Cinsel Yaşam Olgun mu genç mi daha ilgi çekici? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cinsellikte favoriniz hangisi neden? Olgun mu genç mi daha ilgi çekici? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Olgun tabi ki , bebelerle mi uğraşalım :) 0 52 Yorumla Soran 1 yıl Vaay libidon o kadar mı tavan bu soruyu nerden buldun Yorumla Soran 1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 30 yaş Yorumla Soran 1 yıl Evlisin dimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yes Sen Yorumla Soran 1 yıl Değilim. Kocan nasıl olgun tecrübeli mi hakkını veriyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aa neden değilsin peki? Yok berbat kocam. Yorumla Soran 1 yıl Senin hakkını vermek için olabilir 😝 nasıl berbat sen baya ateşli duruyorsun ne zaman yaptınız en son Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evde mi kaldın naptın :) ben ateşliyim de ateşsizine denk geldim Yorumla Soran 1 yıl Ah ah senin ateşini söndürmeli biri. Ne kadarlık evlisin Yorumla Soran 1 yıl Yok brn sen gibi ilgisizleri mutlu etme derneği başkanı olduğum için kendimi size adadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahah ne fedakarsın böyle gözlerim yaşardı. 9 yıl oldu , 9 yıldır yanan bir ateş var 😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Off şu an sabahlara kadar yanmak vardı. Nerdesin sen Yorumla Soran 1 yıl Nerdensin Yorumla Soran 1 yıl Ne yapıyorsun şu an sen 😋 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne iş yapıyorsun sen bakim Yorumla Soran 1 yıl Dedim ya dernek başkanıyım sen Yorumla Soran 1 yıl Nerdensin söyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben de dernek üyesiyim o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ohoo e devlet şifremi de ister misin tatlım Yorumla Soran 1 yıl Evet senin üye kaydını bizzat yapacam. Çık bakim gizliden Yorumla Soran 1 yıl Yok şu an istediğim tek şey belli senden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıkamam😅 Yorumla Soran 1 yıl Soruyu beğen o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizli kalmaya devam edeceğim maalesef tatlım 😘 Yorumla Soran 1 yıl şu an sana yapmak istediklerimi kaçırıyorsun ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm tahmin etmek zor değil bebeğim Yorumla Soran 1 yıl Ama tatmin etmek zor bebeğim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet zor , herkese tatmin olmam 😘 Yorumla Soran 1 yıl Dilimle becersemde mi 😋 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O da yetmez Yorumla Soran 1 yıl Peki sabaha kadar evire çevire inlete inlete 😝 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm belki biraz Yorumla Soran 1 yıl Ama düşman becerir gibi acımadan eze eze. Yorumla Soran 1 yıl Kocan yanında mı uyuyor şu an Yorumla Soran 1 yıl Yarım kalmaya mı gittin yine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sertlik iyidir her zaman Yorumla Soran 1 yıl şu an da bi sertlik olsa sana güzel olurda bahsettiğinin aksine Ateş göremedik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle her yerde gösterilmez ateş Yorumla Soran 1 yıl Ama göstereceğin meşale burada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bi de olur olmaz herkese göstermiyorum ben. Kültürlü kişilerle sadece 😅 Yorumla Soran 1 yıl Ne yapayım seni duvardan duvara vururken Mozart mı konuşayım Yorumla Soran 1 yıl Kocanda bu nazın yüzünden mi soğudu senden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahah iyi güldüm 😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kocam benden kaçıyor ne nazı Yorumla Soran 1 yıl Gülme dikkatim dağılır içindeyken Yorumla Soran 1 yıl İşte sen de kaçıyorsun şu an Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uzaktan şeyler bana saçma geliyor o yüzden. Çocuksu yani Yorumla Soran 1 yıl Öyle olsa gizliden çıkar icraate geçerdin sen lafta gibisin sadeceç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle sanmaya devam et öyleyse :) Yorumla Soran 1 yıl Sanmıyorum öyle zaten. Yorumla Soran 1 yıl Ne yapıyorsun Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Olgun tabi ki , bebelerle mi uğraşalım :)
Vaay libidon o kadar mı tavan bu soruyu nerden buldun
Sen kaç yaşındasın
30 yaş
Evlisin dimi
Yes Sen
Değilim. Kocan nasıl olgun tecrübeli mi hakkını veriyor mu
Aa neden değilsin peki? Yok berbat kocam.
Senin hakkını vermek için olabilir 😝 nasıl berbat sen baya ateşli duruyorsun ne zaman yaptınız en son
Evde mi kaldın naptın :) ben ateşliyim de ateşsizine denk geldim
Ah ah senin ateşini söndürmeli biri. Ne kadarlık evlisin
Yok brn sen gibi ilgisizleri mutlu etme derneği başkanı olduğum için kendimi size adadım
Ahahah ne fedakarsın böyle gözlerim yaşardı. 9 yıl oldu , 9 yıldır yanan bir ateş var 😅😅
Off şu an sabahlara kadar yanmak vardı. Nerdesin sen
Nerdensin
Ne yapıyorsun şu an sen 😋
Ne iş yapıyorsun sen bakim
Dedim ya dernek başkanıyım sen
Nerdensin söyle
Ben de dernek üyesiyim o zaman
Ohoo e devlet şifremi de ister misin tatlım
Evet senin üye kaydını bizzat yapacam. Çık bakim gizliden
Yok şu an istediğim tek şey belli senden
Çıkamam😅
Soruyu beğen o zaman
Gizli kalmaya devam edeceğim maalesef tatlım 😘
şu an sana yapmak istediklerimi kaçırıyorsun ama
Hmm tahmin etmek zor değil bebeğim
Ama tatmin etmek zor bebeğim
Evet zor , herkese tatmin olmam 😘
Dilimle becersemde mi 😋
O da yetmez
Peki sabaha kadar evire çevire inlete inlete 😝
Hmm belki biraz
Ama düşman becerir gibi acımadan eze eze.
Kocan yanında mı uyuyor şu an
Yarım kalmaya mı gittin yine
Sertlik iyidir her zaman
şu an da bi sertlik olsa sana güzel olurda bahsettiğinin aksine Ateş göremedik
Öyle her yerde gösterilmez ateş
Ama göstereceğin meşale burada
Bi de olur olmaz herkese göstermiyorum ben. Kültürlü kişilerle sadece 😅
Ne yapayım seni duvardan duvara vururken Mozart mı konuşayım
Kocanda bu nazın yüzünden mi soğudu senden
Ahahah iyi güldüm 😅😅
Kocam benden kaçıyor ne nazı
Gülme dikkatim dağılır içindeyken