Utanma olmuyor mu şahsen ben çok utanırdım ama aynı zamanda istekli bir unsanim bu utangaçlık olayı olmuyor mu nasil yapıyorlar
Evlenince ilk ilişkide utanma olur mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
21
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Yani illa oluyordur ama ozellikle de dedigin gibi iki tarafta cok istekli biriyse bence o soyunma olayi asildiktan sonra zaten gerisi corap sokugu gibi gelir, tahminim bu yonden sadece yoksa bende evlenmedim ya da iliski yasadim ama dedigini anliyorum bende ilk defa bir kizin karsisinda soyunacam cunku hani insan elbet biraz garip hisseder ama diger yandan rasgele biri de degil esin sevdigin helalin diye dusunerekte insana yine bir rahatlama istek gelebilir sonunda rahat bir sekilde yapacan diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yani illa oluyordur ama ozellikle de dedigin gibi iki tarafta cok istekli biriyse bence o soyunma olayi asildiktan sonra zaten gerisi corap sokugu gibi gelir, tahminim bu yonden sadece yoksa bende evlenmedim ya da iliski yasadim ama dedigini anliyorum bende ilk defa bir kizin karsisinda soyunacam cunku hani insan elbet biraz garip hisseder ama diger yandan rasgele biri de degil esin sevdigin helalin diye dusunerekte insana yine bir rahatlama istek gelebilir sonunda rahat bir sekilde yapacan diye
İlk önce sevgili oluyorsun
Orada antrenman başlıyor
Nişanlanınca profesyonel oyuncu
Evlenip yatak odasına transfer oluyorsun
Ve
MAÇ BAŞLIYOR..
Artık evlenince aradaki duvarlar kalkmış oluyor sen onunkini o seninkini görmeli bundanda cekinmemelisiniz
evlenmeden once zaten en az bir sene Nisan vs olacak utanman falan kalmaz merak etme daha detay sormak istersende ya zabilirsin bana
Senin utanmanı yenmeni eşin sağlayacak
Seninle konuşarak yavaş yavaş ilerleyerek kendini teslim etmeni sağlayacak
Sonrası ,,,,
Olur ama artık eşim olduğu için ilk ben davranırım ki oda alışsın
Yani ister istemez oluyor sonuçta hiç tanımadığım bir ten
Ufak tefek gıdıklamalarla filan birbirlerine alışıyorlardır, ne olacak.
Yılardır bu anı bekliyorsun artık utangaçlığını yenmek gerekir ama uzatmak olmaz
Utanma benim aylarca surdu ama yapcak bisey yok hala bazen baktiginda utanirim
Eskiden ben de utanırım diye düşünüyordum ama seven insan sevdiğinden utanmaz
İlk defa odada görmeyeceksin adamı
Utangaçlık başlayınca geçer.
Gizli olmasaydin yazardim kaç yaşındasın öğrenirsin ua
Bizim aylar oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak şaka gibi
Yok ışığı kapat yok yorgan altında olsun yok ağzına alma yok bnde almayayım
Ben 3 gün bekledim eşimi.
Hiç sevişmedin mi?
Hiç olmuyor hatta açtıkça açarsın
Olmaz seviştikten sonra
Utanma olmuyor