Gerek cinsel yaşam, gerek sadakat, uyum vs. anlamında hangi erkek daha uygundur? Bazı insanlar tecrübeli erkeklerin kadına doyduğu için dışarı bakmayıp eşine sadık kaldığını, bakir erkeklerin ise kadın görmediği için evlilik sonrası aldatmaya gittiğini söylüyor bu doğru mu? Tam tersini de iddia eden var tabi. Siz ne düşünüyorsunuz, sizce evlilikte bakir erkek mi tecrübeli erkek mi tercih edilmeli?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ejdıejfı bakir oğlanlar kudurmuş eheh. Beyşer kudurmayın. Ben 21imde yaptım ilk o işi. Ben de "lan şu nemli kuyuya dalmadan bok yoluna gebermeyeyim" diye kayhılanıtodum. Oldu işte
Hanımları güldürün, sahip çıkın, sevin, dinleyin verirler. Korkmayın02 Yorumla- 1 yıl
Bir de bakir erkeklerde ben şu yönden kaygılanıyorum. Kadın da tecrübesizse kadın bir nevi deneme tahtası konumuna girmiş oluyor, ilişkinin ilk zamanları kabusa dönebilir bu da var
En İyi Cevaplar
1 yılBu laf bakire ve bakir olmayanların uydurması karakter meselesi gözü bir insanın dışarda ise dışarda dır sadıksa sadıktır sonradan oluşan bir olay yoktur bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBekareti önemli bulmuyorum ben. Herkesin başından deneyim geçmiş olabilir. Önemli olan az ve öz insan olması ve o insana farklı delirmek ve farklı hissedip hissettirmek.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılkızlar hangisini isterse
10 Yorumla
1 yılKardeşim ne olacak peki bakirler bekar mı ölsün. Şu cinsellik konusunda herkes bir şeyler diyor. İyice şey gibi olmaya başladı.
Tecrübeli eleman aranıyor ilanları gibi. Ee bu adam ne yapacak bakir şimdi ölsün mü bu Fehmi amcanın oğlu fahri. 😂12 Yorumla- 1 yıl
Siz de haklısınız tabi. Bir de şu mesele var, o vermezse bu vermezse bu adamlar kimde ve nasıl tecrübe kazanacak? Herkes tutturmuş tecrübeli erkek diye, gerisini hiç düşünmüyor maalesef😃
- 1 yıl
Ya yok vermesin kimse zaten gelişine de kafalar uyuşsun yeterli bence yani gerisi halledilir. Tamam bakir olabilir de 2 dakikada boşalıp da bi zahmet arkasını dönüp uyumasın çaba göstersin yani. Her taraf da haklı burada 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tecrübeliyi tavsiye ederim. Evliliğin ilk gününden itibaren tam anlamıyla yaşamaya başlarsın. Yoksa senelerce uğraşırsın haberin olsun...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoyan erkek sana odaklanacaktır, gözünü sende açanın gözleri dışarı kayacaktır mutlaka
12 Yorumla- 1 yıl
Öyle mi dersiniz. Ama tecrübeli erkeğin de bir alışkanlığı var, eşi eğer yatakta kötüyse, cinsellikte problemler yaşıyorsa aldatma yoluna gidebilir nasılsa geçmişte de yaptım diye. Bu zamana kadar bir çok kadın görmüş erkek neden sana sadık kalsın ki, aldatma ihtimali var bence her türlü
Cevap sahibi1 yılKarakterinde varsa her zaman aldatacaktır, ama bilmeyen insan macera aramaya daha müsaittir her zaman, belki kendi hatasını bilemeyip sana yükleyecek sonra da yeni arayışa girecek bilmeyen erkek
Bakir biriyle evlenirseniz muhtemelen 1 2 aya boşanırsınız asdjdk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılKarakteri ve kişiliği düzgün bir erkek.
11 Yorumla- 1 yıl
Tabi ki en önemlisi bu
Gizli Üye(25-29)1 yılKarakteri kişiliği düzgün bakir biri
20 Yorumla
1 yılErkek tecrübeli olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇıtır
00 YorumlaTecrubeli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlilikte bakir bir erkek mi tecrübeli bir erkek mi tercih edilmeli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat