Yatakta o gücü hissetmek güzel diyoruz tamam da orada bşr şeye hayır desek inadına yapıyorlar direnmeye kalksak eziyorlar... bizimki mesela ellerimi arkadan birleştirdiği yetmiyor gibi tek eliyle çelik kelepçe gibi kenetlşyor ellerimi kurtaramıyorum... debelendim sinir oldum kılımı kımıldatamadım göz göze geldik baktım pis pis de sırıtıyor...
Pislik öküz gibi de kuvvetli Allah uzun ömür versin dedim göreceksiniz zevkten 4 köşe oldu...
Bazen çok sinir oluyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sana kelepçe taktı mı?
Daha kötüsünü yaptı
Ne yaptı mesela?
Ellerimi arkadan kendi çorabımla bağladı... hem de ben tüm gücümle çırpınırken
O erkeğe sen hükmetmek ister miydin?
Başta istedim zaten ama cezası fena oldu... onun beni getirmek istediği doggy pozisyonuna hayır dedikten 3 dakika sonra ellerim arkadan bağlıydı...
Sinirlendim küfür ettim diye de bornoz kuşağı ile ağzımı bağladı...
Fazla debelenemeyim diye de başımı yatak ayak ucundaki demşrlerin arasına soktu...
O vaziyette öfkeden çatlayacak gibi oldum...
Tek yapabildiğim homurdanmak ama öfkeli hımurdandıkça popoma şaplak... :(
Bir çelik kelepçeyle onun ellerini uyurken bağlayabilir misin?
Baplasam ne olacak ki? O kendine hükmettirmez.. ayrıca bunu yaparken yakalanırsam falakaya yatırır kesin
Elleri kelepçeliyken neden hükmettirmesin
Ölür de kendine hükmettirmez tam maskülen erkek
Onunla mutlu musun peki?
Maalesef çok mutluyum...
O bahsettiğim gün öfkeden kudurur vaziyette homurdanırken gardırop aynasından göz göze geldik.
Çok öfkeli çok tehditkar bir bakış atarak hımurdandım yani çok korkunç bir ses çıkarmaya çalıştım ama ellerim bağlı ağzım tıkalı başımı da demşrlerin arasına sıkıştırmış kafamı kaldıramıyorum...
O tehditkar bakışımı üzerine bana öyle alaycı baktı ki...
Daha da kudurtsa da yavaş yavaş o çaresizliğin bana huzur verdiğini anlamak zorunda kaldım...
Çok zevk alıyordum ve zevk almamak için uğraşıyordum kendimi kasıyordum ama bunu bile başaramıyordum...
Benim o dönem feminist olduğumu da bildiği için daha da damarıma basmak için "her kadının böyle hükmedilmeye ihtiyacı vardır merak etme" dedi
Ona kelepçe takmaya çalışıp yakalanırsan sana çok daha güzel anlar yaşatabilir.
Ben mazoşist değilim ki... sadece o gücü hissetmeyi sevdim yani o çaresizliği... ama cezalandırılmak istemem canımı yakacak bir şey istemem.
Bir daha ellerimi bağlamasına fırsat vermedim mesela... ne diyorsa o oluyor
O senin ellerini bir daha bağlamak istedi mi?
Yok... hiç bahane vermedim...
Aramızdaki bu olay bir fantezi değil.
Beni onun üstün olduğunu anlamam ve ona göre hareket etmem için adeta terbiye etti böylelikle
Onunla evlilik düşünüyor musun?
Evet ama ikna etmem lazım... böyle güçlü erkeklerin isteyeni çok olur...
Sen hiç tattın mı buna benzer bir şeyi?
Evet. Eşim bir gün beni boynumdan öpüyordu gözlerim kapalıydı ve kendimden geçmiştim. O sırada aniden ellerimi arkadan kelepçeledi. Kendimi tamamen ona ait hissettim. Sevişme sonrası bileklerin acıdı mı diye sordu. Ben hayır acımadı sana teslim olmak harika diye cevap verdim.
Kelepçe çok farklı... kandırarak veya bir anlık boşluğuna getirerek takabilirsin.
Beni kendi çorabımla bağlarken tüm gücümle direndim ama beni böyle dana bağlar gibi bağladı...
Aslında bu kadar zor bir şeyi bu kadar kolay yapması beni çok güçsüz hissettirdi.
Ona senin gibi seve seve teslim olmadım bağırta bağırta beni zapt edip bağladı... popomu da şaplaklarla kızarttı...
Güçsüz aciz ve çaresiz hissetmek önce daha da kudurttı ama kılımı kımıldatamayacak pozisyonda zapt edilmek acayip bir duygu
Ben direnmedim , sen neden direndin? Sevdiğin erkeğe teslim olmak güzel değil mi?
Dominant olmaya çalışan bir feminşst idim o dönem
Sevgilin boşluğuna getirerek sana kelepçe taksa hoşuna gider mi?
Asla yapmaz bunu... eze eze bağırta bağırta bağlayıp bana patronun o olduğunu ispat eder... kelepçe takıldıktan sonra direnmeye devam edemiyorsun ya bu da onun hoşuna gitmez...
Ben o çorapla ellerim bağlı iken o çoraplardan ellerimi bileklerimi kurtarmaya çalışıp başarısız olmam da ona yenilmeye devam etmek demek
Aslında çorap değil de kelepçe kullansa hoşuna gider galiba.
Hayır işte o güç duygusunu vermez
Onun hoşuna gitmez evet. Kelepçe seni mutlu eder mi sen neler hissedersin
Kelepçe daha suni bir şey sonuçta... gerçekten güçlü olduğu hissini vermez. Ve onu biraz ne bileyim kafayı buna takmış biri gibi gösterir... çorapla bağlaması spontane gelişen bir şey. İtaat etmediğim içim bedenimin kontrolünü böyle ele geçirdi...
Peki bu şekil o anda eline geçen bir şeyle baplasa ve sana seni bağladıktan sonra mesela seni fena gıdıklayacağını söylese?
Harika olur benim çok hoşuma gider.
Yine direnmez miydin? Fena gıdıklayacak
Hayır direnmem.
Gıdıklanmıyor musun?
Çok gıdıklanırım.
İşte belli ki tüm gücünle direnmeni debelenmeni ve buna rağmen orada sucuk gibi bağlanarak senin ne kadar güçsüz onun ise ne kadar güçlü oldupunu hissetmeni istiyor... neden bu isteğini kursağında bırakıyorsun ki?
Gözümden yaş getirinceye ben kıpkırmızı oluncaya nefesim kesilinceye kadar gıdıklasın. Ona daha fazla bağlanırım ait olurum.
Peki normal hayatta da hükmeder mi?
Evet hükmeder ben de itaat ederim.
Yasak ettiği şeyler var mı?
Başka erkeklerle görüşmem yasak.
Bana sigarayı da yasak etti
Onun olmadığı bir ortamda alkol almam da yasak
Güzel yasaklar. Ben ikisini de kullanmıyorum.
Sigara içersen ne yapar sevgilin?
Falaka :(
Hiç falakaya yatırdı mı?
Hayır ama bu daha 19 yalında iken 2 ablasını yan yana falakaya yatırmış...
Sonra da inanır mısın teyzelerinin kızı varmış. Bunlar uçarı serseri kızlar ya kuzenlerini de kışkırtıyorlarmış. Bu bizimki ablalarını falakaya yatırdıktan sonra telefon edip kızı çağırmış onun gözlerinin önünde bağırta bağırta dövmüş 2 ablasını
Vay be çok ilginç
Kız bana anlattı... o günü çok detaylı hatırlıyor... beyninde yer etmiş özgür kız olarak idol gibi gördüğü kuzenlerinin 4 çıplak tabanı havada yan yana sımsıkı kanapenin kenarına bağlı vaziyette karşısında görünce şok olmuş
Kocam beni seks dışında da devamlı boynumdan öper. Bu da benim çok hoşuma gidiyor. Sevgilin seni öpüyor mu düzenli olarak?
Öper ama daha ziyade beni öptürür... bemi biraz öpüp azcık azdırır sonra ön sevişmede her tarafını yalattırır... bu moda bu kıvama sokmasını çok iyi biliyor... ama normal hayatta sarılır tabi öper de
Eşimle en son dün seviştik.
Oral yaptırır mı sana?
O bana oral yapıyor ama benim ona yapmamı istemedi hiç
Sevgiline aşık mısın?
Hiç oral yapmadın mı hayatında?
Eşim aktif olduğu için yapmadım.
Bu ona hizmet etmen anlamına geliyor...
Ön sevişmede ona hizmet etmek istediğini söyle... göğüslerini göbeğini kasıklarını yala bakalım ne diyecek:)
Ama ona pasif olduğunu hissettirme!
Sana hizmet etmek istiyorum cariyenim ben senin hizmet etmek istiyorum sana de...
Ellerim bağlıyken bunları yapabilir miyim?
Hep mi bağlıyor?
Evet
Öncesinde konuş... önce erkek olarak ona ne kadar saygı duyduğunu anlat... ona de ki "senin erkekliğine saygımı göstermek ve hizmet etmek istiyorum sana zevk vermek için ve seni en büyük zevklere kavuşturmak için seni rahatlatmak ve hak ettiğin krallığı yaşatmak istiyorum... sonra yine istersen yine bağla ellerimi ama önce hizmet edeyim sana" de
Tamam denerim.
Ben aşığım ama şu falakadan da çok korkuyorum...
Kız yıllar önce gözünün önünde 2 ablasının 4 çıplak tabanına böyle saya saya ve kızları bağırta bağırta dövmesini ve ayaklarının nasıl kıvrandığını öyle detaylı anlattı ki
Dün dediklerini söyledim. Gücün yeterse yap dedi. Sonra elimden tutup beni yatak odasına götürdü. Hemen ellerimi arkadan kelepçeledi. Ona teslim olmak süperdi.
Bu kocana acıdım ben ya
Eski sevgililerine yaptın mı oral?
Hayır yapmadım.
Öyle acayip bir zevk alırlar ki
Kocam bana oral yapıyor zaten.
Hayır ama o sana zevk vermek için... sen ona yapmadığın için onun sana yaparken senin aldığın o korkunç zevkten mahrum kalıyor...
Sevgiline itaat etmeyi seviyor musun?
Başka çaremin olmaması tuhaf bir huzur veriyor
Sevgilinle nasıl tanıştın ona nasıl aşık oldun?
Çok fena ama çalıştığım yerde benim altımda çalışıyor... yaşı benden küçük hatta stajyer o... benim işyerinde dediklerimi yapmak zorunda ama dışarıda da yatakta da neredeyse cariyesi gibi itaat etmek dışında seçeneğim yok
Neden ona aşık oldun peki?
Sözümü ona geçirememek muhtemelen
Ama bir feminist neden böyle bir erkeğe aşık olur ki?
İşte zaten benim içimden bu feminizmi söküp çıkardı resmen bu şekilde...
birey düşünsene : kendisini işinden stajından attırabikecek yaşça büyük iş kadınını dana gibi bağlıyor tüm direnişine rağmen... son sözü "seni attırırım bak" derken de ağzını tıkıyor...
Erkekte bu kadar cesaretin çekici gelmesi :(
Maalesef kaçınılmaz
Bunlar her feminist kadının hoşuna gider mi peki?
Maalesef evet :(
Ama işte libidosunun ne kadar güçlü olduğuna bağlı
Sen sırılsıklam aşık olmuşsun.
Maalesef... direndikçe daha da ıslanıyorum
Bir çelik kelepçe al, sevgilin sevişirken bileklerine taksın. Ben çok zevk alıyorum sen de dene bence. Belki sevgilin kabul edebilir.
Onun tarzı değil pek... onun gücünü benim ise onun gücü karşısında ne kadar çaresiz kaldığımı görmek ister
kelepçe merakın mı var?
@zortukos99 Evet var
gerçek hayatta da doimne ediyor mu seni?
@zortukos99 Evet ediyor.
bazen üfff yaaaa filan dediğin ama yine mecburen uyduğun kuralları var mı?
@zortukos99 Başka erkeklerle konuşmam yasak. Ama beni sıkan bir yasağı yok.
sıksa da çaresiz itaat edeceksin zaten ama değil mi
@zortukos99 Evet öyle.
şeytana uydun arkasından iş çevirmeye kalktın ve yakalandın... dizine yatırdı ve çok fena dövdü popn kıpkırmızı odu ağladın sızladın para etmedi... özür dileyip bir daha szünden çıkmayacağım deyp devammı edersin?
@zortukos99 Dövmesi hoşuma gitmez ayrılırım o zaman herhalde.
kontrollü şekide poponu dövdü
@zortukos99 Fazla abartmazsa hoşuma gider.
hoşuna gidecek kadar değil zarar görmeyeceğin kadar dövdü birdaha itaatsizlik etmeyesin diye
@zortukos99 Fantezi olarak yapabilir ama böyle bir cezayı kabul etmem.
Ceza ise sana soracak depil ki
@zortukos99 Evlendiniz mi nasıl gidiyor ilişki
Daha 1 ay oldu yaw...
Ama geçen hafta çok fena 1 şey oldu
@zortukos99 Anlatsana neler oldu
Ablasının çantasında yasak madde bulmuş... benim gözümün önünde falakaya yatırdı kızı...
@zortukos99 Bir insanı kandırarak ona nasıl kelepçe takılabilir hiç bildiğin yöntemler var mı?
Berracım sen mazo musun?
@zortukos99 Evet
Berra mısın harbiden?
@zortukos99 Berra değilim
Pardon başka konuyla karıştırdım...
Erkeğinin senin üstünde otoritesinin olması nasıl hissettiriyor?
@zortukos99 Harika hissettiriyor. Bir insanı kandırarak ona kelepçe nasıl takılabilir peki bildiğin yöntemler var mı
Yok zaten deneme
@zortukos99 Neden denemeyeyim?
Hayır hoşuma gidiyor
Hiç zapt eden oldu mu böyle?
Elleri çapraz yapıp kafanın üstünde tutan oluyor. Böyle olması daha çok hoşuma gidiyor
Onu yapmaları kolay... o kadar zor değil... ama doggy yaparlarken ellerimi arkamda kelepçeledi adeta kocaman eller ve çelik gibi parmaklar arasında bir de kurtulmaya çalışıp da kurtulamamak...
Kurtulamadım kafamı çevirdim öfkeyle baktım.. alaycı alaycı baktı...
Biz keşke biraz daha güçlü olaydık ya
Zorlanmak da ayrı zevkli ya
Maalesef öyle ya... aldığım zevkten de utandım...
Çok debelenşyorum diye ellerimi arkadan kendi çorabımla bapladı hiç de zorlanmadı p. ç kurusu...
O sırada "bırak beni bırak öküz gibi de gğçlüsün" dedim...
Bir hoşuna gitti... ben daha çok sinirlendim "Allah uzun ömür versin" dediğim zaman ağzımı da tıkayıp bağladı...
Tüm direnişime rağmen p kadar debelenmeme rağmen bunları bu kadar kolay yapması öfkeden delirtti ama diğer yandan da evet muazzam zevk...
Bir noktada "öfkelenşyorsun ama kendini de hiç hissetmediğin kadar dişi hissettiğine emşnim" dedi...
Haklı olması o kadar sinir bozucuydu ki
Alaycı
Zevk almaya bak sinir de libido yükseltiyor 😃
Sinirlendirmeyi çok seviyor beddua etmem de hoşuna gidiyor çaresizlik yaşatıyor... çok debelenince de dayak tabi ki
Çaresizliğini alaya alması mesela değil mi