Bir iki aydır beni takip ediyor, 20 gündür konuşuyoruz. Baştan mesajına öylesine yanıt vermiştim havadan sudan konuşuyorduk siteye nasılım diye fotomu attım bana iltifat etmeye başladı, benimle evlenir misin, reelde görsem sana aşık olurdum diyor. Ben senden çok etkileniyorum çok ısındım sana diyor. Benimle evlensen her türlü seni tatmin ederim cinsellikte de diyor. Kendisi bakirmiş, hayatına hiç kadın girmememiş ben 20 o 35 yaşında. Asosyal biriymiş hatta evden çalışıyormuş hiç arkadaşı da yokmuş. Ben de mesajına öylesine yanıt vermiştim sorduğum sorudan konu açılmıştı birden yoksa bende konunun buraya geleceğini düşünmüyordum. Yani hiç yüzünü görmediği birine bu denli yakınlık hissetmesi normal mi sizce, niyeti ne olabilir bu durumda ne yapmalıyım? ( ben şu anda evlenmek istemiyorum)
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar yol verdim gitti konuşmayı kestim kendisiyle
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bemce senle cinsellik ister 15 yas var aeanizda hem daha cok gencsin sakin yapma kendi yaslarinla evlen konus amasyada
Kendisi bakirmiş niyeti de evlenmeymiş cinsellik değilmiş öyle diyor. Tabi yaş farkı çok
Aslında 15 değil 14 34 yaşındaymış
Bence inanma derim ilerde pisman olursun
Bu arada size bişey sorucam, neden her yazdığınız şeyin sonuna “amasyada” yazıyorsunuz
Belki bir baysn cikar diye
Bu karılar nasıl bu kadar mâl oluyor anlamıyorum. Beter olun akm
Peki sence ne yapmalıydım hiç konuşmamalı mıydım, seninle evlenmek istiyorum dediği an konuşmayı kesmeli miydim sizin görüşünüz nedir?
Abi gözün aydın, ayrıldım kendisinden konuşmayı kestim hadi üzülme 😃😃
Allah'ın sevgili kuluymuşun.
Vur kaç yapacak o yüzden evlilik ile yaklaşıyor Dürzi
Yok ben de bakirim zaten diyor ciddi düşünüyorum diyor sence doğru mu söylüyor
Yalan
20 gündür konuştuğun adam senle evlenmek istiyorsa dikkat et derim
Neyini soruyorsa mal.
@SymrnaCityStyle abi neden bu kadar öfkelendin herkesin yorumuna yazmışsın😃😃. Yani hakaret edeceğine bir tavsiye verseydin daha makbule geçerdi
Anlayana bunlar da tavsiye.
Evlen gitisin temiz guvenlilir ve ahlaklı biri ise yoksa tursunu kurarlar ha
Ama 20 yaşındayım daha erken değil mi tanımadan sanaldan biriyle evlenmek
Tanı gör incele , sağlam güvenilir biri ise evlen , değilse yol ver gitisn
Ama farklı şehirlerde yaşıyoruz, buluşalım mı birbirimizi tanımak için
Hem ben şu an üni sınavlarına hazırlanıyorum ben istesem bile ailem razı gelmez evlenmeme bir de yaş farkı var tabi
Ciddi ciddi neler düşünüyor beyninisi ktiğim.
O zaman unut gitsin bence
Ya tamam unuturum da turşunu kurarlar dedin korktum bir an daha yaşım genç halbuki
Kimse turşunu kuramaz bilesin vardır kısmetin biyerlerde bence
yalan inanma ona, ruh hastası ve dolandırıcı kaynıyor burası
Bu karılar da çok mal be.
@SymrnaCityStyle sonra ağlıyorlar kullandı beni diye
O da bakirmiş cinsellik düşünmüyormuş evlilik düşünüyormuş öyle diyor
çok üst düzey bir yalan
Klasik erkek yalanları diyorsunuz yani
evet
haha neye göre evlenmek sitiyor kaç kere buluştunuz
Hiç buluşmadık ki, sadece sittede birbirimizin 2 fotosunu gördük o kadar. Bir de adlarımızı ve nereli olduğumuzu biliyoruz soyadlarımızı bile bilmiyoruz öyle diyim sana
yani buluşmadna evlilikmi olur ne çocukça laflar
Evet ya insan yeri geliyor 5 senelik sevgilisiyle evlenmeye korkuyor 20 günde sanalda gördüğü birine evlenme teklifi etmek garip
acemilik cinsellik konuşcak ben ciddiyim gibi görünmek sitiyor
Dedim senin niyetin cinsellik mi diye, ben ciddiyim yuva kurma niyetindeyim zaten ben de bakirim cinsellik yaşamadım diyor
Yaş farkı olmasa keşke aileni kaldırabilsek diyor. Ailem razı gelmeyeceğini biliyor
Kandırabilsek*
yaş farkı kaç
14 yaş var soruya da yazdım ya
bakirse bu yaşa kadar zaten uzak dur :d bu yaşa kadar bakirse ya çok irkinidr ya da asosyal böyle adamdan verim gelirmi diyelimki bakir değil o zamanda neden yalan söylüyor
Bende aynısını düşünüyorum, iki ucu bklu değnek en iyisi ben buna yol vereyim gitsin
Bir de beni çok iyi tatmin edeceğini zevkten uçuracağını söylüyor nedense
haha bakir birimi deseydin ben sana öğreteyim önce :D
Öyle ya, cinsellik konusunda çok mutlu edecekmiş beni, yalnızca erken boşalma olurmuş o kadar başka bir sorun olmazmış öyle diyor. Bende ne yaşan söyliyeyim bakire biri olarak bakir bir erkekle seks yapmaya korkar çekinirim
haha sen bna özelden yaz sohbetin ne güzel
Aklıma biri geliyor acaba o mu
Kim geliyor
Kızılımsı kumralımsı saçlı biri o mu
Bu siteden mi
Evet
Yaş asosyallik vs her şey doğru diyim
Benden mi bahsediyorsun, siteye fotoğraf attım derken
Hyr bahsettiğin adamdan
Heee yok değil ya
Devam et konuşmaya
Neden peki açıklamasını da yapsaydınız
Öğrenirsin zamanla niyetini karakterimi
Hoşlanmışsa kafalar uyuşmuşsa neden olmasın.
Evet neredeyse bir çok konuda kafalarımız uyuştu nedense. Ama bilemiyorum kendisiyle yüz yüze görüşmediğimiz için
Görüşmekten çekinirsen olacağı varsa da olmaz zaten. Tanışmak tanımak önemli olan. Okulda tanışırsın otobüs durağında tanışırsın sosyal medyada tanışırsın bir fark yok. Uyum varsa güven varsa sorun nedir?
Aramızda yaş farkı var bundan çekiniyorum. Bir de farklı şehirlerdeniz ondan. Bir de ben bu yıl yks ye hazırlanıyorum, ailem buna müsaade etmez
Orasını bilemem fakat 20 yaşındaki bir erkek evlilik düşünmez.
Tabiki haklısınız 20 yaşındaki biri düşünmez zaten ben de 20 lik istemem.
Adam seni manipüle ediyoryar rağım.
Bir de 20 günde bu denli bana ısınması bana tuhaf geldi
Biraz sıkıntılı bi durum
Ne gibi sıkıntılı mesela
İyice tanımalısın görüntülü konuş reelde bi buluş körü körü gitme
Yok ya körü körüne gitmem tabiki, ama onla konuşmayı sürdürmeli miyim, instagramını falan istemeli miyim telefon nomu verip yakından tanımalı mıyım, yoksa bu işe hiç girişmeyip kestirip atmalı mıyım?
Bu senin ne hissettiğine bağlı eğer ki burdan tanıdığın kadarıyla hoşlanıyorsan bi level üste geçebilirsin tel nonu en son vermeni tavsiye ederim
Dalga mı geçiyorsun canım
Yok ciddiyim, sence ne yapmalıyım
Kızım sakın inanma deli misin kapat muhabbeti geç
Kapatıyorum muhabbeti, hatta dedim çok önemli bir şey olmadıkça yazma bana sorularıma cevap yazabilirsin sadece dedim. Sorduğum bir sorudan bunu özelden cevaplıcam diyor yine muhabbet açılıyor.
Mâl bu karı.
hala bu numaraya düşen karılar kaldı mı ya
Sen olmasan başkası olur
Nasıl yani, hiç evlenmeyi düşünmüyormuş ama benim gibi biriyse anca olurmuş öyle diyor, benim gibi birini arıyormuş
Çocuğum bunu kim bilir kaç kişiye diyor. Sen harbi şalakşın ha.
Kendine gel bihterr
İnanma diyorsun yani
Aynen saçmalama bu adam aşık olsa ne hayrı gelir bağlanmadan uzaklas...
Ne hayrı olur derken ne anlamda dedin
Zarar yani
Daha neler
Ya daha 20 gün oldu bunları demeye başladı 2 fotomu gördü o kadar
Mal misin ya
Nasıl yani, evlenme yüz gösterme mi diyorsunuz
Sahte
Kanma
Inanma
Yaş farkı çokmuş
işsizlik