Sizce iyimi yapmışım eski sevgilim oral yapmıyordu tek yaptığı sokup boşalmaktı başkasıyla evlendim beni seven aile dostumuzun oğluyla evlendim ve cinseklikte çok iyi ön sevişmeyi uzun tutuyor beni boşaltmadan boşalmıyor ama yine de bazen üzülüyorum sizce üzülmem gerekiyormu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seni sevenle mutlu edenle yaşamak hem iyidir hem seni mutlu eder. Zamana bırak emin ol sende onu seversin. Daha güzel bile olur cinselliğiniz. Zaten sadece sokup çıkartıyorsa sevdiğinş düşünme eski sevgilinin. Çünkü seven insan karşısında kini mutlu etmeyi öncelik sayar her konuda
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılDemek ki bizim düşündüğümüz her zaman doğru olan olmayabiliyormuş. Kızım binlerce kadın senin anlattığın erkeğin hayaliyle yaşıyor. Geride kalan gerçekten adam olsa gelir seni ister alırdı , vermezlerse başkasıyla evlenmene müsade etmezdi. Demek ki çok ciddi olarak sevmemiş seni bu bir, iki senin nasibindeki adam şimdiki kocan ve anlattığına göre cinsellikte çok iyi , ayrıca sana değer vermese , bu denli ilgili olmayabilirdi. Diğer konularda da gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Olumsuz bir şey yazmadın. Seviyorum dediğin sana değer vermeyen kişi olsa , senin çalışmana kazanmana bakacak , senden geçinecek üstüne her şey istediği gibi olacak, olmayınca sorun çıkaracak. Yani hayatı sana zulmeden biri olacaktı muhtemelen. Bunları düşün. Evlilik öncesi ilişkilerin normalleşmesi üzerine bir paylaşım, özellikle halen dostluk ve arkadaşlık akrabalık bağlarından kopmamış olan ailelerin dinamitlenmesine yönelik bir içerik var. Bu durumların normalleştirilmesi için emek verilmiş bir soru içeriği.
02 Yorumla
Soran1 yılBiraz olsun içimi rahatlayan yorum uğraşmışsın o kadar anlatmak için teşekkür ederim teselli verdi 🩷
- 1 yıl
Rica ederim, sana kendini bir nebze iyi hissettirebilmek benide mutlu etti. Geride kalanı kesinlikle düşünme , kadına değer veren ilgi veren bir adamla evlisin , ilişkilerde yaşanan genel sorunlar gibi cinsellikte bir çok kişinin içinde ya ukte ya da arada yaşanan huzursuzluk olarak sürüp gidiyor ve sen bunları yaşamıyorsun , bunun yerine çok daha iyilerini yaşatıyor kocan sana , bu çok güzel değil mi? Bence diğeriyle aklını zerre kadar meşgul etme. 😊😉. Mutluluklar dilerim 🩷. Yorumumu değerli bulduğun için ayrıca teşekkür ederim 🌹🌹🌹.
1 yılBence doğru adamla evlenip yanlış adamdan kurtulmuşsun , evliliğin en temel sorunu cinselliktir sende o konuda avantaj var eee bende eski sevgilini özleyecek çokda bşr durum yok bence
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinsellik tek başına yeterli değildir ruhunda doyuyorsa en iyisini yapmışsın boş ver takılma eskilere.
00 Yorumla
1 yılCinsellik tek şey değil ama niye üzülüyorsun ki seni seviyorsa sen de onu sev eskiyi unut sana değer verenle birlikte ömrünü geçir ne güzel işte
05 Yorumla
Soran1 yılDoğru diyorsun ama bu bıraktığım çocukta ayrılıp direk onunla evlendim çok yalvardı özür diledi ben fakirim diye bıraktın dimi dedi kim ister ki 5 parasız erkeği ailesi olmayan erkeği filan diyip vicdan yaptırdı ve ben o vicdan azabına katlanamıyorum
- 1 yıl
Sorun o muydu balka bişey miydi pekğ
- 1 yıl
Önüne bakmalısın bence
Soran1 yılSorun hem kuzeniyle konuşmasıydı hemde cinsellikte bencil olmasıydı ama cinsellikte bencil olduğunu onun yüzüne söyleyemezdim bide annesi babası ayrı 10 kardeşler babası arkasında değil anneside bunları çalıştırıp parasını akıyor başka memlekette annesi o yüzden biraz üzülüyorum onun adına inşaata çalışıyor
- 1 yıl
Hmm tamam o zaman haklısın sen yani ten uyumu da önemli sonuçta boş ver önüne bak üzülme onun hayatı onun kaderi senin elnde değil ki vicdan yapmanın anlamı yok
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yoo sen mutlu o mutlu ise sana keyfini yaşamak kalır tabikide sende ona hakkını tam ver iyi oral çek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yıltamamen cinsellikle bahsetmişssin duyguların yokmuş gibi duyguların ne diyor
02 Yorumla
Soran1 yılDuygularımdan da bahsettim eski sevgilimi seviyorum ama onunla da evlensem cinsellik yönünden mutsuz olacaktım bunda o yönden mutluyum bana da iyi davranıyor beni seviyor diye mutlu olmaya çalışıyorum
- 1 yıl
başkasını unutmamışken başkası ile evlenmek her gözlerini kapadığında aklına onun gelmesi , öteki taraftan bu adam ise seni mutlu etmek için herşeyi yapıyor çok abuk bir durumdasın umarım kalbinde libidonla ayne yere yönlenir
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok kötüsün ya kıyaslıyorsun bide rezalet altta diktirdim de demişsin kustum senin sayende sabah sabah inşallah kimseye senin gibi biri denk gelmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 🤣🤣 bunun için biraz geç kalmadınmı deli gibi sevişiyorsun üstüne evlisin yani
00 YorumlaAh be bebede seni kız Zanetti karaktersizligine üzül bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
1 yılne bekliyorsun ilk egoist sırf kendini düşünüyor eşin seni düşünüyor bosalmadan bosalmıyor kolay mı.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
1 yılhayatına devam et, eskileri unut ve sen de kocanı mutlu etmek için elinden geleni yap :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKızım ne diye evlendin o zaman? Nerelisin tohat mı? Bursa mı?
