erkeğin iradesine bakmıyor bazen başını bir eğiyorsun ve o manzara ile denk geliyorsun bunun düzgün bir tedaviside yok paşa keyfi ne zaman isterse o zaman iniyor bu süreçte daha rasyonel olabilmek için istiklal marşını tekrar tekrar okuyorum
01 Yorumla
Soran1 yılvmdfvdfvkdfvmk
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılaslında biraz kafa yorarsan kadın erkek herbirimiz cinsel organlarımız tarafından yönetiliyoruz. canlı olarak temel direktifimiz ölmeden önce olabildiğince çok çiftleşmek. bütün eylemlerimizin altında bariz ya da üstü kapalı olarak bu temel direktifi gerçekleştirme çabası yatıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o laf söz dinlemez ki
https://www.youtube.com/watch?v=VJcYV7p1Qes&ab_channel=CemY%C4%B1lmaz
bak cem yılmaz abimiz ne diyor00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeklerin cinsel yatkınlığı, kadınlara göre daha fazladır. Bu empati yapabileceğiniz bir durum değil ne yazık ki, zira kişilikten çok hormonel bir durum. Kendilerini yönetemeyen çoğu kişi, genelde işsizler oluyor.
04 Yorumla
Soran1 yılKaynak nedir?
Cevap sahibi1 yılKaynak mı? Benden biyolojik bir olayın kaynağını mı istiyorsunuz? Toplumu inceleyen herhangi birisi bu sonuca varabilir.
Soran1 yılevet hangi biyolojik kaynaktan öğrendiğini merak ediyorum. ben erkeklerin hormonel yapılarından dolayı mı böyle olduğunu yoksa baskılanmışlıktan mı kaynaklandığı merak ettim
Cevap sahibi1 yılAçıkçası bunu doğrudan okuduğum bir makaleden değil, topluma baktığım ve insanların yorumlarını incelediğimde fark ettim. Ha bir de erkek olmamdan da kaynaklanıyor. Baskılanmışlık da bu duruma katkı sağlar ki, ülkemizde baskılanmışlık gerçekten fazladır. Yine de bu, diğer ülkelerdeki erkeklerin de cinsel düşüncelerinin kadınlardan daha fazla olduğunu değiştirmez.
Onlar sayesinde hayat bulabiliyorsun, bakış açını değiştir
05 Yorumla
Soran1 yılHepimiz spermiz o zaman napalım
Soran1 yılHepsinin zaptedemediğini iyi biliyormuşsun benim o kadar deneyimim olmadı :d
Soran1 yılZeka seviyesi diyorsun olur yenir. Çok üzüldüm canım annene sabırlar dilerim
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sabahları benden önce uyanınca yönetmesi zor oluyor ama kontrol altına alabiliyorum
04 Yorumla
Soran1 yıldeğil mi önüne gelene saldırmak gibi bir huyun olmaz. bazıları bunu anlamıyor
Soran1 yıltıpkı benim bazı hemcinslerim gibi seninkiler de erkekleri saçma sapan konumlara sokuyor. ne zaman büyüyecekler merak ediyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
1 yılParasempatik sistemle aktive olan bir seye bunu demek çok saçma olur
08 Yorumla
Soran1 yılaslında detaysız sormakla hata ettim. her şeyi görsel uyarana dönüştürmekten bahsediyorum, tanımadığın ve metroda gördüğün dekoltesi açılmış bir kadını bile. sonuçta düşünceyle bağlantılı bir kısım bu yanlış mıyım? öyleyse doğrusunu bilmek isterim
- 1 yıl
Elimizde olsaydı olup olmadık zamanlarda kendi kafasına göre iş yapmazdı. Uyarılma meydana gelince hormonal ve sinir sistemi birlikte çalışarak penisin içindeki iki tane sungerimsi yapının kanla dolup sertlesmesini saglar
Soran1 yılUyarılmayı tetikleyen gördüğünü algılama biçimi değil midir peki? Ben yukarıda bahsettiğim olayın öğrenilmiş olduğunu düşünüyorum. Bunun dışında tabiki uyarılma gerçekleşir gerçekleşmez o sizi yönetir. Başlangıcı nasıl oluyor
- 1 yıl
Bazen hiçbir uyaran hiçbir şey yokken kendi başına merhaba ben burdayım nasılsın der bazen de uyarının kralı geldiginde bana ne der oturur aşağıda. Senin dediğin şey şu galiba bir kadın gördüğünüzde niye bakıyorsunuz ise bunun onunla alakası yok
Soran1 yılşimdi daha net anladım teşekkür ediyorumm.
- 1 yıl
Millete bakıp rahatsiz etmek neyle alakalı onu bilmiyorum
Soran1 yılkişinin kendisini de rahatsız eder bir yerden sonra çünkü sık sık ereksiyon halinde dolaşıyorsun toplum içinde. Benim eskiden böyle bir sevgilim vardı kendi anlatıyordu, şimdi düşününce inanılmaz geliyor. Bazı erkek arkadaşlarımla tartıştığımda böyle bir şeyin aklını sadece cinselliğe odaklamasından olduğunu söylediler.
- 1 yıl
Sürekli öyle gezmek insanı mahveder.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılO maalesef özerk bölge... Beyinden bağımsız bir iradesi var.
00 Yorumla Uzaktan davulun sesi hoş gelir sende de olsaydı görürdüm seni
038 Yorumla
Soran1 yılya ben soruyu yanlış sordum işte :( bahsettiğim olay her hoşlandığını arzulamak gibi bir durumdu hatta her önüne gelene kaldırıyor dedikleri cinsten
Soran1 yılbir de açık giyinip milleti azdırmaya hakkınız yok diyen kişileri baz aldım soruyu sorarken ama belirtmedim mal gibi mdmfngd
Soran1 yılben kadın vücudunu izlemekten inanılmaz keyif alıyorum duygusallığa zerre gerek yok ancak her açı kkadın görünce ıslanmıyorum
Soran1 yılbilmiyorum benim eski sevgililerim ve erkek arkadaşlarım kendilerinin böyle olmadıklarını söylüyorlar sevgilim yalan söylese arkadaşlarım söylemez.. kişiden kişiye değişir mi bu?
Soran1 yılbiseksüelim
Soran1 yıliki cinsiyete de cinsel ilgi duyabiliyorum
Soran1 yılerkekleri anlayabiliyorum kadın vücudu konusunda ama hoşuma giden her kadını arzulamıyorum ya çekici bulsam da, o yüzden çözemedim bir türlü
Soran1 yılazmanız için kadının size özel ilgisi olmasına ihtiyaç duymuyor musunuz, mesela sana özel bir yerini açsa azmak mantıklı ama dekolte giymiş sokakta yürüyen birine azmazsınız diye tahmin ediyorum.
Soran1 yılheh zaten azgınsan aklına geliyor görünce azmıyorsun. işte ben biriyle tartıştım kendisi açık giyinip milleti günaha sokmayın dedi bana çok mantıksız geldi her şeye de azma be adam dedim. doğal olan bu napayım dedi. o zaman manitamdan da şüphelenicem ya
Soran1 yılpeki sevgiliniz varsa da bu böyle midir? yoksa beyniniz manitanıza odaklı olduğu için cinsellik konusunda diğer kişilere otomatik olarak kapatıyor musunuz sinyalleri?
Soran1 yılsorduğum soruyu yanıtlasan kafi
Soran1 yılböyle bir şey mümkün yani kişi istese bunu rahatlıkla halledebilir doğru muyum
Soran1 yıliçim rahatladı
Soran1 yılanladığım kadarıyla kimi erkeğin elinde oluyor bu durum kimisinin olmuyor zaten soruda da elinde olmayan kısmın neden böyle olduğunu sormuştum. gelen cevaplar doğamız böyle olunca elinde olan kesim yalan mı söylüyor diye düşündüm ancak ne gibi bir çıkarları olacak yalanla. demek ki değişiyor kişiden kişiye sahiden
Soran1 yılöyle kesinlikle, cinselliği herkes kendine göre tanımlıyor aslında çok kişisel. neyden etkilenir nasıl etkilenir ya da kendini uyaran etkenlere karşı durabilir mi... hepsi kişiye özel mevzular sorum bi tık sıkıntılı oldu kjdfngdkj
Soran1 yıliddialıı kendini güzel kadınlara sakla öyle anlatma ortalık yerde
Soran1 yılçekecem kulaklarını onların
Soran1 yılişte aşk o kadar güzel bir şey ki adamın direkt fetişi sen oluyorsun o da senin dfkgdf
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÖfkesini indirmeli pipini.
00 Yorumla
1 yılMaalesef sığmıyor hiçbir yere
00 Yorumla
1 yılArada isyan başlattığı oluyor
00 YorumlaO bizi yonetiyor genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZapt etmek istemiyoruz belkide 😀
01 Yorumla
Soran1 yılbana da öyle geliyor
Gizli Üye(30-35)1 yılBisey derdim ama neyse
02 Yorumla
Soran1 yılde nolcak
Cevap sahibi1 yılburada diyemem
Çok istekli naapalım
00 Yorumla
1 yılAl sana yönet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
1 yılNe yapıyorlar ki?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılNe anlamda
00 Yorumla
1 yılNe gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGel tokatla o halde
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım