Yalan yok kilom sevgilimle tanıştığımdan beri bayağı uçtu zamanla ve bayağı kiloluyum şu an. Artık eskisi gibi ereksiyon da olamıyorum o kadar. Bunla az veya çok alakası olabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkendimi bildim bileli şişkoyum yaş da var ama bu güne kadar henüz bir ereksyon sorunu yaşamadım. ama büyük laf etmek istemem çünkü ilerde ne olur bilemem. senden farklı olarak, yağlı kızartma ve tatlıları oldum olası tüketmediğim için olabilir zira her nedense bunlar midemin canına okuyor. bu besinleri az tüketmeyi dene.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYağ oranınız yüksekse evet testosteron oranınız düşer.
Testosteron arttırmak için
1- 7-8 saat iyi bir uyku.
2- Sağlıklı beslenme.
3- Yüksek yağ oranı varsa bunu düşürmek.
4- Spor yapmak.
5- Vitamin ihtiyaçlarımızı karşılamak özellikle çinko, magnezyum, d vitamini gibi en önemlilerini.
15 Yorumla
Soran1 yılHmmm alakası var yani sıkıntı o zaman vermek lazım kilo
- 1 yıl
Kilo verilmeli ama bu su, kas vb. değil. Yağ olarak kilo verilmeli.
Soran1 yılHmmm ağır spor diyorsun o zaman anladım.
- 1 yıl
İlla ağır olmasına gerek yok kaslarını çalıştırsın yeter
Soran1 yılHmmm doğru evet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
bu kilo alma sürecinde psikolojini etkileyen önemli bir olay oldu mu?
019 Yorumla
Soran1 yılYani çok fazla dert var öyle bakarsak ama mutlu ilişkiden aldım daha çok. Bir de ben yerken mutlu olan biriyim maalesef ki.
Soran1 yılHmmm olabilir evet yani alakası var bunun testosteronla falan Hıı. O tembel hatta benden de tembel 😂
Soran1 yılAaa öyle miymiş jdjdkdkdkd en azından o benim 6/1 im yemiyor ondan kilo almaz Ha alsa da 1-2 kg
Soran1 yılHa senin de mi fazlan var? Yok ona göre onun da fazlası var zaten
Soran1 yılYa yok 3-5 kg onunki toplasan. Ben sabahtan akşama öyle değişim yaşıyorum. Kadınları anlamıyorum işte bundan dolayı. İyi ağlarız kdkdkdkd
Soran1 yılE birazcık öyle jdjdkdkdkdkd ya dediğim gibi ben biraz ayı gibi yerim ama napak seviyoruz be yemeyi. Mesela ne bileyim en sevdiğim şey dışarıdan alsam 3 zurna dürüm. O da para anca ona yetiyor 4 ü deneyemedik😅
Soran1 yılHa maalesef işte. Evet bu arada ilk tanıştığımız zaman 80 küsürdüm 120 lere oynadım vay bee dedim. Ahh ahhh yemek yerine onu yemek var da bütün gün evlensek kdkdkdkdkd
Soran1 yılAhahahah yess aynen. Vereceğiz be bir versem zaten testosteron da uçsa daha da ohooo neyse dtay yok kdkdkxkd
Soran1 yılYav yok öyle vermek değil işte ya. Zayıflicam zaten de işte zor hemen olmaz
Soran1 yılNe demek omurgası olmayan ablam teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yılEvet alakası var hantal da olursun
16 Yorumla- 1 yıl
Ama kilodan kastın ne? Boy kaç kilo kaç? 95 kilo da erkek için şişman 120 kiloda
Soran1 yılBoyla alakalı hocam 195 olsa boy 95 kilolu olmaz. Benim boy 185 Ha kilo 115 küsür
- 1 yıl
Evet kilolusun bı 15 kilo vermen lazım
Soran1 yılEvet işte maalesef öyleyim alttaki arkadaş üzerine östrojen bile artar demiş de cidden alakası var mı bilemedim
- 1 yıl
Östrojen artmaz da kötü olur yani görüntü açısından da. şu an 90 kilo bir kızla eşdeğersin öyle düşün
Soran1 yılYani evet Ha ben çok kilomu göstermiyorum ondan da rahat oldum aslında yoksa bu kiloda sıkıntı
1 yılEvet alakası var çekiciligi gidiyor
011 Yorumla
Soran1 yılHaaa sıkıntı işte vermem lazım
- 1 yıl
Sen mi kilo alıyorsun o mu
Soran1 yılBen alıyorum
- 1 yıl
Spora başla kas yap bayılır
Soran1 yılÖnce kilo vermem lazım 😅. Ha zaten kas istiyor ki bir dönem kaslı sayılırım az da olsa ama şu an saf göbek ve kilo
- 1 yıl
Kilo vermem lazım deme spor yaparken yakıyorsun zaten koşu ısınma turları zaten ağarlık kaldırdıkça testesteron basıyor vücut oda yağ yakıyor
Soran1 yılAga kilo verirken kas kaybı da yaşicam ondan. Yani kaslanmam hemen daha bir zor olur ama elbette olur
- 1 yıl
Eğer kilon varda zor değil yemeyi kesme spor yap sadece kas çevir yak
Soran1 yılAğır spor yapmam lazım da çok eriniyorum be oyy. Bir yapsam zaten baklava sonrasında salarım da kolay değil
- 1 yıl
Düzenli yaparsan bağamlı olursun ben misal kaptırdım daha 1 ay olcak
Soran1 yılAga ben tembelim. Bir salmama bakar o düzen şaşsın daha tövbe gelmez devamı
Kiloluysan testo düşer.
Östrojen artar03 Yorumla
Soran1 yılHııı östrojen artıyor bir de üzerine cidden mi yav
Soran1 yılOlabilir yani neden olmasın ki e kilo da verelim artsın en azından
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYok tur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım