Bundan intikam alacaktım ilk cinsellikten sonra bir şekilde kopmustuk sonra dalga geçme amaçlı bir daha yazdım buna bingo cevap verdi otel tutturup gitmeyecektim falan sonra en iyisi görüldü at geç dedim şimdi sürekli yazıyor reels videoları falan atıyor takiplesiyoruz görüldü atıp geçiyorum ne yapsam sizce ben bu ma la
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSen Ona Zarar Vermişsin seks Ümidi Vererek Oda Seni Dijital Ortamlarda Baya Taciz Etmiş Güzel İkinizde İyi *ok Yemişsiniz Sende Onu Engelledin Hem WhatsApp tan Hem Instagram dan Hem Telefon Numarandan Konu Kapanmıştır Sende Bir Daha İnsanlara Zarar Vermeye Çalışma Bekaretin İntikamı İçin Böyle İşleremi Girilir *anyakmısın Sen ? Bekaretin Günümüzde Ne Önemi Kaldı Başörtülü de Değil sin Zaten Sende Evlilik Dışı Cinsel İlişki Yaşamayı Seviyorsun Tutturmuşsun Bekaretimin İntikamı 🤠 Al İşte Telefonunada Böyle *arrak Fotoğrafı Alırsın , Engelle Ve Aynı Eşekliği Bir Daha Yapma
01 Yorumla
Soran1 yılKonu bekaret değil ki beni görmezden gelmişti o zamanlar buluşalım ben ilişki istiyorum diyip her defasında mesajlarımı yanıtsız bırakmıştı bekâret umurumda değil yoksa insan gibi uzaklaşmak istediğini söyleseydi yine uğrasmazdım neyse ki engelledim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnsanlar artık çok takıntılı, sapkın ve gözü dönmüş bir hale büründü.
Böyle kişilikler yüzünden sonunda canından olan çok kadın var maalesef. Onun için hiç uğraşma derim, tamamen irtibatı kopar ve sana ulaşamasın. Kurtul yani öyle birinden...02 Yorumla
Soran1 yılNumarami da verdim canım gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılboş ver değer mi beş para etmez biri değil mi gözünde gadası
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle de işte yazıp duruyor sa lak
- 1 yıl
Engelle gitsin bir bok sanmasın kendini
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılşikayet et direk.
01 Yorumla
Soran1 yılEngelleyeceğim instadan
1 yılKalitesiz insanlara pirim verirseniz sonu böyle oluyor arkadaşlar biraz kaliteniz olsun rica ediyorum
01 Yorumla
Soran1 yılOfff çok eskidendi ne bileyim 23 yaşındaydım
1 yılBekaretini mala verdin şimdi böyle saçma sapan şeyler düşünüyorsun :/
01 Yorumla
Soran1 yılAslında adam çok popüler bana hiç ihtiyacı yok ama ilkom olduğunu biliyor
Gizli Üye(36-45)1 yılYa böyle intikam mı olur
Ona ego kazandıriyorsun by saçma şeylerle020 Yorumla
Soran1 yılCevap vermiyordum bir süredir şimdi de engelledim
Cevap sahibi1 yılNe işiniz var eskilerle. Geçmiş geleceğinize set oluyor farkında mısınız?
Eskileri klozete atıp sifonu çekin boşuna kendinizi üzmek için çaba harcıyorsunuz
Soran1 yılYok kız hiç üzülmüyorum öyle bir yazmıştım şu an gerçekten adamdan midem bulanıyor
Cevap sahibi1 yılİşte onu stalk edip, yazarak eskileri kendinize hatırlatıp kendinizi üzüyorsunuz sinir ediyorsunuz kendinizi
Soran1 yılŞimdi cidden umurumda değil bitti engelledim meğer bana tekrar olur sinyalini yakmasını bekliyormusum egosal bir şeymiş hiçbir duygu yok nötrüm tamamen
Cevap sahibi1 yılİyi güzel. Şu an kaç yasindasiniz
Soran1 yıl27 oldum o zamanlar 23 yaşındaydım
Cevap sahibi1 yılArtık düşunmeyi de bırakın hayatınıza bakın bence
Soran1 yılÖyle yapıyorum zaten artık eskiler eski de kalmalı
Cevap sahibi1 yılAynen ondan sonra hayatınızda kimse olmadı mi
Soran1 yılCinsell anlamda hayır birkaç kişiyle görüştüm flört boyutunda kaldı ilerlemedi beklentileri karsılamadım çünkü
Cevap sahibi1 yılEn güzeli zaten. Bir erkek adamligini red edilince ve terk edilince gösterir
Çok istediği herhangi birseyi siz isteseniz de red edin o zaman gerçek yüzünü gösterir
Çünkü Biz erkekler düz mantık çalışırız 🤣
Soran1 yılAynen öyle oldu baktılar vermeyecek hop hemen başkalarına gittiler o da umurumda değil valla etim için bir erkek yanımda olacaksa hiç olmasın daha iyi zaten yalnızlığa alışık bir insanım
Cevap sahibi1 yılEn doğrusu yanlış bedende olmaktansa doğru yalnızlık daha hayırlıdır
Soran1 yılKesinlikle ayrıca da kendimle mutlu olan biriyim günün birinde güvenilir birine denk gelirsem olur tabii hayırlısı
Cevap sahibi1 yılİşte bunun için kendini kapatmaman gerek
Biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz çünkü
Soran1 yılAynen öyle valla artık kimseye kapılmıyorum geçtim o yaşları
Cevap sahibi1 yılÇok iyi işte bu duruma o kötü deneyimlerle geldin ve eminim hakettigin güzel doğru kişiyi bulacaksin
Mutluluklar
Soran1 yılHepimiz bulalım teşekkürler
Cevap sahibi1 yılAmin inşallah
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Uzak durman doğru olan ama sen de tekrarını istiyormuş gibisin
06 Yorumla
Soran1 yılHayır öyle olsa çoktan yapardım aylardır yaziyor ve görüldü atıyorum
Soran1 yılDalga geçme amaçlı yazdım beyefendi tekrarı olsun diye değil öyle olsa direkt giderdim kaç defa buluşalım mesajlarına görüldü yapıp bıraktım amacım da zaten buydu ümit verip s iklememek
Soran1 yılAman aba zan işte engelledim
1 yılBizde öyle bişe olsa diz kapagina hadi ordan ki ömür boyu topal. kalsin diye
25 Yorumla
Soran1 yılKız yok o kadar da değil
- 1 yıl
Bunlara acimicaksin
Soran1 yılKız adam açıkça bir şey yapmıyor ki sıktırayim
- 1 yıl
Ben yaparim
- 1 yıl
Helal be
1 yılHem dalga gecmek hem kutlrtulmak olmaz sec birini
01 Yorumla
Soran1 yılEngelledim
Lambayı sen yaktın bi kere
04 Yorumla
Soran1 yılHiç sorma
Soran1 yılEngelledim umarım telden ulasmaz
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ayyy çok güzel şeyler yapılır buna
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEngelle gec basina bela olur demedi deme
12 Yorumla
Soran1 yılEngelledim bu arada
Cevap sahibi1 yılOlmasi gereken bu zaten yoksa her sey karmakarışık olurdu saplanti haline getirirdi seni
Gizli Üye(25-29)1 yılBen anlamadım la soruyu
14 Yorumla
Soran1 yılAşkım ilk cinsellik yaşadığım insan bu sonrasında beni görmezden geldi falan bir daha görüşemedik ben de bundan intikam alayım dedim yıllar sonra mesaj attım seks yapacağız ümidi verdim şimdi de uğraşmaktan vazgeçtim ve hâlâ yazıyor bana
Cevap sahibi1 yılHshsgdhss ümit ver ver gelme
Cevap sahibi1 yılSimdi kac yaşındasın
Soran1 yıl27 beybisi
Gizli Üye(30-35)1 yılTadı damağında kalmıştır
01 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ki istemiyorum dalga geçme amaçlı yazdım cidden yapıştı ha
Gizli Üye(45 üstü)1 yıldaha ne takacak takacagini takmis zaten :D
01 Yorumla
Soran1 yılTekrar yapalım demiştim ben buna kandırmak için
Gizli Üye(25-29)1 yılNiye intikam almak istedin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYalnız fena kullanmış seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEngelle
18 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapacağım
- 1 yıl
En iyisi o olur adamı umitlendirmisin gene 😅
Soran1 yılEvet dedim hala seni istiyorum senden sonra kimseyle yapmadım bilmem tuttu bana kardeşim nin fotosunu attı sa lak otel işini de yapacaktım da başıma iş olur diye vazgeçtim
- 1 yıl
Kardeşinin fotoğrafını neden atti
Soran1 yılKardeşi değil pardon ya rranin fotosunu attı abazan
- 1 yıl
Hee baya inanmış vereceğine demek ki 😅
Soran1 yılAynen baya yükseldi sa lak engelledim şimdi
- 1 yıl
İyi yapmisin canım zorla mı sahip olmuştu zamanında sana
1 yılsevişin:)
02 Yorumla
Soran1 yılİstemiyorum intikam amaçlı yazmıştım vazgeçtim ugrasamam bu ma lla
- 1 yıl
o zaman mesajini bekliyorum 🙈
- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılSek s performansi nasildi
011 Yorumla
Soran1 yılİyiydi güzel sevisiyordu herif
- 1 yıl
Benim kadar olamaz knka 😃
Benle yat diye demiyorum zTen öyle baskasinin parcaladigiyla para versen de yapmam
Soran1 yılKanka ben daha evlenene kadar seks yapmam çünkü bu insandan sonra kimseyle yapmadım ben
- 1 yıl
Fark eder mi 😃
Soran1 yıl@Ylmz18 niye çıkmasın anasını satayım adam mı öldürdüm hırsızlık mı yaptım
Soran1 yıl@Ylmz18 hiç parada gözü olan bir kadın değilim allaha şükür kendime yetiyorum kimsenin tek kuruşunu karşılıksız geçirmemişimdir boğazımdan her zaman elimi cebime attım hiçbir erkeği mesleğine göre ayırmadım insanlığına baktım ve görüyorum ki şimdiki erkeklerde insanlık da kalmamış kendimi i te kopuğa yedirecek değilim yalnız mı kalmam gerekiyor işin sonunda kalırım hiç dert değil
- 1 yıl
Burdaki sıkıntı senin kendinle celismen. Kendimi i te köpe ge verecek değilim demişsin. Yapmıssın zaten. Bir daha yaparsin
Soran1 yılYav bir ikile öyle olsa 4 sene yalnız mı kalırım yatmadığım vermediğim adam kalmaz
- 1 yıl
Sen iyisi git bi kedi köpek al yavaştan onlari sevmeye basla zaten sistem böyle olcak şunu anlamıyorsunuz erkek le kadın eşit değil duygusal olan kadinalr yaşlanınca anlayacaksın erkek 70 de gelse şu hayatta seks yapsa yeter mutlu olabilmesi için sevgiye ihtiyaç etmiyor erkek zaten biliyor kadın aşık olmuyor sunduğu şeylere paraya sen canım ki en değerli şeyini gitmiş vermişsin senin çabalamayın birine daha ne diyeyim sen en iyisi git kopek al moda bu zaten koca niyetine seversin
Ver kurtul
08 Yorumla
Soran1 yılAy yok be olmaz
Soran1 yılOlsun buna vermem yine de
Soran1 yılAynen düşünmeden yaptım daha ne işim olur bu pislikle
Soran1 yılEngellicem direkt inşallah telden ulasmaz
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Engelle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Naparsan yap boş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEngelle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇekimin var mı buna
00 YorumlaBir daha ver
02 Yorumla
Soran1 yılDaha neler iy
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri