Cinsel anlamda sormuyorum örnek vereyim yemek yemeye çıktınız falan gibi zaten eve falan gitmiyorum arabası da yok ve aramızda cinsel beraberlik yok ama masumca sarılma el ele tutuşma küçük olsa da bir öpüşme gibi şeyler dışarıdayken yapılması çok mu kötü ilk defa yakınlaşmak istiyorum ama daha önce hiç yapmadım acaba dışarıda olması çok mu kötü duruyor
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılUfak tefek şeyler olabilir dısarda abartmadan
06 Yorumla
Soran1 yılÇok çekiniyorum yani ev araba tarzı buluşma imkanımız yok daha doğrusu ben de istemiyorum ama bazen de yanındayken sarılmak öpmek istiyorum abartı olmadan acaba çok mu kötü olur araştırdım biraz mekanlarda uyarı alan bile oluyormuş
- 1 yıl
Yani her mekanda olmaz tabiki. ufak tefek temaslar olmalı. dokunmak okşamak. sakin yerler olabilir
Soran1 yılİstanbul için Avrupa yakası önerebileceğiniz yer var mı tenha olmasına gerek yok ama insanlara garip garip bakmayan ya da göze batmayan yerler
- 1 yıl
Direk bir yer öneremem ama sinema felan da olur. istemez misin?
Soran1 yılEkşi de okudum sinemada sarılan öpülen çiftlere çok kötü yorum yapmışlar biz ileri boyut şeyler için düşünmüyoruz ama insanları zaten rahatsız etme hakkımız yok ama başka imkanımız da yok bir de zaten uzak mesafedeyiz gidecek gitmeden de olsa küçükte olsa yakınlık kurmak istiyorum ama aklıma bir yer gelmiyor sinemaya normalde de gittik ama hiç öyle şey olmadı koltuklarımız da en önlerdeydi arkaya geçince garip bakarlar diye çekindim
- 1 yıl
Hmm sende haklısn
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılhayır öyle şeyler kötü değil.
09 Yorumla
Soran1 yılDeğil ama örnek mekanda sarıldım ona bir garson gelip uyarsa çok kötü olurum o yüzden böyle hem halka açık olup hem de rahat nerede olabilirim
- 1 yıl
garsonun öyle bir hakkı yok sarılma gayet normal bir şey
Soran1 yılAz önce ekşide okudum bir mekanda bir çift böyle uyarılmış insanlar garip garip yorum yapmış çok utandım mesela yaparsam aynı tepkiyi almaktan korkuyorum ama ona sarılmak böyle omzuna başımı yaslamak istiyorum çok çekiniyorum
- 1 yıl
her yerde öyle olmuyor merak etme
Soran1 yılİstanbul Avrupa yakası önerebileceğiniz böyle mekanlar var mı hani abartı boyut değil zaten sadece sarılınca da etrafın izlemediği bir yer
- 1 yıl
pek öyle mekan bilgim yok
Soran1 yılTeşekkür ederim yine de 🙏🏻
- 1 yıl
rica ederim
- 1 yıl
eic için teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Sessiz yerlerde olabilir
01 Yorumla
Soran1 yılAma işte aklıma gelmiyor mekan mesela yemek yedik oturduk falan ya işletme işte uyarsa uygunsuz diye ama bahsettiğim şey küçük şeyler normal sarılma falan öpüşme abartmadan
Gizli Üye(30-35)1 yılGel buraya bir koklasalim diyorum
01 Yorumla
Soran1 yılYapamıyoruz onu maalesef özel alan yok zaten ileri boyut şeyler değil halka açık yerlerde buluşuyoruz ama çekiniyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılBelki bi apartmnda olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle büyük şeyler değil ya zaten öyle yerlerde insan kendini tutamaz bence biz öyle ileri şeyler istemiyoruz ama dışarıda buluşacağız malum durumlar ama ben mesela oturduğumuz mekanda ona sarılsam insanlar garip garip bakar mı korkuyorum
Cevap sahibi1 yılBisey olmaz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler