Eşimle evlenmeden önce ilk kez yakınlaştığımızda çok ateşli geçmişti ve kesinlikle uyumumuz vardı diye düşünüyorum, ikimiz de etkilendik. İlişkiye girmemiştik. Sonra evlendik ve bazı cinsel sorunlar yaşadık. Hem benim vajinismus şüphem vardı hem eşimde erken boşalma ve sertleşme problemi oldu. O dönem ben eşime beni istemediğini düşündüğüm için kızgındım bana yanaşmıyor diye ve bu onun özgüvenini çok düşürdü. O bu problemleri yaşadığı için yanaşmıyormuş ben beni istemediği için yanaşmıyor sanıp küsüyordum bu da iyice onu kötü etkiliyordu normalde de bu sorunları yoktu aslında nişanlıyken. Hep benim üzülmelerim yüzünden çok incindi ve kendine güvenini kaybetti. En son ona destek olduğumda doktora gerek kalmadan bu sorunları yendi erken boşalma ya da sertleşme sorunu yok artık. Ama nadiren de olsa bazen yine yumuşama yaşayabiliyor. En son uzun zaman sonra yine yaşadı böyle bir şey, tekrar sertleşti birlikte olduk ama kafaya takmış. Ben onu istediğimde çekimser davrandı. Özgüven sorunu yaşamış tekrar. Ve şu detayı da vereyim ilişkiye girmeyeceğimizin kesin olduğu sevişmelerde eşim inanılmaz sertleşiyor. İlişkiye gireceğimiz zamansa belli ki geriliyor ve sert olsa da ilişkiye girebilsek de hiçbir zaman bahsettiğim zamanlardaki kadar sertleşmiyor. Yani kısacası bu özgüven sorunlarından dolayı aramızdaki uyum yok oldu.
Sizce sık sık birlikte olsak ben ona hep destek olsam bu durumu aşıp tekrar uyum yakalayabilir miyiz?
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kolayca yenebilirsiniz
Eşin seninle sevişmeyi düşündüğü andan itibaren ya kalkmazsa düşüncesine bürünüyor
Bunu o düşünceden sen çıkarmalısın
Bunu ise birleşmeyi kafadan çıkartarak yapacaksınız yani sevişmeye odaklanıp uzatacaksınız
Sonra o hiç beklemediği anda birleşme gerçekleşir ve üç dört gün tekrarlanırsa sorun kalmaz00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılErkeklerde psikoloji daha önemli.. sizin hormonlsriiz vsr bizim de hazır olup olamama durumu... ben de bazen eşim kötü konuştuğunda bütün hevesim çabucak kaçıyor... sizin ki baya alıngan olsa gerek... bence mümkün olduğunca açık ve dolandırmadan konuşun... küsmeye darilmaca yapmayın.. yanlış anlaşılmalar olmuş deyip yeni sayfa acin.. hatta işin içine oyunlar katın... iddialar katın.. isi kizistirin.. negatifleri pozitife cevirin oyunlarla.. mesela iddiayi kaybeden kazananin ne isterse dedigini yapsin... ben esimle puan sistemi yapip bunlari kredi gibi kullaniyorduk her eylemin farkli puani vardi. Cocukca belki ama amac renk katmak duzene sokmak. anlayış özellikle bu durumu atsana kadar olmazsa olmazlardan...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
1 yılBir cinsel terapist bu sorunu çözecektir
bunu ertelemeyin gidin10 YorumlaSpor yapsın iyi beslensin stresten uzak dursun
04 Yorumla
Soran1 yılİlk evlendiğimiz zamanlardaki başarısızlıklardan dolayı bana çok fazla yanaşmıyor çünkü geriliyor yine başarısızlık korkusu yüzünden. Ben sık sık birlikte olmak istesem ve çok istiyor gibi numara yapsam moral versem düzelir mi?
Soran1 yılO benim biraz numara yapmamı istiyor açıkçası fazla inlemem hoşuna gidiyormuş
Gizli Üye(36-45)1 yılSorun tahrik etmekte onu tahrik kulağı tahrik edici şeyler söyle ve oral yaptır kendine bende eşine benzer şeyler yaşadım bunu yapınca eşim sorun kalmıyor
010 Yorumla
Soran1 yılOlabilir sanırım benim de onu istediğimi hissetmesi gerekiyor
Cevap sahibi1 yılAynen öyle ve bizim en efsane ilişkilerimiz hep imkansizlklarn çok olduğu yerlerde mesela arabada çadırda veya düğünden geldiğimiz de
Cevap sahibi1 yılBende biraz yumsasin ona oral yapınca dehşet sertleşiyor bizdede sorun eşim oral yapamıyor düzgün keşke yapabilse öyle sertlessem
Soran1 yılBenim eşim oral istemiyor. Dindar bi adam. Olmaması daha uygun diye düşünüyor
Cevap sahibi1 yılSiz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Cevap sahibi1 yılÇok geç cvp atıyorsunuz soruyu beğendim oradan takip atar mısın bana
Soran1 yılBen o istemediği için memnunum isteseydi yapardım ama yapmadığım için mutsuz değilim
Cevap sahibi1 yılKendine yapılsın istemezmiydin
Cevap sahibi1 yılHey orada misi mn
Cevap sahibi1 yıl?
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Biraz spontane yaşayın. Heyecan yaratın. Farklı şeyler deneyin.
04 Yorumla
Soran1 yılEvet spontane şekilde birlikte olduğumuzda çok daha iyi oluyor gerilmiyor. Ama mesela anlaşmışsak o gün, o zaman ister istemez kötü etkileniyor stresten.
Soran1 yılBaşarısızlık yaşar korkusundan tedirgin oluyor bu yüzden de az birlikte olmak istiyor ama böyle olunca da ben üzülüyorum sorunları halı altına süpürüyor gibi oluyoruz. Ben onla sık sık birlikte olmak istesem her ne olursa olsun canımı sıksa dahi modumu düşürmesem ilk evlendiğimizdeki küsmelerimi unutturup özgüvenini geri kazandırabilir miyim?
1 yılten uyumunun kaybedilecek bi şey olduğuna inanmıyorum
01 Yorumla
Soran1 yılAma başta çok iyiydi sonra böyle oldu
1 yılNe kadar saçma cinsellik çocuk içindir yaşanmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılyakalarsınız onemlı degıl dıyıp saksoya devam edeceksın o da senı elle
sonrasında yatakta sevısmeye devam dıger postada kalkar acelemız yok sorun yok ımajı ver00 Yorumla
1 yılYani biraz şey yap tazelik kat güzel giyin
010 Yorumla
Soran1 yılGiyimime en baştan beri dikkat ediyorum ama ilk zamanlar sıkıntılar yaşadığı için giyimimden de rahatsız olduğunu düşünüyorum o dönem. Çünkü yanında yarıçıplak kadın var ama stresli ve gergin olduğu için birlikte olamıyor. Öyle olunca çıplaklık görmek de hoşuna gitmiyor.
- 1 yıl
Hm e peki şu an ortalama haftada kaç kez okuyoki ve Kac yıllık evlisiniz
Soran1 yıl2 yıldır evliyiz haftada 1 en fazla 2 oluyor bazen birkaç hafta hiç olmuyor iş güç yüzünden
- 1 yıl
Baya çok az oluyo... yani 2 yıllık nerden baksan haftada 4 5 olmalı minimum.. ee ikimizde calisiyor musunuz işleriniz ağır iş mi?
- 1 yıl
Yaslariniz kaç?
Soran1 yılBen 27 o 33
- 1 yıl
Peki fizik olarak nasıl birisiniz yani? Göğüsler kalçalar filan dolgun mu bari? Bide niye böyle az oluyo diye sordun mu kocana isteği niye az?
- 1 yıl
Bide hep klasik pozisyonda mi yaparsiniz yani hep aynı pozisyonda mi oluyor ilişkileriniz?
- 1 yıl
Dmgelrmisin burada millet cevaplarını okuyo senin
- 1 yıl
Önceden erken mi boşalıyordu?
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İki tarafta gayret ederse duzelebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe sıklıkla yapıyorsunuz
00 Yorumla
1 yılEvet asarsiniz
00 Yorumla
1 yılYakalanmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zorrrr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiraz renklendirin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri