evlilikten fayda yok arkadaşlar hep bosandi ailemde beni birine vermeye korkuyor boş ver evlenme basın göğe mi ericek diyor bende artık cinsellik yaşamak tatmin olmak istiyorum üniversite ortamında bu olur mu libidom çok yüksek çünkü kıbrısta ya da Ege Akdeniz taraflarında okumak istiyorum
Güncellemeler
1 yıl
asla evlilik insanı değilim çok kaprisliyim daha ailemin nazını çekemiyorum sabirsizim inadım ama çok yüksek biriyim versem pişman olur muyum sizce
21 yaşındayım bu sene üniversiteye gideceğim, tatmin olmak istiyorum üniversite ortamında bu olur mu?
O kadar da film vs seyrediyorlardır hangi filmde cinsellik yok. Genel olarak hepsinde var buradan bile pay çıkarıp hadi kızım everelim seni kötü yola düşmeden demeleri gerekir.
Evlilik dışı ilişki ile başkasıyla yapınca dul olmaktan daha mı iyi olacak? Çevrendekilere yaşadığını anlattığında hangisinin daha kötü olduğunu söyleyecekler acaba?
50 yaşında 42 yaşında bekar bakire evden çıkmayan dindar halalarim var evlenirsem ilk evlenen olcam babam istemiyo evlenmemi bende istemiyorum bu zamanda delilik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Hayat senin biraz tipin iyi ise istediğin erkeği elde edebilirsin
Hatta biraz tipin iyi ise
Samsun'da olsaydın keşke
Benim kadar istekli misin bilmiyorum
Merhaba,
Hayat senin, hiç kimsenin ipi ile kuyuya inilmez, içinden geleni yap! 🌸
Mikilmek için gideceksen otur evinde helalinden evlen hiç bulaşma 😏
evlilik boş geliyor bana ayrıca mantıksız zaten
Bend eseninle ayni haldeyim evlenmek olmaz evlenecek insan bulmak zor ama cok istrkliyim düzenli biri olsun istiyorum istermiydin
Ailen evlenme, evlenmeden cinsellik yaşa mı diyor?
yoo cinsellik yaşama ama hiç evlenme sevgili yapma otur oturduğun yerde zaten evlenenler boşanıyor ye iç eğlen diyor ama sevgiliye de karşılar
sülalese hiçbir kızı vermediler halalarimi mesela evde kaldılar neymiş evlenince kız cikarinca sapık olunuyormus
Evlen cinsellik yaşamak istiyorsan. Evlenmeden yaşayacağın cinsellikten ne olacak?
O değil ailen hiç mi düşünmüyor zamanın kötü olduğunu herşeyin eskisi gibi olmadığını cinsellik artık olmazsa olmaz olduğunu.
O kadar da film vs seyrediyorlardır hangi filmde cinsellik yok. Genel olarak hepsinde var buradan bile pay çıkarıp hadi kızım everelim seni kötü yola düşmeden demeleri gerekir.
sevgili yapıp onla yapcam üniversitede ve asla evlenmicem koca derdi cekmicem
Ne değişecek yapıp iki gün sonra seni bırakacak başkası ile devam edecek. Sen başkasını bulacaksın o da yapacak yine böyle devam edecek.
olsun 30-33 yaşında bekar kadın çok cevremde hiç evlenmemisler
Evlenmemişler de herkesle yapıyorlar mı?
bence öyledir duramaz ibsan
Neden duramasın?
durulmuyor 21 yaşında duramiyorum
Sen kendini böyle şartlandırmışsın.
azıyorum çok ama
bakire olmak zor
O halde neden evlenip yapmıyorsun herkes boşanıyor diye sende mi boşanacaksın
Hem evlen dene olmazsa boşanırsın. Başka erkeklerle yapmaktan daha mı kötü olacak.
dul illmak daha kotu
Evlilik dışı ilişki ile başkasıyla yapınca dul olmaktan daha mı iyi olacak? Çevrendekilere yaşadığını anlattığında hangisinin daha kötü olduğunu söyleyecekler acaba?
gizli kalıcak
50 yaşında 42 yaşında bekar bakire evden çıkmayan dindar halalarim var evlenirsem ilk evlenen olcam babam istemiyo evlenmemi bende istemiyorum bu zamanda delilik
Tamam da ne değişecek gerçeği değiştirecek mi gizli kalması.
doyayim yeter artık mantıklı düşünemiyorum libidodan
İyi o saman baban evlenmemi istemiyorsa başında beklesin bari sen yaparken.
Bu kadar azgınlık da gerçekçi değil.
Hem de isteksizken.
yemin ederim ya patlicam
sabrım kalmadi
Aklınca kötülemeye çalışıyorsun dindar halalarım var vs de zaten senin amacını belli ediyor.
hayır onlar hiç evlrnmemis ben niye evleneyim
sadece miktirmek için değmez evlenmek
Sadece miktirmek için başka erkeklerin altına yatmaya değer yani öyle mi?
erkekler değil sadece 1 adamla o da sevdiğim
Artık bir gün orada bir gün başka yerde hangi erkek denk gelirse.
yav ne alaka 1 adamla sadece
Ne sevgisinden bahsediyorsun senle yapacağını yapacak salacak seni sonra yüzüne bile bakmayacak sen de başka erkeklere gideceksin.
zevk zaten asıl mesele artık kimse evlenmek istemiyor ne kızlar ne erkekler
Sen trolsün. amacın belli. Tekrara düşecek yazmak.
Allah belami versin gerçeğim ya ne var canımız çekiyorsa
O zaman sana kadınlığını yaşatabilecek, libidonun karşılığını verebilecek, olgun bir partner bul ama aşık falan olma, bağlanma yani!
Düşüncen saçma.. aynı yerde olsak ilkeri seninle fena yapardık 😂
hayır ailem işten eve evden işe gonderiyor
Nerdesin peki
İstediğin zaman yapabileceğin bir şey yani bu konuyu o kadar düşünmene gerekte yok
Canım amacın oysa üniversite okumadanda yapabilirsin, bu işlerde güven, saygı önemli
hayır ailem sürekli evden işe işten eve gonderioyr ondan
Mesela işyerinden biri olabilir kafalar uyar, beğenirsen, sen yapmak istedikten sonra her şekilde olur yani
yok ya ağzından kacirir
Ohooo bizim yerimizde olsan naparsın 😅
Çok pimpirikli birine benziyorsun sen
Tam yerine gelmişsin.
Pişman olmazsın ver rahatla
Ege üni ye her gün seks partileri 🤣🤣
Hangi şehirde okuyacaks8n
Senle arkadaş olacaktık ki, iliklere kadar ;)
Nerddb gekiceksin akdenize
Bence kendini heba etme
Valla ver üni bile bekleme
Akdeniz üniversitesi mezunuyum. Olur rahat ol
Fazlasıyla yaşarsın aşkım
Nasıl erkeklerden hoşlanıyorsun
olayım sana sugar sevgili :D
Vermeyen yok pişman olur musun bilmem
veriyor mu herkes
Çoğu kişi
para karşılığı onlar ama benimkisi zevk icin
Üniversitede koleksiyon bile yaparsın
Olur ama dikkat et
Saçma
Kesin 1 aya olur
git rahatla
orada kesin olur
Bul sağlem bi tokmakçı kanki
Akdeniz e gel :)
şu an bakiremisin
İyi yapiyon
Zaten sonun belli
neymiş
Canlı yayın ggygdg
yoo teklif eden çok oldu ama yapmadım ben beğendiğim arzuladigim insanla istiyorum o da hayatımda bir kidi oldu bir şey yasamadim
O zmn abartılı anlatmışsın