erkek için gerçek bişeye dönüşme duygu hissetme ihtimali var mı?
ve kadının isteğiyle de cinsellik yaşandıysa
erkek için gerçek bişeye dönüşme duygu hissetme ihtimali var mı?
ve kadının isteğiyle de cinsellik yaşandıysa
Hayır olmam bence bir insanın niyeti sadece cinsellikse bunu ilişkinin en başından belli etmeli hatta direkt söylesin sonra yanlış anlaşılmalara mahal vermesinama bir insana kalkıp seni seviyorum falan deyip onu cinsel manada kullanıp ondan sonra hadi ayrılalım demek tam şerefsizlik. Bence yapılmaması gereken bir şey ahlaki değerlerin izin verdikçe f*ck tarzı bir şey olabilirsin ama bir insanı seviyor gibi davranıp kullanıp kandırmak adice bir şey.
Cevap
15Cevap
Erkek cinsellikte yaşadığı kişiyle nekadar haz heycan duyuyorsa o hazi ondan başkası tatdiramiyorsa o kıza düşer erkek
Şimdi ihtimali var diye sana mı var bunu düşünmeliyiz
aynen öyle o ihtimal bana mı var :)
Aradaki saygıya sevgiye güvene ve anlayışa bağlı
Bunlar varsa iletişim de varsa sorun ne olursa olsun sözülür
Ortak nokta bulunur
Olabilir tabiki neden olmasin ama once duygu sonra cinsellik kadin icin oncelik bu
Çok düşük bi ihtimal oda etki altında birakman lazım
Valla böyle 2 kez yaşadım ikisinde de ciddilesmek istedim ikisinde de kızlar başka erkeklerle de cinselliğe devam ettiği için yürümedi bence kızlara yetmiyor
Var ama bunu aranızdaki diyalog belirler. Erkeğin mesela sana karşı tutumu nasıl
ben ilkinde duygusal olarak etkilendim uzun vadede üzülürüm böyle dedim, o da benim de hislerim olmasa bu kadar keyif almam yatakta olanlar değil tek önemli olan dedi dışarda yemek kahve vs görüşüyoruz ama cinsellikle bitiyor yine ama ikimizin de isteğiyle
gerçekten bi hissi var mı emin olamıyorum dolu dolu bir iletişim yok gün içinde
Yani görüşme amacınız ve iletişim amacınız sadece seks, öyle mi? Tablo öyle görünüyor çünkü
aslında değildi ama oraya evrildi en baştan, şu anda da ikimiz de seks dışında bişeyler yapalım yapmalıyız demiyoruz zaten üç kez görüştük
Düşünce olarak şu an sağlıklı olduğunu düşünüyor musun? :)
nasıl yani düşünce olarak derken
Yani mental olarak, iyi olduğunu düşünüyor musun
benim mentalim mi :)
bu durumun beni nasıl etkilediğini soruyorsun çok olumlu sayılmaz belirsizlik içinde hissediyorum ama cinsel tatmin de hoşuma gidiyor hatta bir sorumluluk hissetmemek iyi geliyor bi yandan, bi başkasıyla olma gibi bi gereksinim hissetmiyorum sorun o değil ama birbirimizi bi ilişkide olduğu gibi darlamıyor olmak güzel
Ama sana bıraktığı hasar?
bi ilişki kurmaya yürütmeye çalışmak da hasar bırakmıyor mu günümüz de
Sağlıklı ilişki mi sağlıksız ilişki mi
neye sağlıklı ilişki dediğine göre değişir bence
İletişim ve diyalog kanalları açık olan ilişki bence sağlıklı ilişkidir
sence şu an çoğu ilişkide kıskançlık krizleri, sosyal medyanın da etkisiyle güven problemleri, kısıtlamalar, yalnız kalamayan insanların yeterki biri olsun hayatımda düşüncesi, belki sadece alışkanlık olması yok mu.. elbette hepsi diye genelleyemem
Bunlar özgüven eksikliği belirtileri, bence yok. 4 yıllık sevgililik sürecimde hiç yaşamadım. Yalnızlıktan korktuğun için hayatına birini alman zaten en büyük hata. Sende bu hata içinde olabilir misin
olabilir özgüvenle ilgili bi problem de ben ancak cinsellikle biriyle bağ kurabildiğimi düşünüyorum ya da sanıyorum
hayatıma birini almak da istemiyorum ki ya da kaybetmekten korktuğum için istemiyor gibi davranıyorum
Cinsellikle bağ kurmak? Kendine o konuda mı güveniyorsun?
güvenmekten çok orada değerli hissediyorum daha doğrusu kadın gibi hissediyorum ama sonra hissettiğim o değersizlik daha yoğun oluyor, cinsellikten sonra karşı taraf iletişim kurmak ya da normal bir iletişim kurmak isterse bocalıyorum
mesela bu kişi de birbirimizi tanımak için zaman tanıyalım biraz demişti ve böyle bişey söylemesi bile tedirgin hissettirdi bana yani cinsellik dışında birbirimizi tanımak konusu
Çok şaşırdım, neden? Ama kendini değersiz hissetmek, bu çok kötü bir his değil mi? Bu kişiyle aktif görüşüyor musunuz?
çok ilginç değil aslında bağlanmaktan korkmakla ilgili bağlanıp sonra kaybetmek istemediğim için
aktif sayılır 3 kez görüştük son on günde
Peki sana bıraktığı iz?
bazen kontrol edemiyorsun işte durumu
Sadece sende bıraktığı izi merak ediyorum. Kontrol edebiliyor olsan ne olsun isterdin?
daha açık sorabilir misin izden kastın ne?
kontrol edebilsem onla ya da başka biriyle cinsellik odaklı görüşmek istemezdim ya da bir kez görüşüp tekrar görüşmeyelim demek isterdim kesin olarak ama onu da yaptım daha önce sürekli farklı biri olmasındansa aynı kişi olması daha mantıklı ve sağlıklı geliyor ama bağ kuruyorsun bu kez de
Bağ kurmak seni neden çok korkutuyor, kötü yaşanmışlıklar mı? Vaktiniz vardır umarım.
Evet vaktim var senin de varsa
Kötü yaşanmışlıklar da var tabiki ama o kadar basit değil küçüklüğe dayanan bağ kurma sorunu büyük ihtimalle terkedilmekten korkup öyle bi ihtimal oluşturacak bişeye hiç girmemek bi nevi savunma kendini koruma mekanizması
Ama başarıl mı değilll
Peki asıl olmasını istediğin şey ne
Bilmiyorum :)
Ama gerçekten birini sevmek olabilir çözüm belki
Sevgi açlığı, süper tespit. Sevgisizlik hissi mi var içinde?
Kesinlikle vr zaten şu ana kadar gerçekten çok sevdim dediğim biri olmadı hayatımda
Kolaylıkla verilen bişey değil sevgi benim için hatta görüldüğü üzere bedenimden daha değerli sevgim
Hala vaktiniz var mı?
Ne için
Sanki vaktinizi alıyormuşum gibi hissediyorum, çünkü merak ediyorum ve sorular soruyorum
Yo konuşmak iyi geldi bu konuyu teşekkür ederim ilgin için be vakit ayırdığın için
Daha yeni başlıyoruz sanmıştım, sadece ihtiyaç duyduğun şey farkında olmak ve anlaşılmak. Devam etmek istersen sorularıma tekrar geçeceğim.)
sorabilirsin tabi ama senin motivasyonun ne bu konuşmada onu da merak ediyorum sadece meraklı biri misin
Keşfetmeyi seviyorum. Daha doğrusu sosyal yaşantımda motive kaynağım olarak değerlendirdiğim bir sürü kaynağım var, kolay kolay modumu düşük göremezsin :) özele geçmek ister misin?
Burdan devam edelim istersen kesiflerine ☺️
Yorumlar siliniyor, o bazdan söyledim. Silinirse yorumum tekrar yorum yazamıyorum postunuza. Yoksa tabi tercih ettiğin gibi devam edelim benim için bir sorunu yok
Kaç senedir içinde bu sevgisizlik boşluğu var?
Bir sorun mu var?
Vardır ama nasıl başladığı da önemli sadece fb şeklinde mi ilk bunu kız mı teklif etti
ilk buluşmada seviştik ve ikimiz de çok etkilenmiştik sonra fb gibi değil ama sürekli bi iletişim de yok, ama dışarda yemek kahve vs görüşüyoruz muhabbet edebiliyoruz ama sonu cinsellikle bitiyor yine ikizimizin isteğiyle
Fb gibi işte sevişiyonuz ama duygusal olarak konuşmuyonuz sürekli
Yaşlar kaç
Keşke böyle başlayan bir ilişkim olsa... cinsel uyumumuz iyi olursa kesinlikle bağlanırım
Var hemde örnekleri çok
cinsellik odaklı görüşüyoruz dışarda plan yapsak da yatakta bitiyor gün, sürekli iletişim de yok, ama plan yapıyor cinsellik olsa da sonu
Anladım olabilir benim çok arkadaşım var öyle olan hatta az daha benimde başım yanıyordu :)
bu adam senden vazgeçemez
neden vazgeçmesin
Evet uyumsa olur het sey
var ama düşük ihtimal
Olabilir tabi bu bağlanmayı sağlayabilir
Zamanla belki ola bilir..
Ben evlendim 😀
nasıl oldu ilerledi biraz bahseder misin, öncesinde bi iletişim tanışıklık var mıydı
Instagram'dan konuştuk bi 10 gün kadar ama cinsellik için değildi. Yakın çevremdeki insanların tanıdığıydı yani ben hem bunu bilmiyordum hem tanımıyordum ve sosyal medyadan tanışmasak bi araya gelme ihtimalimiz de yoktu.
Dalgasına konuştuğum biriydi buluşunca aşırı çekici geldi 😂 o zaman pek bir şey olmadı sadece öpüştüm onun da elleri göğüslerime gitti hepsi bu kadar. 3 gün sonra tekrar buluştuk yine ben atladım 😂 öyle 5 yıl devam etti şuanda da 1 yıldır evliyim
iletişim cinsellik odaklı olmamış ama sanırım dışarda farklı aktiviteler yapmayı faln kim teklif etti cinsellik yaşamadan
tatlı bi çekimle başlamış bence sizinkisi
Evet
Olabilir
Hayır hissetmez
sıfır ıhtımal
ama cıddıye 1 kez donustu 1 yıl surdu
cok dusuk yıne de bu ıhtımal
nasıl oldu peki zamanla mı daha yoğun hissetmeye başladın
tınderdan tanısmıstık ama heemen gorusemedık
1 hafta kadar konustuktan sonra farklı gıtmıstı ısler
sız nasıl tanıstınız
netten tanıştık ama biz tanıştığımız gün görüştük ve benim biraz yönlendirmemle cinselliğe vardı olay, sonrası da belirsiz işte aslında bi yere varsından ziyade ne olduğumuzu bileyim istiyorum ben kafamda soru işareti olmasın
dm atar mısın
partnerımde bu sıtede gormesını ıstemıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?