Sevgilim var ama uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz onu çok seviyorum kendisi de istekli ama tek yaşamıyor bu yüzden hiç rahat değil bende başka biriyle seksting yapıyorum ama sonra kendimi kötü hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılPeki o müsait olamıyor demişsin de hiç o açıdan düştüm Hani her gün mü müsait olamıyor yani hani bir gün olmasa bile ikinci düşkün olup seni mutlu etmesi gerekirdi Seni mutlu edemiyorsa neden FB olasınız ki
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sonucta oda uzak iliski. Yarın ne olacaginiz beli değil. Daha doğru düzgün tanımıyorsun bile. Uzun soluklu Bir ilişkiniz de yokmuş. Ve sonucta istek bu. Bazen istesekte engel olamıyoruz bazı şeylere. gercekte yapmıyorsun sonucta. Ayrıca onun da yapmadığını nerden biliyorsun ki?
07 Yorumla
Soran1 yılEvet kesinlikle katılıyorum
Soran1 yılCidden kendimi çok pis biri hissediyorum cevapları okumussundur haksız mıyım
Soran1 yılHaklısın
Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Daha önce evli veya sevgilisi olan kişilerle sanal yaptığım oldu eğer bu alışkanlık önceden vardıysa sanki sonradan değişmiyo insan kolay kolay vazgeçemiyor bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılKotu hissetme buna seni iten o biraz zaman ayirsin firsat yarattın ilgilensin seninle guvenilir birisiyle sesli yapılabilir kisisel bir bilgini vermeden bence daha once bende yaptım bir dönem bu gibi sebeplerden dolayı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilinle yap yapacaksan. Yok diyosun da ayrıl sevgilinden
22 Yorumla
Soran1 yılBırakamam onu ya ama kendi de istiyor o dereceye getiriyor sonra rahat değilim bilmem ne diyor
Cevap sahibi1 yılSenin yaptıgın aldatmak ama
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaç yıldır sevgilisiniz
Mesajda neden yapmıyor ki05 Yorumla
Soran1 yılYıl değil 4 ay bide mesaj beni sarmıyor
Soran1 yılBilemiyorum artık böyle yaptığı için o duruma geliyorun
Soran1 yılHayır anlatamıyorum yüksek biri sohbetlerde açıyor gayet istekli biri ama son noktaya geldi mi tık yok rahat değil gece arayabilir ama sesim gider diyo sma bende tek yaşamıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılE siz zaten sevgili değilsiniz ki sanal fuvkbody bildiğin bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden başka biri ile sexting yapıyorsun ki görüntülü ya da nudelii mi sadece mesajla mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Tek biriyle mi hep farklı biriyle mi
06 Yorumla
Soran1 yılTek biriyle tabikide
Soran1 yılVerdiğim cevapları oku musun
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılBişi olmaz ya rahat ol gerçeği değil sonuçta
02 Yorumla
Soran1 yılDoğru söylüyorsun
- 1 yıl
Evet
1 yılVicdaninin sesini dinle.
07 Yorumla
Soran1 yılBöyle değildim bende kendimi tanıyamıyorum
- 1 yıl
Olur oyle seyler. Vicdan insana ne istedigini anlatir. Kendini isteklerini, beklentilerini boyle boyle cozucen.
Bana sorarsan seninkine soyle, bir hatunu yukseltip orada birakmak kadar nahos bir hareket yoktur. Bir filmini uydurur o. Uydurmuyorsa sorgulamak lazim.
Soran1 yılDemek istediğim tam da bu yükseltiyor konuşuyor ama iş o işe geldi mi hareket yok
- 1 yıl
E mustehak ona o zaman.
Soran1 yılBen napabilirim peki
- 1 yıl
Konusucaksin, benim icin cok kotu oluyor diyeceksin. Bana boyle kotuluk yapma bir cozum bul diyceksin. O da iliskinin erkegi olup bir cozum ureticek.
Soran1 yılTamam teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ayrıl bence aldatiyorsuj
01 Yorumla
Soran1 yılCevapları oku bakalım haksız mıyım
- Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı.
1 yılOnunla yapmiyormusun peki
025 Yorumla
Soran1 yılAnlatıyorum
Soran1 yılKonuşuyoruz konuyu hoşuma gidiyor ama hiç rahat değil istiyorum ama yapmıyor bu daha beni buna sürüklüyor
- 1 yıl
Bulunduğu ortamdan dolayimi istemiyor
Soran1 yılEvet tek yaşamıyor o yüzden ama bende tek yaşamıyorum yinede vakit bulurum
- 1 yıl
Banyo denilen biyer var WC var gece yatak. var neyden çekiniyor. biri görür duyar diyemi
Soran1 yılEvet biri duyar diye vs bak o gün tam noktaya geldik yine diyo biri geldi kapattı şimdi bu doğru mu sence
- 1 yıl
İstektede sorun var bence ben azınca sexting yaparken kendimi kaybediyorum biri gelsede umrumda olmuyor kimyakalanma hissi dahada sehvetlendiriyor sendede öyle. segilmi
Soran1 yılEvet bende de öyle mesela gece herkes uyurken arayabilir ama diyor ki ses gider bilmem ne mücadeleci olmaması benim hevesimi kaçırıyor
- 1 yıl
Sadece bu değil istiyorsun yarım kaliyorsun başkasıyla sevam ediyorsun dimi
Soran1 yılEvet aynen öyle
- 1 yıl
Bir kadını azdırıp bırakırsa olacağı hep bu bende çok yaptım libido meselesi demekki çokta istekli. degil sabaha kadar devam ettiğim oluyordu ses vs kimin umrunda aldığım. verdigim. zevk önemli degilmi
Soran1 yılEvet öyle zaten öyle yapsa ben başkasına gerek duymam
Soran1 yılMaalesef
- 1 yıl
herkes mesajdan hoşlanıyor yazı yani sonuçta sesli için başkası delirirken elinin tersiyle. itmesi saçma
Soran1 yılDediğim gibi mesaj beni sarmıyor artık onu yaşamak istiyorum onunla kaç kez dedim diyo ki müsait olursak yaparız
- 1 yıl
Sen birde yaşamaya okeysin sana koşması lazım hatta erkeğin ısrar etmesi lazım. degilmi senmi çok. yukseksin
Soran1 yılBen bakire biriyim gerçeğini evlenmeden yaşamam ama en azından beni böyle doyurması lazım
- 1 yıl
Surtunebilir bir şey olmuyor çok yaptım ama istemiyorsan sen okadar ilerisini. Şu an tabi seni doyurmasi lazım kimse istekli bir kızı tutamaz elinde
Soran1 yılOnu da istemem ama en azından uzaktan doyurmali eve istekli biriyim çok ama yinede evlenmeden düşünmem
- 1 yıl
Bize yetmiyordu bir zamandan sonra sürtünmeye başladık oda istemezdi ilk ama. yetmiyor. bir zamandan sonra
Soran1 yılRisk olur mu peki gelince yapcam diyor ama ben korkuyorum
- 1 yıl
Üstüne bosalmasin. prezervatif taksın zevki fena klitorise baskı uygulayarak. bacak. arasindan bastıra bastıra yaptır delirtir seni
- 1 yıl
Ben erkeğim. bana verdiği zevk inanılmaz sıcak ıslak inleme işin içine girdimi ne diyim. daha
Soran1 yılAnladım tamamdır teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim hoşçakal. istersen. yazarsin
Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Aldatiyosun bı zahmet
01 Yorumla
Soran1 yılCevapları okur musun
1 yılSexting sanal zatten niye sevgilinle yapmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılonunla yapsana sekstıng
02 Yorumla
Soran1 yılYapmıyor müsait olamıyorum arada yazışarak oluyor o da zevk vermiyor
Cevap sahibi1 yılO zaman bi fb bul sokmadan sevissin
Gizli Üye(36-45)1 yıltanıdığın birisiyle mi yapıyorsun
017 Yorumla
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılbu siteden mi? yani yapmasan tabiki daha hoş.. ya da şöyle diym o yapsa sen ne hissedersin
Soran1 yılEvet burdan çok kötü hissederim
Cevap sahibi1 yılama işte uzak mesafe ilişkilerinin sorunları bunlar.. hiç grldiniz mi yan yana? yoksa o çpcuğu da mı bıradan ayarladın
Soran1 yılBurdan değil ama kaç aydır görüntülü vs konuşuyoruz yanıma gelecek zaten
Soran1 yılHayır.
Cevap sahibi1 yılbu kadar zaman niye yanyana gelmediniz ona şaşırdım
Soran1 yılOnun işi gereği öyle
Cevap sahibi1 yılgelince artık hasret giderirsiniz bol bol dldlzcjcm
Soran1 yılEvet jsskdkdkxls
Cevap sahibi1 yılvar mı tecrüben fkfkf
Soran1 yılYok ya ben bu zamana kadar öpüşmedim bilr
Cevap sahibi1 yılhayat senin için çok zor günleri getiriyor fıfkfof
Soran1 yılAhahauau niye
Cevap sahibi1 yılözele gelseydin konuşcaktık işte amfkfkf naz yaptın
Soran1 yılBen böyle deyince herkesle konuşan biri sandın galiba :d ama öyle değil bı kişi var arada onunla konuşuyorum
Cevap sahibi1 yılya ne alakası var normal sohbet muhabbet için çağırdım iş yerindeyim seksting yapacak halim yok amfkflf
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşkalarıyla konuşmayı bırak ya da sevgilini
03 Yorumla
Soran1 yılSevgilimi bırakmam
Cevap sahibi1 yılAma ihanet edebiliyorsun
Soran1 yılO da mücadele etsin bizim için o zaman
Gizli Üye(30-35)1 yılSen kadınların ozetisin
00 YorumlaYaşlarınız kaç
08 Yorumla
Soran1 yılBen 21 o 23
Soran1 yılYa zaten öyle yapsa ben başkasına gerek duymam ama biraz istemesi lazım haksız mıyım
Soran1 yılBak konuşuyor şöyle böyle diyor ama icraat yok
Soran1 yılBeni istekleniyor sürekli konuşuyoruz o konuyu ama bende tek yaşamıyorum vakit bulurum en azından gece arayabilir ama ses gider bilmem ne diyor öyle yapmasa ben başkasına gerek duymam.
Gizli Üye(36-45)1 yılTanımadığın biriyle mi yapıyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılE zevkli oluyor mu sonuçta yazarak depilmi sevgilin beden yapamıyor ki
Bilmediği müddetçe bir şey olmaz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani aldatıyorsun
018 Yorumla
Soran1 yılAma onunda mücadele etmesi lazım öyle yapmasa başkasına gerek duymam
Cevap sahibi1 yılNerden biliyorsun etmediğini?
Soran1 yılEtse vakit bulur
Cevap sahibi1 yılBelki senin için başka birşeyler için mücadele ediyordur? Eğer etmiyor dşye düşünüyor isen aldatmayacaksın bırakacaksın önüne bakacak o sende önüne bakacaksın? Şimdi gel benimlede seksting yap desem yaparmısın peki?
Soran1 yılHayır herkesle yapmıyorum bı kişi var onunla yapıyorum
Cevap sahibi1 yılSenvarya bu kafa ile gidersen ikisinide kaybedersin diyim sana
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılAldatma var
Soran1 yılNerden bilcek
Cevap sahibi1 yılHis diye bir şey var. Benim eski sevgilim aldattı beni hissettim ama ıspat yok idi. İspatladım bir şekilde ve güle güle sonra pişman oldu ama iş iten grçti bir kere
Soran1 yılBen ona gayette güzel hissettiriyorum tek sorun beni o noktaya getirip hareket etmemesi
Cevap sahibi1 yılYani sen aşk ve seks istiyorsun? Peki buluştunuzmu
Soran1 yılAynen tam da onu istiyorum hayır buluşmadık
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi o zaman ayrılacaksın hem seni dikecek hemfr sevecek birini bulman lazım
Soran1 yılYok
Cevap sahibi1 yılAldatmaya devam o zaman. Sen kadınlığını kullanamıyor isen bilemem
Soran1 yılYok deyince böyle oldun ahahahah
Cevap sahibi1 yılYooo beklediğim cevaptı
Gizli Üye(18-24)1 yılAyrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKolay gelsin.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım