AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Erkeğin karakterine ve niyetine bağlı. Kimisi daha da ısınır bağlanır. Kimisi hevesini alır soğur...
Soğuma değil ama ilgisi düşer çünkü merakını gidermiştir
Ülkede ekonomik koşullar yüzünden * değerli şu an ama halbuki parası olunca adamın yurdisna gider orada veren verene çok değerli zannetmeyin kendinizi zaten akilli olan yurdisina gidiyor ondan buluyor ha burada gitmeden önce yapabilir sizinle 😁😆😅
Neden ki amaç ciddi bir ilişki değil mi sonunda evlilik yok mu
Karaktere bağlı. Ben daha da bağlanırm
İyiyse yatakta tıksınmezsem devam ederım
kimi soğur kimi bağlanır değişir yani.
Bazisi sogur bazisi daha da baglanir
Tutku ve enerjiye bağlı.
Aşık olduğundan soğumuyo arzuladığından soğuyo
37 yasina kadar ne yaptin sen?
Yok daha çok bağlanıp gece bir daha deriz
Olabilir ligi yüksek bir durum
Evet av ve avci durumu
Aşk, sevgi ikilemesi yoksa her türlü soğur
Bu devirde kız bulduklarına şükretsinler bence 😂
Ne alaka
Burdan bul bakalım bulabiliyor musun sjs
Amacim o değil olsa dolu ztn
Şaka mısın sjsk
Yok gerçek
Pekii
Artist
Ülkede ekonomik koşullar yüzünden a*cik değerli şu an ama halbuki parası olunca adamın yurdisna gider orada veren verene çok değerli zannetmeyin kendinizi zaten akilli olan yurdisina gidiyor ondan buluyor ha burada gitmeden önce yapabilir sizinle😁😆😅
Yolunuz açık olsun 💅🏻
Evlenmeden yapana kaşar diyorsunuz Türk yabancı fark etmez
Eee öyle orası adam evleniyor riske giriyor bu maddelerle almışken kaşar alalmayayim diyor bari
Tamam da çok saçma iki taraf da iradesine sahip çıksın o zaman evlilikler artsın zina azalsın
Dediğin saçma erkek riske giriyor kadın riske girmiyor mu erkekle ilişkiye girerken? Ya bu adam terk ederse
İyide kız zaten 20 ye gelmeden biriyle okuyor ya da evlenmeden önce evlilik dışı bu birr, ayrıca bıraksa noldu adam sanki 1800 de mi yaşıyoruz gider işine gücüne bakar arabasına ayağını diker kedi köpek besler kadın erkek esitt😃🫣😁🤣
Eşit değil ruhen yaralanan kızlar da var terk edildiği için
O kadar kolay ki
Onlarida anlamıyorum niye yaralı ham madde sende a*çık çık yenisine başla illa o var diye ilgi alaka gostercek başka bir erkek artık 1900 1800 yıllarda değiliz herkes eşit bu dönem hatta kadınların prime dönemi bide unutma her prime min sonu vardır insanlık 10 yil içinde bence eski ataerkil düzene dönmek için yalvaracak yani artık dönem böyle haa erkek için bu dönemde parayı bulmak birazda genetiği önemli sonra cinsellik başka birsey yok zaten hayatta sevgi aşk mask onlar eskide kaldı erkek empoze etmeli hayatına bulduğunu pomba yap yapıldığı kadar sonra ayrıl ya da en sonunda kız ayrılır iş bu artik
O senin iğrenç düşüncen toplumun değil anan sana böyle öğretti demek ki oğlum yap elinin kiri kız da kendine hakim olsun dedi galiba
Eee noldu şimdi anami kattın eline geçti çok merak ediyorum çünkü konuşacak birseyin yok dediklerim hepsi mantıklı kadinalr zaten işin içinden cikamayacaginca ya bağırırım ya da hakaret eder veya suçu erkeğin üzerine atar hayir bu benim düşüncem değil toplumun düşüncesi avrupa da amerikada bu düşünce var bu yüzden evlilik dışı çocuk veya cinsellik artti dünya cinsel devrim yaşıyor hersey serbest din ahlak çöktü bunlar insanları dizginleyen şeydi eskiden şimdi artık para ve cinsellik devri başladı durum bu , ilerde durum çok kötü olcak şimdi insanlar çalışıyor akli olan 10 yıl sonra zengin olur çalışmaz kimse çalışmayacak ee nolcak fulll pomba😅😄 artık işler değişti
Cevap vermeye gerek bile yok uzun uzun yazmış bir de 😂 herkes camdan atlıyor diye sende atla o zaman umrumda bile değilsin hadi yazma daha
🤣 Ah bu kadinlar
Sogur tabi cunku alabilecegi bisey kalmamistir
Neden öyle bir şey olsun ki devamı varken
Yokneden öyle bişey yapalım
biraz soğuma olur
Hayır neden soğusun
Kaçan kovalanır bu her iki cins içinde geçerli
Yapmayın işte
Bende olmaz
Hayır
Bence hayır
Hayır sogumam daha tahrik olurum