01 Yorumla
Soran1 yılBalıkesir
Gizli Üye(36-45)1 yılBazen onu hayal etsende şu an kocanla mutlusun. Maddi olarakta sorunun yok, keyfine bak. Yaş kaç
07 Yorumla
Soran1 yıl21
Cevap sahibi1 yılDaha çok küçükmüşsün. Tesettürlümüsün
Soran1 yılHayır değilim ama evlendiğim kişi muhafazakar tesettüre gir diyor da ben istemiyorum
Cevap sahibi1 yılYakında çocukta ister. Tamam maddi durumu iyi diye seni vermişler ama sende her denilene evet deme. Adam kesin 30 lu yaşlardadır
Soran1 yılHayır benimle aynı Yaşta ben tüp bebek tedavisiyle olmuşum annemle annesi hastanede tanışmış oda tüp bebek ikimiz de aynı yaştayız tek çocuğuz ve iki ailenin de maddi durumu iyi sadece o köy ağasının oğlu köyde yaşıyor o yüzden
Soran1 yılhttps://hizliresim.com/fxactyj bu da küçüklük fotoğrafımız
- 1 yıl
evlendigin kişi sevgilinle birlikte oldugunu biliyrmu
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır kaderindeki kişi mükemmel daha ne istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence unutamadığın çocuğuda bir gün çağırda gel bak karı nasıl s.. klr öğren deseydin
00 Yorumla
1 yılAklını ve mantığını çalıştır uygun olan neyse onu yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Eski sevgilin mi geliyor
00 Yorumla
1 yılEvlendigin kişi seni seviyor bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bismillahirrahmanirrahim... Yorum yapmıyım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılNe üzülmesi keyfine bak 😎
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılNiye onlarda mı yattın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılSen çok şanslı olmuşsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Üzülmen gerekmiyor kocanın kıymetini bil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBu tamamen kısmet demek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ara da bir onun da gönlünü alirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılİyi miken her zaman iyidir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Yanındakiyle yaşarsın aklındakiyle ölürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBakire olmadığını nasıl karşıladı peki
120 Yorumla
Soran1 yılDiktirdim
Cevap sahibi1 yılNe kadara diktirdin
Soran1 yıl5000
Cevap sahibi1 yılNe zaman diktirdinki
Soran1 yılEvlenmeden 2 hafta önce
Cevap sahibi1 yılOnu demiyorum hangi yıl onu soruyorum😂
Soran1 yıl2023
Soran1 yılTemiz nasıl bir kelime ya sen ilk önce bi git zihniyetini temizlettir
Cevap sahibi1 yılSanki kocası çokmu masum allah bilir kaç kızla birlikte olmuştur erkek yapınca no problem kadınlar yapınca kandırmısmı oluyo yani ohh ne güzel yapmıs aslında tum kadınlar evlenmeden once 5-10 tane erkekle yatıp diktirip sağlamız diye kandırıcaklar sizin gibi zihniyeti olan insanlara öyle kadınlar hak😂🤣🤣🤣
Soran1 yılKonuş kızzzz ağzından bak damlıyo 😀😀
Cevap sahibi1 yılBakireyim ben gizleyecek birşeyim yok ama senin gibi geri kafalı kadın düşmanı erkekleri kadınlardan üstün gören erkekler olduğu sürece gelişemiyeceğiz umarım senin gibi kafa yapısında olan erkekler kandırılmaya hep mahkum kalırlar😂
Cevap sahibi1 yılSeni ilgilendiren kısım?
Cevap sahibi1 yılNe yapıp ne yapmayacağımı sanamı sorucam ben
Soran1 yılYapabilir belki hak eden birini arıyordur hepiniz hak etmiyorsunuz çünkü beni eski sevgilim patlattığında bununla gurur bile duymamıştı işini gördü çekildi belki bunu gurur yapıp sevecek birini arıyordur bunun geri kafalılıkla alakası yok sen geri kafalısın asıl 😀
Cevap sahibi1 yılHak edeni bulana kadar denemeye devam 😂😂
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal de sevmiyor mu idin bu adami
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHey Allahım ya.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılÜzülmesi gereken kişi kocan.
10 Yorumla
1 yılİlk sevgilin seni bozmadimi
02 Yorumla
Soran1 yılBozdu da ben diktirdim
- 1 yıl
Burdada diktirdim birini bende merdiven altı canım biriyle evlenfi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılNeye üzülüyorsun
00 Yorumla
1 yılCok iyi yapmissn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ne güzel
00 Yorumla
1 yılHayatına önüne bak artık.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ben başkasını unutamamışken evlilik yaptım ama cinsellikte daha iyi çıktı, ne olacak böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat