diye devam ediyorsun sen? Kime neyi ispatlamak zorundasın ki birde bir şey diyemiyorum diyorsun ya. Siz kafayı mı yediniz sizi hiç mi sevmediler, ufacık bile sevgi görmediniz mi neden sizi aşağılayan, size inanmayan insanlarla konuşmaya devam ediyorsunuz, hayatınızda birisi olmadan yapamıacayak kadar zavallı mısınız? Birde soruyorsun çok iyi birisi diye her cümlede ben saçımı başımı yoldum sen birde yaparım demişsin ya hiç mi gururun yok senin allah aşkına ya... aklını başına al eğer hala biraz varsa sil o adamı tabi dediğimi yapmazsın o ayrı...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBu kişi güvensiz ve paranoyak bir karakter olarak görünüyor. Her süreci sizden kanıtlamanızı ister. Tavsiyem bu kişiden size mutluluk gelmeyeceği için bu süreci bitirmeniz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılSenden bunu isteyen gavvat kendisi bakir miymiş?
13 Yorumla
Soran1 yılÖyle
- 1 yıl
Kendine saygın varsa onunla iletişimi kesersin. Böyle aşağılık bir davranış kabul edilemez
Soran1 yılHaklısınız..
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılöyle karaktersizden uzak durun hemen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ona '" Sen bana bakir olduğunun belgesini getirdiğinde, benim icin muayeneye beraber gideriz "" dermisin lütfen. Bu Ne saçmalık. Hadi götürdüm belgeyi. Eve geldim gece baskasiyla yaptım. Ne olacak. Lütfen kendine yazık etme. .. LÜTFEN...
123 Yorumla
Soran1 yıl:(… bir tanesi haklı bulmadı bile demek ki bayağı yanlışmış
Soran1 yılHaklısın 😔 of tam iyi birini bulduğumu inanıyorum ama bu konu beni çok geriyor
Soran1 yıl:(… peki ilerde bi erkek bana sorarsa söylemeli miyim sizce? Her şeyi yapmış bi insanım sadece yatağa girmedim hani ilişkiye hiç bi türlü girmedim oral bile asla
Soran1 yılYani nude attım diyelim öpüştüm başka bi şey olmadı mesela
Soran1 yılYani belliydi
Soran1 yılİkiside
Soran1 yılDikkat edeceğim zaten bir daha öyle bir şey yapmayacağıma söz verdim kendime ve anlattığıma da pişman oldum zaten..
Soran1 yılEvet.. çok teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻
Soran1 yılKonuşacağım onunla bakalım uöarım hata yapmam yine..
Soran1 yılYok ya libido yüksek olsa bile asla göndermem demem etmem yani kaç senedir böyle evlenmeden olmaz artık
Soran1 yılŞu an yok zaten 1 ay bile dolmadı tanışmamız
Gizli Üye(30-35)1 yılKardeşim şöyle diyim, ileride yuva kurunca en basitinden bir ekmek almaya gidersin sabah markete, kasada sıra olur geç dönersin, niye geç döndün kimle kırıştırdın felan demeye kalkar böylesi. Hayatını kendi elinle kendine zindan etme. Ruhsal problemleri var o adamın.
16 Yorumla
Soran1 yılÖyle mı dersin? Bilemedim zamanla anlaşılır bu bence ama öyle biri değil gibi ben mesela bi şey anlatıyordum şok olmuştu abartıyo bu adam diyordu yani arkadaşımın eşi kızı evin önüne bile çıkmasını izin vermeyene mesela
Cevap sahibi1 yılBen bakire bir kız ile evlenmek isterim ama bunu tutup sormam, sormak bile ayıp bence. Zaten o kız hal hareketleri ile belli eder kendini sevgililik döneminde meşrep mi namuslu mu. Altını çiziyorum ben sormaya hicap ederim o rapor istemiş. Garipsedim.
Soran1 yılYani dimi bende öyle olmasını isterdim ama rapor ilk defa duyuyorum. Sizce şu an ne yazmalıyım ona gerçekten bilemiyorum
Cevap sahibi1 yılİlşkiye devam etmek istiyorsanız "birbirimizi tanımayı, karakterlerimizi görmeyi öyle birbirimzi değerlendirmeyi isterim, eğer beni tanıdıktan sonra hâlen benden rapor istersen buna saygı duyarım ama bugün için bu isteğini yerine getirmem mümkün değil, den daha benim hiçbirşeyimsin." diyebilirsiniz.
İlişkiyi bitirmek istiyorsanız da "gururumu incittin, bana güvenmeyen birini hayatıma almam." diyebilirsiniz.
Soran1 yılPeki çok teşekkür ederim 🙏🏻
Cevap sahibi1 yılRica ederim 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılBöyle bir şey sakın verme böyle bir zahmete de girme biran önce ayrıl defet başından bi kadını bu şekilde aşağılamak çok kötü bir durum kendini bu duruma düşürme
14 Yorumla
Soran1 yılYok vazgeçtim vermeyeceğim ve onunla da bu konuyu konuşacağım tekrar açtım şu an bakalım.. kendimi bu duruma düşürmeyeceğim oda artık öyle biri olduğumu sanarsa sansın ıspat etmeyeceğim yani o kadar anlatmışım etmişim bir de üstüne kontrol şeysini veremem bu kadar basit olmamalı
- 1 yıl
Aynen böyle devam et kendini ezdirme
Soran1 yıl🙏🏻 teşekkür ederiö yorumunuz için
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılO bakir mi? Bunu kanitlayabilir mi? Kanitlayamayacaksa sen de kanitlamakla ugrasma. Ozguvensiz, sekilci herifin teki gibi. Bunu istemek cok saygisizca. Asiri tiksinirdim.
14 Yorumla
Soran1 yılErkeklerde olmuyor diye biliyorum nasıl bi rapor isteyebilirim? Ya peki öyle biri değilse? Sadece bu konuda öyle olmasını istiyorsa hani kendisi hiç dokunmadı öpmemişken ben dokundum öptüm mesela
- 1 yıl
Bir kere bu devirde herkes en azından sevgili yapmış, birinin elini tutmuştur. Bunları dert eden kendine kurbanlık koyun mu seçiyor? Erkekler de ya bakirdir ya değildir. Bunu kanıtlayamayacaksa senden de kanıt beklemesin. Ne saçma ve küçük düşürücü istekler. Bazı insanların kızlık zarı da olmuyor ya da esnek olabiliyor, kanamıyor. Ayrıca o zarın bulunma amacı çocukken vajinaya girecek mikroplara engel olması, bir erkeğin onu kanatması değil. Bu kadar takıksa ilişki yapmasın bence bu adam. Kime neyi neden kanıtlıyorsun? Biraz gurur yapın.
Soran1 yılHaklısın sende bu söylediklerinin birazını söylemiştim ona ama bakalım tekrar açacağım konuyu.. teşekkür ederim yorumun için
1 yılKadını obje gibi gören bu öküzden cidden bir gelecek kurmayı mi düşünüyorsunuz
19 Yorumla
Soran1 yılObje gibi gören mı oluyor bu şimdi
- 1 yıl
Evet. Akan 2damla kana önem verip seni hayatına alacak birisi senin ruhuna, kalbine önem veriyor mu sanıyorsun
Soran1 yılBunu sormam lazım ona gerçekten buna önem veriyor mu.. girdiysem bu ilişkiyi istemez ama girmediysem olmak ister benimle bende dedimki yani geçmişte yaptığım hatalar beni kötü biri yapmaz
Soran1 yılAma başkasının seni görmüş olması beni çok koyuyor dedi bende saygı duyuyorum bi şey diyemem senin kararın senin hayatın dedim
- 1 yıl
Gerçekten onem veriyor mu diye mi soracaksın 🤭🤭
Raporu neden istiyor bir düşünsene takıntıli saplantılı birisi.
Soran1 yılYani Başka bi erkekle olup olmadığıma inanmak istiyor gerçekten
Soran1 yılNeyse tekrar konuyu açıp konuşacağım onunla için rahat değil hiç böyle devam da edemem..
- 1 yıl
Sen bilirsin hersey açık ama sen hala kabullenmiyorsun
Soran1 yılOlabilir..
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Sana güvenmiyor yalan söylüyorsun demiş nekadar iyi olursa olsun inanmayana yol ver gitisn
15 Yorumla
Soran1 yılİnanıyorum sana dedi ama içimin rahatlamasını istiyorum dedi bu zamanda ki kızlar yalan söylüyor hani hatta diktiriyor bile hani o anlamda ve bende dedim kendimi rezil edecek duruma sokmam yani evlendiğimizde mesela
Soran1 yılDoğru diyorsun bakalım konuşacağım son defa
Soran1 yılKesinlikle..
Gizli Üye(25-29)1 yılAslinda ona da bir yandan hak veriyorum cunku bu devirde cogusu bakire degil bu yuzden insanlara karsi guvenini kaybetmis olabilir. Ama peki bunu istemek icin kendiis yeteri kadar temiz mi?
18 Yorumla
Soran1 yılEvet hiç yapmamış kendisi yani öpmedi bile ben öptüm mesela başka şeyler de oldu ama asla yatağa girmedim biri ile ve isterdi ki kendisi gibi biri ile evlenmek o yüzden çok kötü olmuştu doğruları söylediğimde ve o sırada benden bakirelik testi istedi bana çok garip geldi kabul ettim ama bi yandan da ben huzursuz oldum şimdi ve söylersem düşünür ki yalan söylüyprum halbuki yalan söylemiyorum yani söylesem de evlendiğimde kendimi neden rezil edeyim ama dimi? Yani..
Cevap sahibi1 yılYani bak mesela ben evliyim esimde oyle kendisi temiz oldugu icin oyle birini ariyordu. Evlendik yani evlenene kadar da hic oyle birsey sormadi hep guveni tam oldu yani zaten temizdim. Hatta biz 3-4 ay icerisinde evlendik. Evlendigimizde zaten gordu temiz oldugumu ve daha da guveni artti. Boylelerine kendini ispatlama. Sonra hersey icin boyle test ister yani. Eger seni gercekten seviyorsa boyle konulari acmasi bile duzgun değil hayatim. Zaten yeni taniyorsun sal gitsin bebegim
Soran1 yılAnlatmamalı mıyım peki başka biri ile tanışırsam? Peki bana yardımcı olur musun lütfen şu an ne yapmam lazım ne söylemem lazım o kişiye dün konuştuk kapattık ama benim içim rahat değil şimdi onun içi rahat oldu da
Cevap sahibi1 yılIstersen ozelden yaz oyle anlatayim detayli askim gizliden cikayim istek at bana
Soran1 yılOlur
Cevap sahibi1 yılYaz
Soran1 yılİstek attım mesaj yazılmıyor
Cevap sahibi1 yılYazdim bak
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBöyle bir sığırdan hoşlanıyor olmak senin basiretsizliğin. Çoktan s.. iktir çekmiş olman gerekirdi... Bekarete takıntılı erkeklere yüz veren tipik Türk kızı aptallığının güzel bir örneğisin.
13 Yorumla
Soran1 yılDoğru diyorsun aslında ama ne bileyim 3/4 senedir kimse hoşuma gitmemişti hepsinin bi bokluğu çıkıyordu ama bundan hoşlanmıştım bi şey var çekiyor beni ama bu bakirelik bana ağır geldi biraz
- 1 yıl
Şöyle düşün... Senden bekaret raporu isteyen adam için (adam değil öküz, o ayrı konu, önceliği bekaret... Karakterin, kişiliğin, huyun, suyun, davranışların, kişiliğin vs. onun için önemsiz) sayısız oral seks, sayısız anal seks yapmış olman önemsiz. Bu sığır için vajinana penis girmiş mi, girmemiş mi? Önemli olan bu. Yani aslında bu sığır için en bir eşyadan farksızsın... Sıfır mı, ikinci el mi? Daha önce kimse kullanmış mı bu eşyayı? Binen olmuş mu? Böyle sığırlara da çekilmeyin ya, biraz aklınızı başınıza alın...
- 1 yıl
Böyle öküzlerden nasıl oluyor da hoşlanabiliyorsunuz? Türk kızına özgü bir mallık mı böyle öküzlerden hoşlanmak?
Gizli Üye(30-35)1 yılkov gitsin ne konusuyorsun birde adamın bunu demesine fırsat vermişssin bu devirde bu ne rezalet
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yıladam seni aşagılamış başkası olsa küfreder yollardı onu
Soran1 yılBende öyle dedim kendimi ezmiş gibi hissediyorum diye bilemedim ama sanırım tekrar açacağım konuyu, kapatmış olsak da
Cevap sahibi1 yılseni ezmiş gömmus kufret ona engelle bir dahada konusma bu devirde senin kadar aşşagılanan kız kalmadı birde sen kimseyle birsey bile yapmamıssın böyle aşgılanmıssın ondan bir cacık olmaz zaten hakaret et engelle bir dahada konusma onla
Soran1 yılyatakta yaşamadım ama bi şeyler oldu yine bi şey yapmamış olduğum anlamına mı geliyor
Cevap sahibi1 yılya çok çok öpüşmüşssündür bakirelik raporu isteme nedir bu devirde 40 tane adamla yatan kızdan isteseler bunu söver hakaret eder sen gercekten cok safsın insanları tanımıyorsun istersen takippp ett benii detaylıca konusalım oradan yazması daha kolay olur sana fikir bakımından yardımcı olurum insanlara nasıl davranacagın konusunda sen bu şekilde olursan ömür boyu kendini ezdirirsin
Soran1 yılÇok haklısın ya yazıyorum birazdan..
Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Sana güvenmiyor ve güven olmayınca o ilişki asla yürümezzzzzzz
117 Yorumla
Soran1 yılSürekli ıspat isterse tabi bende yol veririm ama sadece bunu isterse ve öyle biri değilse?
Soran1 yılKi zaten kızlık zarı bakirelik anlamına da gelmiyor bende bunu anlamıyorum ama.. yırtılmış olması veya yok olması yapmış olduğum anlamına gelmiyor
Soran1 yılSen de Allaha emanet ol çok teşekkür ederim yorumun için
Soran1 yılBuradan bile anlaşılıyor mu temiz olduğum:( üzüldüm bile buna hahaha of:( keşke çok iyi biri çıksa karşıma da böyle saçma sapan şeylerle uğraşmasam
Soran1 yılTeşekkür ederim her şey gönlünce olsun..
Soran1 yılAma tanımıyorsun bile beni🥲 teşekkür ederim.. şu an konuyu açtım o kişiyle bakalım içimde ne var anlatacağım umarım yanlış bi karar veya bi şey yapmam
Soran1 yılÖyle deme deme daha da üzülürüm kendime de üzüldüm baya zaten..
Soran1 yılÇünkü kötü olamıyorum kırmam gereken yerde kıramıyorum insanları hep ben kırılayım da başkaları kırılmasın derim ve bu durumda da kafam karıştı ya iyi biriyse sadece farkında değildi ise baya ileri gittiğini yani ne bileyim insan kötü olsa da hep derim illaki iyi yanı vardır kötü niyetle yapmamıştır diyorum bazen. Herkesle öyle değilim tabi saygısızlık yapanla bende aynı şekilde davrandım ama işte..
Gizli Üye(36-45)1 yılSaçma sağan şeyler ya yapma bence. İnanmıyorsa kendi bilir. İnanmadığı kişi ile nasıl evlenebiliyor o zaman. Yol ver bu mala
19 Yorumla
Soran1 yılYa aslında inanıyorum sana dedi fakat bu zamandaki kızlar çoğu yalan söylerler ya hani ve kendisi hiç bi kıza dokunmadı ve öyle biri ile olmayı hayal ediyordu beni de çok sevdi ama geçmişimi öğrenince hayal kırıklığına uğradı böyle hayal etmiyordu ama sindiriyorum her şeyi sadece bakirelik kontrolü ve sağlık raporu isterim dedi
Cevap sahibi1 yılGeçmişin de ne var ki söylemişsin her şeyi ben öyle anladım ama. Sen çok iyi niyetlisin bence.
Soran1 yılYani bi şeyler yaptım ama bi yatağa girmedim kimseyle mesela öyle şeylere asla girmedim.. ne yapmam gerektiğini hiç bilemiyorum şu an
Cevap sahibi1 yılGeçmişinde ne oldu ne kadar ileri gittin ki
Soran1 yılHani öpmek yakınlaşmak çok aşıktım evleneceğimi emindim herkesin haberi vardı ama o çok fazla ileri gitmek istiyordu da ben izin vermiyordum sonra kıramadım nude atmışlığım oldu bana dokunmuştu hatta elimi alıp kendisine dokundurdu ama kendi isteğimle öyle yapmadım aklıma gelmedi adam kullanmış ben görmedim aşık olunca insanin gözüne perde iner ya hani
Soran1 yılİşte oda çok sevmiş hoşlandı ama sindirdi tüm bunları benden de rapor istiyor
Cevap sahibi1 yılBak kardeş sen geçmişte bir şeyler olmuş hata yaptığını da söylüyorsun ve bunu da bu kişiye söylemişsin ne saklamışsın nede yalan söylemişsin doğruyu yapmışsın. Belli ki sen de hoşlanıyorsun oda sen de hoşlanıyor ilişkini bitirme ama ona nasıl hissettiğinden bahset kendini de ezdirme sonuçta sen daha iyi tanıyorsun karşında kini. Vazgeçirmeye çalış sadece. Yaptığı ayıp ama belki farkında değildir o da.
Soran1 yılFarkında olmayabilir bilmiyorum biraz utangaç birisi temiz biri gibi hissettim ama böyle şeyler istedi kendisi temiz diye karşımdaki insan öyle olsun isterim dedi işte, bakalım teşekkür ederim yorumun için düşüneceğim bi şeyler 🙏🏻
Cevap sahibi1 yılRica ederim mutluluklar
1 yılAğzına edip küfür saymak yerine tamam mı dedin😯 hakediyorsun ya valla bak az bile demiş, yarabbi şükür demişsin adam da bulmuş tükürüyor işte🤮
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılYeni sevgilin bile olsa hangi cüretle rapor istiyor ki? Bakire olmasan bile karışmaya hakkı yok.
013 Yorumla
Soran1 yılKendisi hiç yapmamış biri mesela ve ister ki kendisi gibi biri ile olsun ama beni de çok sevmiş çok da üzüldü geçmişimi anlatırken böyle hayal etmiyordu
- 1 yıl
Gördüğün gibi bazen sadece sevmek yetmiyor.
Soran1 yılAnladım
- 1 yıl
Gidip çıkarıcaksın dimi yine o raporu ☺️
- 1 yıl
Daha şimdiden bu kadar güven sorununuz varsa seni evlenince düşünemiyorum
- 1 yıl
Neyse esaret hayatında sana başarılar ve bol şanslar diliyorum dostum ☺️
Soran1 yılYapabileceğimi sanmıyorum kabul ettim ama içimde acayip huzursuzluk var hani bakire olmasam da bu benim kötü biri olduğum anlamına gelmiyor hatalar yapmış olabilirim ama yani ne bileyim garip bi durum ya
- 1 yıl
Ben olsam aşağılanmış hissederdim açıkçası
Soran1 yılÖyle hissettim zaten kendimi ezdirmiş gibi hissediyorum
Soran1 yılHuzursuz olduğumun sebebi de bu
- 1 yıl
Bence geç değil
Soran1 yılSizce şu an ona ne yazmam gerekiyor
- 1 yıl
Dostum bu sohbet uzar gider istersen ölezseden yaz
Cinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Keşke bakire olduğun kadarda kendine biraz onurun gururun da olsaydı
02 Yorumla
Soran1 yıl:/.. malım gerçekten
Uğraşma diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dile uzaklaş oradan
00 YorumlaSonraki adım:
Noterden, öröspülük etmediğine dair tastikname
05 Yorumla
Soran1 yıl💀
Soran1 yılNeden
Soran1 yılPeki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılDemek ki güvenmiyor ama ya kendi de bakir değilse
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSi... git de herifin kafaya bak ya
00 Yorumla
1 yılHahahahha expertiz yaptır deseymiş bir de
00 Yorumla
1 yılDetaylı eksper raporu mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen de ondan rapor iste
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl bi rapor
Cevap sahibi1 yılSenden istediği rapordan
Soran1 yılErkeklere olmuyor ama
Cevap sahibi1 yılİroniydi zaten
Gizli Üye(30-35)1 yılSana saygı duymadı lazımmm
00 Yorumla
1 yılSana güvenmiyorum demektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılOzaman vur tekmeyi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Saçmalamış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yılTokatı bas
00 Yorumla
1 yılExpertize gir n'olacak 😅😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılonun ya gel bana
01 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım
Ver gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılYok artık ya
00 Yorumla Saygisizlik bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTesettürmusun
12 Yorumla
Soran1 yılNeden bu soru açık veya tesettür ne farkı olur ki kadın değil mı ikisi de
Cevap sahibi1 yılSordum sadece
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne