kız benim arkadaşım. çocukla da 1 yıldır sevgililer. çocuk en ufak elbisesinden olay çıkartıyor kızın bileğini orasını burasını morartıyor. sonra kavga çıktığında hep alttan alıyor kız bazen okula gözleri şişmiş geliyor ama onu anlatırken hala gözleri parlıyor. okul bizi fethiyeye getirdi 2 gündür buradayız ikisi aynı odada gece sürekli kızın ağlamasını bağırmasını sonra bi şeyleri fırlattığını duyuyorum. bi kere kızın sevgilisi onu başka erkekle tek başına gülerken gördü diye baya arıza çıkarmıştı kız ağlama krizine girmişti. çocuk onu seviyor tamam da çok yıpratıyor gencecik kızı. ben bi şey merak ediyorum sizce yatıyorlar mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
1 yılYatıyorlardır. O kızın gözü körelmiş. bir kaç seneye evlenir Evlendikten 6 ay sonra da buraya yazar. ''Kocam evlendikten sonra çok değişti beni dövüyor azarlıyor değer vermiyor'' diye. Halbuki ne olduğu taa fizandan belli herifin...
06 Yorumla
Soran1 yılyüzük taktılar zaten
Soran1 yılçocuk farkında olmuyor kıza zarar verdiğinin ağlayınca hemen sarılıyor
- 1 yıl
Araba çarptı öldüm. Arabanın önüne atladım öldüm. Sonuçta öldüm yani. Böyle bir şeyin farkında olmaması seni daha çok korkutmuyor mu?
Soran1 yılonu sevgilisi bilir ama ben sevdiğini düşünüyorum kızı mutlu etmek için palyaço olduğu oluyor
- 1 yıl
Ama güzellik sevgi her şey değil işte onu anlatıyorum. Saygı önemli. Saygı yok. İkisi arasındaki ilişki ama tecrübe konusuyor. Bunlar evlenir sonra boşanırlar görürsün.
Soran1 yılyüzük taktılar bile ama çocuk kız istesedeboşanmasına izin vermez
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılÇocuğunki sevgi değil. Belli ki narsisist, arızalı bir tip, bad boy. Kız da aptal, toksik ilişki bağımlısı. Şöyle davranışları olan erkeklerin çok sevdiğini zannettiğiniz sürece burnunuz b.. ktan kurtulmaz. Aklınızı başınıza alın.
02 Yorumla
Soran1 yılçocuğun öfke problemi var annesi aldatmış babasını o yüzden de biraz kısıtlayıcı
- 1 yıl
Öyle bir erkekle ilişki yaşanmaz. Hayatınız cehenneme döner.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Muhtemelen kızın kizligini aldı kızda kizligimi bu wldi evlensin benimle kafasında şerefsizin her tür şerefsizliğine katlaniyordur. Kız kendini harcamış. O adam ona asla mutluluk veremez sadist biri demekki
02 Yorumla
Soran1 yılzaman zaman çok mutlu ediyor kızı böyle küçük ama anlamlı hediyeler alıyor.3 ay önce Tesla aldı kıza
1 yılUniv için. mj aynı evdesiniz o kizka sen nerden biliyin
020 Yorumla
Soran1 yılev akadaşımdı ama şimdi o çocukla beraberler
- 1 yıl
E tabii ki yat uyduruyorsun o kadar kızla odada baş başa kalıp yatmıyorsun Suriye meselesini konuşacak hali yok ya Muhtemelen yatıyorlar herhalde biraz sessiz olup odalarını dinlersen kızın ağzını da kapatıyordur muhtemelen o Çığlık atmasın diye kızla konuşsana söylemiyorum hayatım yatıp yatmadığını
Soran1 yılyok aynı evde değiliz o çocuğun evinde kalıyor
- 1 yıl
O zaman kesin yani hani adından şüphederim ondan etmem Hani kesinlikle yani kız ne iş yapıyor peki
Soran1 yılkız tıp okuyor
- 1 yıl
Adam gibi Benim kızla birlikte olduklarından yani adım kadar eminim kız önceden seninle kalıyordu bununla sevgili olduktan sonra mı bunu evine gitti Sen ne okuyorsun
Soran1 yılben ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum
- 1 yıl
Anladım peki kızla konuşmuyor musun Hani Okulda falan denk geldin sormuyor musun Yatıyor musunuz falan gibisinden
Soran1 yılöyle bi şey soramam ona genelde mesafeli herkese
- 1 yıl
Mesafeli olan kız gidip sevgilisiyle yalnız yaşamaz yani sevgilisiyle yalnız yaşıyorsa yatıyordur yatıyorsa da mesafeli olması gereksiz olur yani Ama yattığından emin olabilirsin Peki bir şey soracağım Sen tek başına zorlamıyor musun kiralık evden
Soran1 yılo ödüyor hala kiranın yarısını
- 1 yıl
Sevgilisine kalıyorsun Senin evin neden kirasını ödüyor ki Anladım Ailesi şehir dışından gelirse geçici Süre senin yanında kalacak ailesinden gizli yaşıyor sevgilisiyle O zaman bu
Soran1 yılyok ailesi falan biliyor bana çok zor olmasın diye ödüyor kirayı
- 1 yıl
Anladım Sen nerelisin Peki kendine ev arkadaşı alsana o zaman ya da sen de neden birisiyle yaşamıyorsun
Soran1 yılböyle rahatım ya
- 1 yıl
E tabi 2 kişilik evde tek kişi kalıyorsun okuldan gelip bıcır bıcır evde bir artı bir evde bıcır bıcır gezen manita gibisin
Soran1 yıl2 artı 1 bizimki
- 1 yıl
Anladım KYK çıkmadı mı yoksa daha özgür olmak için evde yaşıyorsun ve kaç senem var mezun olmana
Soran1 yılson senem bu
- 1 yıl
Senin yok mu ilişkin neden yalnız yaşıyorsun sevgilin flörtün hiç olmadı mı üniversite boyunca
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kızın sevgisini kullanıyor. Her seyi yapiyor. İstediği gibi dövüyor İstediği gibi s... yor..
02 Yorumla
Soran1 yıldövmüyor sıkıyor bileğini falan
Soran1 yılkıza çok sadık kafasını kaldırıp kızlara bakmayan bi tip
- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
1 yılBu sevgiyse biz zamanında farklı sevmişiz xhsxjraznsjzrzjzx
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYatarmi kalkarmi bilmiyorum ama ileride haberlere çıkmaya aday bir çift.
03 Yorumla
Soran1 yılnasıl çıkarlar haberlere
Cevap sahibi1 yılKıskançlık cinayeti
Soran1 yılyapma ya
1 yılSanane peki bundan? Merak edecek başka şey bulamadın mı?
01 Yorumla
Soran1 yılmerak işte ya
- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yıl😂ses gelmedi mi akşam
02 Yorumla
Soran1 yılağlama sesi gelmişti
- 1 yıl
Offf ağlata ağlata yapmış demek😬
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılÇocuk tecrübeli anlaşıldı
03 Yorumla
Soran1 yılnasıl tecrübeli
- 1 yıl
Yani senden gitmiş onunla takılıyor bu tecrübe değil mi
Soran1 yılçocuk eski sevgilim değil ki
Bence yatıyorlar çocuk gay kız ruhundan anlamiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Nasıl bi okul o aynı odada yatırıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİyi de sanane ki bunlardan
01 Yorumla
Soran1 yılistediğimi sorarım kardeş
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Niye bu kadar merak ettin
02 Yorumla
Soran1 yılçocuk kötü davranıyor ya yatakta da öyle midir diye
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBunu biz nerden bilelim lo
01 Yorumla
Soran1 yılbilmem
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni ne ilgilendirir?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılİzlemen gerek
00 Yorumla
1 yılYatabilirler normal
02 Yorumla
Soran1 yılkız falan nasıldır yatakta
- 1 yıl
Yani denemediğim için bilemem 😂
Çatır çatır *
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı