Sorulara bakıyorum cevaplara bakıyorum herkes evlenince söyle yapacam böyle yapacam hergün yapacam amuda kaldırıp yapacam... geçin bu hikayeri evlilikle prnoyu karıştırmayın sıkıntı stres geçim derdi gelecek kaygısı çocuk derken cinsellik istediğiniz gibi olmuyor... siz devam edin mastürbasyon yaparken sabah seksi gece seksi hayalleri kurmaya 😆😆😆?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
Çok doğru. evliligi sadece sınırsız paket sevişmek opusmek koklasmak gibi goruyrlar. sonra hayal kırıklığı. bir çok kişi evliliğin ne olduğunu idrak edemeden evleniyor bence bu seferde aradığını bulamıyor. iki çocuğum var. sadece eşim calisiyor. hayat telaşı evin işleri ödevler ergenlik sorunları bilmemne okadar yoruluyorum ki. eşim olacak eve gelip birde önüne kahvesini çayını suyunu bekliyor. bir çorabını kaldırmıyor. her gün odevlerinle ben ilgileniyorum. sadece bu evin işçisi gibi hissediyorum. omuzumdaki yukler beni cokertti. sonrada senin halin hal değil senin işin bitmiş diye dalga geciyor.. evlilik öyle sanıldığı gibi sabah sevişerek uyan akşam sevsierek uyu böyle ilerlemiyor.
Çok haklısın bence kadın erkekten daha çok yoruluyor mesaisi hiç bitmiyor erkek çalışıyor işten çıkıp geliyor eee hadi gel sevişelim
Öyle omuzumdaki yükü hafifletmesi gerekir. cocuklar uyudufunda sadece kafam dinleniyor ve rahat ediyorum. bu vaktide kendine ayirmami peşinde dolanmami bekliyor. Geçen bir tartismamizda bütün gün yatiyorsun dedi bana. işte ozman ne kadar boşa kürek çektiğimi anladim.
Eşinde çok anlayışsızmış gerçekten kadının sırtındaki yük kimde var dışarı çıkıp stres bile atamıyor
Cahille girdiğin hiçbir tatisma kazanılmaz. bu söz ne kadar doğru. cok var bu tiplerden de
Aynen öyle haklısın de geç başka türlü cezalandır 😆
Siz evlimisiniz. pek yakından aşina gibisiniz
Benimde var başımda biri herkesin derdi farklı
Evet evliyim yazın isterseniz dertleşelim
Belli.😅hem tatli. bir serzeniş hemde görün gününüzü der gibi 😅
Gençler anlasın bende öyle idim bekarken 😆😆😆
Kamu oyuna duyurulur. gençler uyanın 🤣
Ama evlilik konusundada biliyorum çok yoruluyorsunuz ama değer verene de yardımcı olmak lazım değil mi 😆😆😆
Size bir şey danışmak istiyorum
Senin mesai başladı sanırım 😆
Sabah altıda basladi benim mesaim ahaha
Biraz sohbet edebilir miyiz 😃
Ettik ya 😀
Çok çok önemli soracaklarım fikirlerinin önemli olacağı konular var 😃
Kulağına bir şey diyeceğim bi gelsene 😊😆😆