Cidden merak ediyorum bu hurafeye inanan var mı? Hayır yani o kadar regl oluyoruz oluk oluk kan geliyor, zar varsa rahimden ne şekilde atılacak onu da açıklayın süper zeka köylüler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. çok cahilsin
yahu en azından bilim oku
zar denen iç dokuya ait deridir. vajina girişinde deliğin çevresinde bilezik gibi sarılı bir yapı
ortsı delik. kan buradan akıyor. tamamen kapalı değil. bu caghil halnle burada paylaşım yapıyorsun bu kadar cahillik seni hiç mi utandırmıyor
ahmakkkkkkk00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılHymen diye bir doku var ama süt şişesinin kapağındaki folyo gibi vajinayı tamamen kapatan bir doku değil. İşlevi de bekaret indikatörü olmak değil, bebeklerde vajinayı enfeksiyondan korumak. Kadının daha önce cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığına kesin kanıt sayılabilmesi için istisnasız her kadının ilk cinsel ilişkisinde kanaması gerekir, ancak durum farklı. Kanama olması kadının ilk cinsel ilişkisi olduğu anlamına gelmediği gibi, kanama olmaması da kadının geçmişte mutlaka cinsel ilişki yaşamış olduğu anlamına gelmez. Bu nedenle, aslında dokunun Türkçe adı (kızlık zarı) bile yanlış. Hymen hakkındaki yanlış bilgilerden dolayı her yıl, özellikle taşrada, kırsalda yüzlerce, binlerce genç kadının hayatı karartılıyor. Kızınız bozuk diye baba evine geri gönderilen de var, intihara kalkışan da var, maalesef.
12 Yorumla
Soran1 yılŞÜKÜR.
- 1 yıl
Niye şükür? Kısa bir araştırmayla ulaşılabilecek bilgiler bunlar, devlet sırrı değil ki...
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yıl:D Cehaletin bu kadarı.. Bilmediğin bir konuda hatalı bilgi edinip, doğru bilenleri aşağılama komikliğine düşmenin tipik örneğisin :D
Zar öyle senin dediğin gibi bir şey değil. Aç google da kızlık zarı diye arat bak neler göreceksin :D Allam ya02 Yorumla
Soran1 yıl"Doğru bilenler" derken? Jinekoloji okuyorum ve o zar yıllarca orada kalmıyor ve bakireliği temsil etmiyor, belli bir yaştan sonra orada kalmıyor o zar. Bahsettiğim şey bakirelik hurafesi.
- 1 yıl
Bakirelikten bahseden kim? Bekaret başka bir şey zar başka bir şey. Sen kızlık zarından bahsediyorsun sorunda dikkat et.. Sorunun içinde bir tane bekaret kelimesi var mı? Vücüttaki hiçbir şey bekareti temsil etmez. Etmez diyede yok denemez. Senin jinekolok olma ihtimalin yok. Milleti köylü diye aşağılamayı bırak ki köylülük aşağılanacak bir şey değil.
Uzaylı görmüş oluyolar heralde ulan bakire olup o işkenceyi niye yasiyim ki ilk günler sadece problem çıkıyor oysa ki ilişki yaşamış hatta evlenip boşanmış biri ile daha iyi olur tecrübeli olur yormaz istekli olur heyecan verir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
15Cevap
1 yılEvet açıklayalım, bir kaç tür zar var. Birincisi sende ve toplumun genelinde olan normal zar. Ortasında açıklık olan ve regl dönemlerinde kan akışının gerçekleştiği normal zar. Bide çok sık görülmeyeni söylim, kapalı zar. O zar tipi tamamen kapalı ve regl zamanı kan akışı olmuyo ve çok muhtemel ilk regl zamanı çok ağrı çekiyor ve cerrahi müdahale ile zar açılıyor. Bence hurafe delindi şu an
12 Yorumla
Soran1 yılHele şükür ya tc erkeği şaşırttı helal
- 1 yıl
🤣🤣🤣
1 yılorada kapi ya da zar yok fakat hymen adli doku var ortasi delik boru seklinde. İliski yasayinca orada çentik oluşuyor
02 Yorumla
Soran1 yılHymen bakireliği temsil etmez yalnızca vajinayı düzgünce koruyacak yapıdadır
- 1 yıl
Ben temsil eder demedim. Robot gibi herkese cevap vermişsin
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılHurafe derken? Nesi hurafe hangi doktora gitsen tıbbın hangi yönünden baksan sabit bir durum bu.
02 Yorumla
Soran1 yılYani "kızlık zarı patlar, kızlık zarı bozulur, kızlık zarı bekaret göstergesidir" tipi şeyler. Ki kızlık zarı da belli bir süre geçtikçe kendini atar.
