Cinsel Yaşam Mastürbasyon yaparken uzun tırnaklar sorun çıkarır mı? 0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 39 Baya çıkarıyor batıyo kesmekte istemiyorumFoto bana ait değil Mastürbasyon yaparken uzun tırnaklar sorun çıkarır mı? Cevapla Fotoğraf Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet sorun çıkartabilir kadınlar için 1 0 Yorumla
Kullanıcı12re Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Niye yapıyon ki ergen misin 1 9 Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Baba parası yiyenler böyle olur Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Senin baban versin sende ye Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Yok allaha şükür kazanıyom sonra gidip tenhalarda mastürbasyon yapmıyom Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl seks yapsak suç yapmasak suç mastürbasyon yapsak suç yapmasak suç Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Yapmayın kankalar en son 15 de senin gibiydim ben kendime uğraşlar burdum mastürbasyon stresdir. boş çabadır Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Yeni uğraşım:evlenmek Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Tamam evlen çocuk yap onları eğit o zaman ama eğitimsiz bırakma ilgilen Yorumla pufferfishh 1 yıl Ne alaka bu arada Yorumla pufferfishh 1 yıl Beyni yok fikri var dedikleri tam olarak bu Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İçim ürperdi nedense sıkıntı yaa 😂 inşaat eldiveni takiyim desen oda olmaz ki hışır hışır 😂 4 5 Yorumla pufferfishh 1 yıl Abla niye ameliyat eldiveni olmasın peki 👀😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @pufferfishh ameliyat eldiveni ince ama 😂 o olmaz ki Yorumla pufferfishh 1 yıl Gene deler geçer diyosun 😂 Yorumla pufferfishh 1 yıl Kalın eldiveni de değdirmem ben, zevk almam 👀 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @pufferfishh haha 😂😂 Yorumla
pufferfishh Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Çizdiği olmuştur, ben de bu yüzden uzun tırnaktan vazgeçmem 3 0 Yorumla
kimsesizkimseee Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Tahriş etmiyomu vajişi 😳 tırnak geçirmezsennsorun yok 1 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olacağı kesin içeri ve kilitorosa baskı sırasında torpüle biraz 1 2 Yorumla pufferfishh 1 yıl Neler de bilirmiş Yorumla İST34MLT44 1 yıl @pufferfishhBırakda o kadar bilelim Yorumla
chefmaster Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Erkeklerde sorun olmaz ama kadınlarda takılıp yolabilir 1 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Uzun tırnağı bırak yeni kestiğimde manikürü iyi yapamazsam köşeleri bile batıyor eşime :) 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Artık onu sen ayarlayacaksın. Farklı bir şey kullan saç fırçası sapı gibi 1 0 Yorumla
ÖzdemirAsaf61 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı. Tırnakların çizmeyecek türde kısa ve törpülenmiş olması zevki çok artırır 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Evet et gibi kesersin. 1 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olayin atesiyle hirpalarsi. Vajinani 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Hayal dünyaları aktif 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. çıkarır evet acıtır 3 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı. Bilmiyorum 1 0 Yorumla
pikachu1101 Takip Et Xper 5 Yaş: 125 1 yıl Nasıl yapıyon ki? 1 1 Yorumla pikachu1101 1 yıl Hala merak içindeyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet sorun çıkartabilir kadınlar için
Niye yapıyon ki ergen misin
Baba parası yiyenler böyle olur
Senin baban versin sende ye
Yok allaha şükür kazanıyom sonra gidip tenhalarda mastürbasyon yapmıyom
seks yapsak suç yapmasak suç mastürbasyon yapsak suç yapmasak suç
Yapmayın kankalar en son 15 de senin gibiydim ben kendime uğraşlar burdum mastürbasyon stresdir. boş çabadır
Yeni uğraşım:evlenmek
Tamam evlen çocuk yap onları eğit o zaman ama eğitimsiz bırakma ilgilen
Ne alaka bu arada
Beyni yok fikri var dedikleri tam olarak bu
İçim ürperdi nedense sıkıntı yaa 😂 inşaat eldiveni takiyim desen oda olmaz ki hışır hışır 😂
Abla niye ameliyat eldiveni olmasın peki 👀😂
@pufferfishh ameliyat eldiveni ince ama 😂 o olmaz ki
Gene deler geçer diyosun 😂
Kalın eldiveni de değdirmem ben, zevk almam 👀
@pufferfishh haha 😂😂
Çizdiği olmuştur, ben de bu yüzden uzun tırnaktan vazgeçmem
Tahriş etmiyomu vajişi 😳 tırnak geçirmezsennsorun yok
Olacağı kesin içeri ve kilitorosa baskı sırasında torpüle biraz
Neler de bilirmiş
@pufferfishh
Bırakda o kadar bilelim
Erkeklerde sorun olmaz ama kadınlarda takılıp yolabilir
Uzun tırnağı bırak yeni kestiğimde manikürü iyi yapamazsam köşeleri bile batıyor eşime :)
Artık onu sen ayarlayacaksın. Farklı bir şey kullan saç fırçası sapı gibi
Tırnakların çizmeyecek türde kısa ve törpülenmiş olması zevki çok artırır
2-3 parmagı kısa kesin sorun çözülsün 😝
Evet et gibi kesersin.
Olayin atesiyle hirpalarsi. Vajinani
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Hayal dünyaları aktif
Çıkarır batarr
çıkarır evet acıtır
bişi olmaz kaşırsın işte 😁
Vajinana zarar verir
Tirnaklar uzun olunca partner bul
Onu sen biliceeen