Güncellemeler
1 yıl
Birbirimizi çok seviyoruz. Sürekli sarılıp birbirimizi öpüyoruz. Ama ilişki kısmı 2 haftada 1 oluyor.
Eşimle 3 yıldır evliyiz ondan öncesinde de 2016 dan beri sevgiliyiz. Evlendiğimizde ilk yıl haftada 1 ilişkiye girerken bu 2 haftada bire kadar düştük. Erken boşalma gibi bir problemi yok. 2 haftada 1 ilişkiye giriyoruz ama min 30 dk sürüyor. 30 yaşında ben 28 ben bir kadın olarak söylemeye çekiniyorum. Bunu nasıl dile getirebilirim? Sorun nedir? Bu arada yatakta sınırımız yok. Baya farklı şeyler deniyoruz. Her zaman mutlu etmesini biliyorum ama 2 haftada 1 çok az değil mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ahahahah kız bizimki 10 dk sürmüyor şu an 7. Yılımız bazen ayda bir yaptığımızda oluyor 🤷🏻♀️
Ahahahahah e bu sizi ilişkide nasıö diri tutuyor ki
Nasıl başa çıkıyorsun tatmin olmadan
Yani şükretmek lazım di mi:)
Aşırı az, ayrıca kocana bile bunu soyleyemeyecksen kime söyleyeceksin bir şekilde söylemelisin bu durumu
Cok az tabi de isten yogunluktan dolayi mi sebebi nedir. Kendini belli etsene istiyorsan yanas op vs illa anlar yani
Hakikaten şaşırmamak elde değil sağlıklı bir erkeğin Max 1 hafta sürer dayanması sperm kesesi dolar boşalmazsa kasıklarının ağrısından yürüyemez sen 2 hafta bir deyip birde bana aşık diyorsun ayık ol biraz
Hiç evli olmayın daha iyi haftada en az 3 defa yapmalısınız
Çok az değil mi ilk yıllarda da çok az haftada 1 nedir biz haftada 3-4
arkadaşın felan yokmu çağır gelsin sen tek başına yetemiyosun bana de
ben eşimle bez bağladığımdan beri her gün yapıyoruz
Bez bağlamak nedir anlayamadım ya
Demekki sevmiyor seni
neden sen istediğini göstermiyorsun
ereksiyon probelemi vardır belki
Bu çiftlerin kararı bazısı 2 bazısı 4 de olabilir
Az mı hiç yok nerdeyse
Yetmediğini eşine söyle
Hadi ya zor bir durum sen yakınlaşınca ne dio? sen canın istediğinde gitsen yanına
Millet yaniyo, kocanin derdi ne :)
Kadınlar için çok bile
Bunu eşinle açıkça konuşman gerek.
10. yılda ayda bire düşer
Soru bana pek inandırıcı gelmedi.
Aldatiyo mu
Az ayol. Bari haftada iki olsun 🦂
Bence de çok az
Günlük olması gerekiyor
2 haftada bir mi. çok mu yoruluyor?
Sevgi ve çekim lazım
Gizlice içeriğine istek artırıcı kat