- 1 yıl
Ona bişi diyemem o kadar uzmanı değilim. Çeşitli sıfatlar ve tanımlamalara da karşıyım ama sonuçta olduğu bilinen bir gerçek.
Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. 😅😅😅 Hayri abi olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
06 Yorumla
Soran1 yılYok kardeşim Esila abla de sen ona, jinekolog olacak bir kadın adayıyım boş yapma şimdi burada yürü işine.
Soran1 yılLazım olunca "kadın doktor lazım" diye eşini getireceğin jinekolog hatta 😀
Soran1 yılZorrrruna gidenin borrrrusuna gitsin
var.. biz bozduk da kızlık zarı sen inanma direk içine girerse anlarsın zarın ne olduğunu
07 Yorumla
Soran1 yılKızlık zarı olarak bilinen hymen yirtılan patlayan veya kanayan bir şey değil kadınların vajinaları mikrop kapmaya elverişli olduğu için vajina içini mikroplardan korumak için vajinanın iç duvarlarında olan bir yapıdır kadın kendi kişisel temizliğini öğrenmeye bașladığı yaşlarda ergenlik dönemiyle birlikte o yapı kaybolur kiminin de fizyolojik yapısı değişiktir ve ergenlikten yillar sonra kaybolur yani kapalı değildir ve sizin ilişkiye girip girmediğinizi belirlemez çünkü üstü kapalı bir zar değildir öyle olsaydı adet kanı da olduğu yerden dışarı çıkamazdı ve içeride kalırdı. Vajinanın kanaması dediğimiz şey vajinaya penisin girmesiyle birlikte vajina duvarlarının çeltiklenmesi tahriş olması sebebiyle olur ve bu da yetersiz ön sevişme, kadının kendini kasması (özellikle ilk gecede bu yüzden kanama durumu oluyor), vajinanın yeteri kadar ıslanmaması, vajinanın olduğundan daha dar olması gibi etkenler kanamaya sebep oluyor. Yurtdışında kızlık zarı diye tabir kullanımı sıfir ama Türkiye olarak kadını kullanılmış ilan etmek, ilişkiye girme sayisıyla değer biçmek gibi șeylere meraklı olduğumuz için bu ismi almıştır maalesef
Soran1 yılSen de kızlık zarı bozdum san canım
Soran1 yılSenin midene sokam
Soran1 yılHurafelere inan derken? Dostum jinekoloji okuyorum, kime neyi anlatıyorsun?
1 yılZar var mı var
Ama umrumda değil ben de bakir değilim00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin zardan anladığın ne acaba? Tamamen kapalı mı sanıyorsun? Biraz araştırsaydın keşke?
110 Yorumla
Soran1 yılBiraz araştırması gereken ben değilim, sensin.
Soran1 yılKızlık zarı olarak bilinen hymen yirtılan patlayan veya kanayan bir şey değil kadınların vajinaları mikrop kapmaya elverişli olduğu için vajina içini mikroplardan korumak için vajinanın iç duvarlarında olan bir yapıdır kadın kendi kişisel temizliğini öğrenmeye bașladığı yaşlarda ergenlik dönemiyle birlikte o yapı kaybolur kiminin de fizyolojik yapısı değişiktir ve ergenlikten yillar sonra kaybolur yani kapalı değildir ve sizin ilişkiye girip girmediğinizi belirlemez çünkü üstü kapalı bir zar değildir öyle olsaydı adet kanı da olduğu yerden dışarı çıkamazdı ve içeride kalırdı. Vajinanın kanaması dediğimiz şey vajinaya penisin girmesiyle birlikte vajina duvarlarının çeltiklenmesi tahriş olması sebebiyle olur ve bu da yetersiz ön sevişme, kadının kendini kasması (özellikle ilk gecede bu yüzden kanama durumu oluyor), vajinanın yeteri kadar ıslanmaması, vajinanın olduğundan daha dar olması gibi etkenler kanamaya sebep oluyor ve bu normal veya sağlıklı bir durum da değil.
Cevap sahibi1 yılBen okulunu okudum zaten sen araştır biraz
Cevap sahibi1 yılVarlığını inkar ettiğin şeyin tanımını yazmışsın.. neyin kafasını yaşıyorsun 😄😄😄
Soran1 yılKızlık zarı okulu mu okudun? Hadi ya ne kadar komikmiş.
Soran1 yılKızlık zarı belli bir yaşa kadar vardır, bekaret sembolü değildir ve bir süreden sonra da yoktur diyorum. Senin zoruna giden ne?
Soran1 yılAynen kardeşim 🤪
Cevap sahibi1 yılTabi tabi tabi aynen
Cevap sahibi1 yılKazanmak için bir şey demedim. Sen metropolde olsan ne yazar. İnsan olamamışsın bir kere.
Cevap sahibi1 yılİnsan gibi sorduk.. cevaba bak
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılzar öyle tamamen kapalı değil. delikli bir yapısı oluyor. bu da kanın akması için. zarın çeşitleride oluyor.
02 Yorumla
Soran1 yılKızlık zarı olarak bilinen hymen yirtılan patlayan veya kanayan bir şey değil kadınların vajinaları mikrop kapmaya elverişli olduğu için vajina içini mikroplardan korumak için vajinanın iç duvarlarında olan bir yapıdır kadın kendi kişisel temizliğini öğrenmeye bașladığı yaşlarda ergenlik dönemiyle birlikte o yapı kaybolur kiminin de fizyolojik yapısı değişiktir ve ergenlikten yillar sonra kaybolur yani kapalı değildir ve sizin ilişkiye girip girmediğinizi belirlemez çünkü üstü kapalı bir zar değildir öyle olsaydı adet kanı da olduğu yerden dışarı çıkamazdı ve içeride kalırdı. Vajinanın kanaması dediğimiz şey vajinaya penisin girmesiyle birlikte vajina duvarlarının çeltiklenmesi tahriş olması sebebiyle olur ve bu da yetersiz ön sevişme, kadının kendini kasması (özellikle ilk gecede bu yüzden kanama durumu oluyor), vajinanın yeteri kadar ıslanmaması, vajinanın olduğundan daha dar olması gibi etkenler kanamaya sebep oluyor. Öyle senin bildiğin gibi yıllarca orada kalan bir şey değil o 😰
- 1 yıl
bende yıllarca orada kalır demedim.
Zarın geçirgenliği diye bir şey var dimi avelloş
02 Yorumla
Soran1 yılBu da ayrı kafa mk yürü git cahil herif
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
1 yılNe kadar mal. sın 🤣
01 Yorumla
Soran1 yılDiyen daha yazmayı bilmiyor, embesil.
Gizli Üye(25-29)1 yılBen ilişki yaşadım hiç kan gelmedi
214 Yorumla- 1 yıl
Hayir canim sende
Cevap sahibi1 yılEvet
- 1 yıl
Bir kez mi oldu 🗝️
- 1 yıl
Bişey dicem
Soran1 yılNormal olan o zaten
- 1 yıl
Bişey dicem ya 😞
Soran1 yılDeme
- 1 yıl
Demiyorum 😞
- 1 yıl
İstk atarmisin
Soran1 yılAtmaz
- 1 yıl
İyi 😞😔
Soran1 yılBu erkolar ne tuhaf millet aq
- 1 yıl
Ne diyosun 😞😔
Soran1 yılAcındırma kendini yeter yazmayacaz allahım ya
Gizli Üye(25-29)1 yılHem cahil hem de iddialı. Bari önce araştırsaydın.
09 Yorumla
Soran1 yılLa sen de bir si...
Soran1 yılKızlık zarı olarak bilinen hymen yirtılan patlayan veya kanayan bir şey değil kadınların vajinaları mikrop kapmaya elverişli olduğu için vajina içini mikroplardan korumak için vajinanın iç duvarlarında olan bir yapıdır kadın kendi kişisel temizliğini öğrenmeye bașladığı yaşlarda ergenlik dönemiyle birlikte o yapı kaybolur kiminin de fizyolojik yapısı değişiktir ve ergenlikten yillar sonra kaybolur yani kapalı değildir ve sizin ilişkiye girip girmediğinizi belirlemez çünkü üstü kapalı bir zar değildir öyle olsaydı adet kanı da olduğu yerden dışarı çıkamazdı ve içeride kalırdı. Vajinanın kanaması dediğimiz şey vajinaya penisin girmesiyle birlikte vajina duvarlarının çeltiklenmesi tahriş olması sebebiyle olur ve bu da yetersiz ön sevişme, kadının kendini kasması (özellikle ilk gecede bu yüzden kanama durumu oluyor), vajinanın yeteri kadar ıslanmaması, vajinanın olduğundan daha dar olması gibi etkenler kanamaya sebep oluyor.
Soran1 yılAraştırmama gerek yok jinekoloji okuyorum zaten 😀😀
Cevap sahibi1 yıl😂 sorunda açıkladığın şey seni iddia ediyorsun insanların öyle zannettiğini nereden çıkardın? Kim söyledi sana neredeyse tıkanıklık sebebi olacak bir zar olduğunu? 😂
Soran1 yılİddia mı ediyorum? Var ancak erişkin bir kadında olamaz, bilime aykırı. Senin gibi cahil herifler için sordum soruyu işte. Aslında ne olduğunu bile bilmiyorsun. 😀
Cevap sahibi1 yıl😂 peki ülke vajinasının aydınlık yüzü
Soran1 yılZoruna mı gitti la yıkık 😄
Cevap sahibi1 yılBir önceki mesajımda anlamışsındır diye düşünmüştüm. Cahille sohbeti kestim 😂
Soran1 yılCahil diyene bak, bilimden uzak süslüman
Gizli Üye(30-35)1 yılmodern tıp açıklamış ama
02 Yorumla
Soran1 yılNeyi açıklamış pardon?
Soran1 yılKızlık zarı olarak bilinen hymen yirtılan patlayan veya kanayan bir şey değil kadınların vajinaları mikrop kapmaya elverişli olduğu için vajina içini mikroplardan korumak için vajinanın iç duvarlarında olan bir yapıdır kadın kendi kişisel temizliğini öğrenmeye bașladığı yaşlarda ergenlik dönemiyle birlikte o yapı kaybolur kiminin de fizyolojik yapısı değişiktir ve ergenlikten yillar sonra kaybolur yani kapalı değildir ve sizin ilişkiye girip girmediğinizi belirlemez çünkü üstü kapalı bir zar değildir öyle olsaydı adet kanı da olduğu yerden dışarı çıkamazdı ve içeride kalırdı. Vajinanın kanaması dediğimiz şey vajinaya penisin girmesiyle birlikte vajina duvarlarının çeltiklenmesi tahriş olması sebebiyle olur ve bu da yetersiz ön sevişme, kadının kendini kasması (özellikle ilk gecede bu yüzden kanama durumu oluyor), vajinanın yeteri kadar ıslanmaması, vajinanın olduğundan daha dar olması gibi etkenler kanamaya sebep oluyor. Kanama durumu da normal değil.
1 yılÇok kişi var.
12 Yorumla
Soran1 yılErgenlikten sonra öyle bir şey kalmıyor bile kahkaha atıyorum inanan görünce
- 1 yıl
Öyle cidden
- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılOkula git ergen
01 Yorumla
Soran1 yılDiyen de 24 yaşında puahahah
Hurafe mi?
00 Yorumla
1 yılVar mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Dimi ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHurafe mi 😄
08 Yorumla
Soran1 yılEvet hurafe, inanıyor musun cidden böyle bir şeyin yıllarca orada olduğuna?
Cevap sahibi1 yılİnanç meselesi değil bu. Tıbbi bir gerçek. Adı farklı olsa da orada bir doku var ve bazılarının sandığı gibi tamamen kapalı bir şey değil.
Soran1 yılKızlık zarı olarak bilinen hymen yirtılan patlayan veya kanayan bir şey değil kadınların vajinaları mikrop kapmaya elverişli olduğu için vajina içini mikroplardan korumak için vajinanın iç duvarlarında olan bir yapıdır kadın kendi kişisel temizliğini öğrenmeye bașladığı yaşlarda ergenlik dönemiyle birlikte o yapı kaybolur kiminin de fizyolojik yapısı değişiktir ve ergenlikten yillar sonra kaybolur yani kapalı değildir ve sizin ilişkiye girip girmediğinizi belirlemez çünkü üstü kapalı bir zar değildir öyle olsaydı adet kanı da olduğu yerden dışarı çıkamazdı ve içeride kalırdı. Vajinanın kanaması dediğimiz şey vajinaya penisin girmesiyle birlikte vajina duvarlarının çeltiklenmesi tahriş olması sebebiyle olur ve bu da yetersiz ön sevişme, kadının kendini kasması (özellikle ilk gecede bu yüzden kanama durumu oluyor), vajinanın yeteri kadar ıslanmaması, vajinanın olduğundan daha dar olması gibi etkenler kanamaya sebep oluyor. Yani tamamen yok demiyorum ancak yıllarca yok evet
Cevap sahibi1 yılTamam işte var sen de yazmışsın. Saha neyin derdindesin anlamadım
Soran1 yılGeçen gün bir soruda gördüm, bunun yıllarca kaldığına inanan erkekler vardı ve daha tuhafı kadınlar da buna inanıyordu.
Cevap sahibi1 yılNe yani eriyor mu durduğu yerde? Yoksa birden yok mu oluyor? Anlamadım gerçekten ne demek istediğini
Soran1 yılHayır, evrimsel sürecin bir parçası olarak yaş ilerledikçe vücudun da çiftleşmeye uygun hâle geliyor. Kızlık zarı dediğimiz yapı yavaş yavaş açılıyor, tıpkı saçlarının çıkış süresi gibi.
Cevap sahibi1 yılYıllar önce bakmıştım. Hala bakıyorum ve aynı. Benimkinde mi tuhaflık var?
Gizli Üye(18-24)1 yılVar tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. bennn
00 Yorumla
1 yılHurafe mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği