Şimdi biz iki senedir konuşuyoruz instadan tanışmıştık zamanında ama benden küçük daha 21 ben 25. Ama tipim 22 gibi.
Hiç yüzyüze gelmedik maalesef. Ciddi dğeildil işte konuşuyoduk ve arada sekstingte vardı. Sonrasında işte böyle tartışmalarla devam etti bir şekilde. Yeri geldi o döndü yeri geldi ben. Toksikleştik baya. Aramızdaki şeyin sadece sekstingten ibaret olmadıpını düşünüyorum ya. Az çok tanıdım onu. Cinsellik için konuşmuyor sadece ama bizden olmaz yaş farkımız var geleceğimiz yok diyor bende onaylıyorum. Zor cidden. Diğer gün yine telde konuşurken sataştım buna sürekli tartışma çıkarıyosun dedi kızdı biraz ama tartışma çıkarmakta haklıyım. Sonra yazdım olmuyo ya valla yoruldum artık ciddi ilişkim olsun istiyorum dedim o da yapacak bişey yok dedi kendine dikkat et dedi bende sende dedim elimden geleni yaptım bu kadar dedim benden. Ama silmedi de numaramı anlamadım gerçi ben o çocupa yeri geldiğinde bazen kötü konuşuyodum onda bile silmiyodu
Hiç yüzyüze gelmedik maalesef. Ciddi dğeildil işte konuşuyoduk ve arada sekstingte vardı. Sonrasında işte böyle tartışmalarla devam etti bir şekilde. Yeri geldi o döndü yeri geldi ben. Toksikleştik baya. Aramızdaki şeyin sadece sekstingten ibaret olmadıpını düşünüyorum ya. Az çok tanıdım onu. Cinsellik için konuşmuyor sadece ama bizden olmaz yaş farkımız var geleceğimiz yok diyor bende onaylıyorum. Zor cidden. Diğer gün yine telde konuşurken sataştım buna sürekli tartışma çıkarıyosun dedi kızdı biraz ama tartışma çıkarmakta haklıyım. Sonra yazdım olmuyo ya valla yoruldum artık ciddi ilişkim olsun istiyorum dedim o da yapacak bişey yok dedi kendine dikkat et dedi bende sende dedim elimden geleni yaptım bu kadar dedim benden. Ama silmedi de numaramı anlamadım gerçi ben o çocupa yeri geldiğinde bazen kötü konuşuyodum onda bile silmiyodu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bi kere şu yazdıkların tam bi saçmalık kendi yasitlarinla ilgilen olmiycagi belli bsiey niye diretiyon
Ya işte diretiyorum biliyorum olmayacğaını ama bilmiyorum işte
Kank boş ver kendine düzgün ilişki yap olmuyor öyle kafan karışıyor insan yıpranıyor
Sormaa aşkom ya yıprandım
İkna etmesi önemli değil sen istemiyorsan rahat ve mutlu değilsen boşverin iki üç gün önce hayatınızda onlar yoktu kendinizin farkına varın 😘💅
Çok teşekkür ederim 🌸🖤
Devam etmek için canım olmam gerekir.. Tabiki hayır..
Csnım mı
klavye düzeltme yapmış görmedim.. canım olmam yazmıştım oysa :))
çok garip forumda var böyle bir şey slk yazdıkça onu yazıyor sanırım yapay zeka :))
Valla seni fiziken begense uzaya çıksan gelirdi
Yolunu bulmuş kullanıyor işte sizden olmicağını dile getirip istediği gibi sohbet edebiliyor
böyle ilişkiler yaşamam
Ya bazen öyle güzel şeyler söylüyodu kü acaba ben mü inanmal istiyodum? Mesela bundan 4/5 gün önce yazdı gece dedim kötüyüm o da noldu dedi yazdım sonra aradı açamadım konuştuk sonra işte kıyamadım gel seviyim seni göğsüme yat yüzünün her kısmını öpeyim saçlarını okşayayım yazdı işte böyle deyince kafam karışıyor benşm ya seviyomu sevmiyomu
Devsm ederim eğer seviyorsa
E bu bizden olmaz diyo geleceğimiz yok diyo ama silmiyor da işte hiç
Yok evlenirsen atlayacak
hayır etmezdim
Peki bi kızın nosunu nezmn silerdin
hemen silerdim
E bu da diyo işte biZden olmaz geleceğimiz yok ama hiç bi şekilde silmiyor
Bunu açıkça söylerim.
Hayırlısı olsun
Bunu bi kere daha yazdın hala çözemedin mi
Edererr
tabuları varmıydı