Severek evlenmeyi cok isterdim ve öncesinde birkez bi iliski yasadgim icin kimseye guvenemedim yillardr hayatimda hic kimse bazen o kadar cok agliyorum ki halime cok kotu insanlar mutlu el ustunde ama ben hic sevilmedim cok kirici bh durum ve kiminle sevgili olmayi denediysem hep sonunda cinsellik istedimer yok deyip bitrdim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılNeden ağlıyorsun ki? Olmuyorsa olmuyordur. 7 yıldır sevgilim yok ve hiç pişman değilim. Çünkü böyle mutluyum. Doğru kişi olmadıktan sonra neden evleneyim ki. Hiç olmaması daha iyidir inan.
01 Yorumla
Soran1 yılSoeun o degil aslinda , aile baskisi cevre dedikodusu bi yere kadar sonrasinda kendini cok sorunlu cirkin kotu hissediyor insan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
1 yılMerhaba elbette bu bir süreç ve zaman alabilir öyle birisi belkide aniden karşına çıkabilir
02 Yorumla
Soran1 yılKarsima cikanda gidenlerden daha beter oldu
- 1 yıl
Konuşmak anlatmak dertleşmek ister misin
Yaş 28 sevgili 0 beraberlik 0 ama tek yalnız olan sen değilsin
02 Yorumla
Soran1 yılCok üzülüyorum gerçekten iyi seyelr hak eden insanlarda var ama boyle yasamak
1 yılİnsanlara karşı bitti ama şöyle bir şey var hayat bu belli olmaz olumlu ol ki o gidişatta ilerle
00 YorumlaKadınlara güven olmaz gerçek yüzlerini iyi tanıdım gördüm. O yüzden gerek yok
00 Yorumla
1 yılİşte sonunu görmediğin içi birde seninle yapıpta evlenmeyen o insanın suçu hep
02 Yorumla
Soran1 yılBenimde hatam sadece twk tarafli degil cocuktum aile duzenim yoktu sevgi sandim cok bagalndim
- 1 yıl
Küçük yaşta oluyor maalesef işte yazık, kaç yaşındaydın o zaman
Umut yok kalmadı
Tükettiler...00 Yorumla
1 yılÜremek istemiyorsan evlilik şart değil.
00 YorumlaAynı durumda o kadar çok insan var ki
00 Yorumlabitti bulamıyorum evlenecek birisini
00 Yorumla
1 yılBitti.
00 Yorumla
1 yılBitirdim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi