izin vermiyorum öpüşmeye sadece yanağımdan elimden öpüyor ama dudakların aşırı iyi çok güzel diyor keşke öpsem diyor bende öyle bı hata yapma ben hiç denemedim hayatımda seni de kendimi de zapt edemem dedim en azından adı konduktan sonra belki olabilir yoksa olmaz dedim
Güncellemeler
1 yıl
hayatımda hiç opusmedim yani kendime hakim olamam korkuyorum o yüzden ama sadece bı opucuk diyor inanmak istemiyorum senin kararına saygı duyarım o zaman diyor
Sevgilim benle buluştuğunda dudaklarına bitiyorum diyor, normal mi?
öpüştük az önce iki kere bana bayağı profesyonelsin kesin ilkin degilimdir dudakların çok dolgun güzel bide opusmeyi iyi biliyosun dedi ama o çok diliyle boğdu beni bide dişini dudaklarima batırdı ben bile böyle degillim dedi bende yemin ederim ilk dedim
Dudaklar dolgun olunca herkeste okudukları öpme hissi oluşuyor. Tabiki dudaktan öperken dillerde opusu takviye ederse harika olur iki dilin birbiriyle sevistirilmesi o dili bir biriniz bir diğeri vakumlayip etmesi gitgel yapması iki tarafada yüksek haz almasını sağlar. O senden onu istemiş ama bu öpusu beğendiği acik
kanka 4-5 aylık sevgiliyiz arabasına binince kahve alacaktı bana shellden sonra kahve içtik neyse dudağımin kenaarinda çikolata kalmış dudaklarin o kadar guzelki kendime engel olamıyorum diyor bende evlenemden olmaz dedim neyse biraz üzüldü kararina saygi duyaryriim dedi elini tuttum yanağından öptüm evlenmeden olmaz öpme dedi
Sana duyguları açık biri dediğim gibi açık olması iyi sana karşı nasıl hissettiklerini de diye bilir neler istediğini de sen onu törpüleye bilirsin böylelikle masum sevgi gibi geldi bana
o 27 yaşında maddi durumu iyi bense 21 yaşında muhafazakar biriyim beni masumane görüyor oyleyimde ama kapalı kutu gibiyim basit olmak istemiyorum yoksa bende hoşlanıyorum ama iyi düşünsün zaten kopamiyoruz birbirimizden
öpüştük az önce iki kere bana bayağı profesyonelsin kesin ilkin degilimdir dudakların çok dolgun güzel bide opusmeyi iyi biliyosun dedi ama o çok diliyle boğdu beni bide dişini dudaklarima batırdı ben bile böyle degillim dedi bende yemin ederim ilk dedim
evet ilk defa bı erkeği öptüm ama çok iyiydin yani ben 5 kadınla opustum bu kadar iyi olmadım dedi 😅😅 tatlı yemiştim bal akıyor dudaklarından bide dudakların dolgun gorunce dayanamıyorum falan dedi
ben sordum ama tecrübesiz gibi geldi öpüşmesi 5 tane dedi o da ben Kur'an'a rl basarım ilk sensin dedim ama senin için geçici heves olmak istemiyorum dedim 3-4-aydır konusuyoruz zaten
daha yasın genç sanki evde kaldın evlilik için acele etme falan dedi bana amaan bende eğleniriz 4-5 ay onla artık ama ciddiyet goremezsem izin vermem öpüşmeye yani
kaç kişiyle opustun dedim 5 dedi bende 1 dedim 21 yaşında ilk defa bı erkekle opustum inanmadı çok profesyonelsin dedi bana dudaklarda dolgun olunca dayanamıyorum dedi
çok güzeldi ama o çok vakumladi bide dilini hareket ettirdi hafiften dişini hissettirdi boğdu ben daha yavaştim bide sakalları battı biraz bal tadı var ağzında dedi dudakların nasıl dolgun aklımı alıyor dedi
daha yasın genç sanki evde kaldın evlilik için acele etme falan dedi bana amaan bende eğleniriz 4-5 ay onla artık ama ciddiyet goremezsem izin vermem öpüşmeye yani
kanka 4-5 aylık sevgiliyiz arabasına binince kahve alacaktı bana shellden sonra kahve içtik neyse dudağımin kenaarinda çikolata kalmış dudaklarin o kadar guzelki kendime engel olamıyorum diyor bende evlenemden olmaz dedim neyse biraz üzüldü kararina saygi duyaryriim dedi elini tuttum yanağından öptüm evlenmeden olmaz öpme dedi
dindar biriyim hani evlenmeden olmaz o tür şeyler öpüşmek cinsellik içerir ama yanaktan öpmek daha masumane çünkü dudaktan öpünce seks ister insan bu da olmaz
yok birkaç dakika sürdü biri o boynuma indi huylandim tamam dur artık dedim sonra dudağımı okşadı eliyle bidaha yapsak ya dedi ikinciyi de yaptık işte öyle oldu arabanin tüm ışıklarını kapattı
hayır o aşırı istedi yani ben hep reddediyordum bu sefer hayır diyemedim ama sende geçici bir heves olmak istemiyorum evlilik düşünmen lazım falan dedim sende evde kalmış gibi yapiyon kendini daha yasın kaç falan dedi bana hem ben sana azmasam böyle olmazdı zaten dedi
evet ilk defa bı erkeği öptüm ama çok iyiydin yani ben 5 kadınla opustum bu kadar iyi olmadım dedi 😅😅 tatlı yemiştim bal akıyor dudaklarından bide dudakların dolgun gorunce dayanamıyorum falan dedi
Kapalı kızlar cidden öyle galiba. Sevgilimde öyle çok güzel öpüşüyor. Dilimi emiyor falan. Açık bir kız yapsa garip olmaz da kapalılar farklı oluyor. Adamı çok mutlu etmişsin
hemen yapmak istiyorum bende o da evde mi kaldın falan dedi daha çok gençsin dedi bende senin için geçici bir heves olmak istemiyorum dedim kendimi küçük mü düşürdüm basit görmesini istemiyorum ben zaten unutamaz beni çok iyi opusuyorsun diyor dudaklarımdan tahrik oluyor ve beni begeniyor
o 27 yaşında maddi durumu iyi bense 21 yaşında muhafazakar biriyim beni masumane görüyor oyleyimde ama kapalı kutu gibiyim basit olmak istemiyorum yoksa bende hoşlanıyorum ama iyi düşünsün zaten kopamiyoruz birbirimizden
biz gençlik olarak meydanda Atatürk mitingi yaptık orada görmüş belediye başkanının sayfasından bulmuş arkadaşı da meclis üyemiz evli ordan da beni bulmuş yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Demekki hoşuna gidiyor
Dudaklar dolgun olunca herkeste okudukları öpme hissi oluşuyor. Tabiki dudaktan öperken dillerde opusu takviye ederse harika olur iki dilin birbiriyle sevistirilmesi o dili bir biriniz bir diğeri vakumlayip etmesi gitgel yapması iki tarafada yüksek haz almasını sağlar. O senden onu istemiş ama bu öpusu beğendiği acik
Sapık dikkat et jdjkd
yok ya kararına saygı duyarım diyor
zorla operdi yoksa abaza degil
En azından duyguları açık
bu ne demek
Sana duyguları açık biri dediğim gibi açık olması iyi sana karşı nasıl hissettiklerini de diye bilir neler istediğini de sen onu törpüleye bilirsin böylelikle masum sevgi gibi geldi bana
Yaş farkınız da iyi umarım evlenirsiniz
inşallah ya🥹🥹
Benden 2 yaş küçük biriyle sevgiliyim ama zor gibime geliyor yaş farkı sizin gibi olanlar daha iyi bence sevince farklı
bende öyle düşünüyorum o da çocuksu biri zaten djdjn yanağını sıkınca ağuuu diye ağlıyor😂😂
🤣🤣🤣
ne küfürler hakaretler ettik ama kopamadik buluştuk sarıldık yine bu çocuk kaderim mi
İlkin mi
Belkide kaderin
çok p*rno izledim acaba ondan mı tecrube oldu
Olabilir daha istekli oluyorsun 5 kızı da demez insan be
ben sordum ama tecrübesiz gibi geldi öpüşmesi 5 tane dedi o da ben Kur'an'a rl basarım ilk sensin dedim ama senin için geçici heves olmak istemiyorum dedim 3-4-aydır konusuyoruz zaten
Ne dedi umarım sonu evlilik olur
Evde kaldıysam al o zaman de ciddi ilişkideyiz sanıyordum derdim ben
3-4 ay konuştuk daha bismillah dedi ama araya ayrılıkta girdi 1-2 ayda kknusmadim sırf kızları çıkarmadı diye sinir oldum
Döv çıkar Kızları
Normal
Öpüşün rahat olun
Sevgilin abartiyor öpuşurken senin yaptigin dogru isirma cok olmamasi lazim illa olucaksa
kaç kişiyle opustun dedim 5 dedi bende 1 dedim 21 yaşında ilk defa bı erkekle opustum inanmadı çok profesyonelsin dedi bana dudaklarda dolgun olunca dayanamıyorum dedi
Onun yalan olabilir ya da gelistirwmemis kendini
çok güzeldi ama o çok vakumladi bide dilini hareket ettirdi hafiften dişini hissettirdi boğdu ben daha yavaştim bide sakalları battı biraz bal tadı var ağzında dedi dudakların nasıl dolgun aklımı alıyor dedi
yalan derken 5 kadınla oluşmuş
5 kadin yalan olabilir
kaçtr sence o da dilini kullandı ama dişide geldi agzima
Bilemem onu
Tanısabilir miyiz biz
Nasıl hakim olamazsın. Ne olur ki
elinin körü
Evde mi oluyorsunuz bu olunca
haha aynen kanka yatağa aliyorum
Olum ciddi soruyom
Kanka benim sevgili de öyle diyormuş içinden. Ama 1 yıl olmadan dudaklarımın hastası oldu. Öpmeden duramıyor ve ben de
ben muhafazakar biriyim o ise daha durumu iyi zengin taninan biri benim masumlugumu seviyor daha çok
dindar biriyim hani evlenmeden olmaz o tür şeyler öpüşmek cinsellik içerir ama yanaktan öpmek daha masumane çünkü dudaktan öpünce seks ister insan bu da olmaz
Ne alaka herkes dudaktan öpüşüyor ama seks yapan yok. Kapalı mısın bu arada
ucuz olurum basit olurum diye
Hiç de öyle olmuyor
bana basit muamelesi yapar bence
O zaman ona erkek denmez
bende kimseyle öyle bişey yapmadım hakkımda yanlış dusunursun izlenimimi kötü yapmak istemiyorum dedim öyle düşünmem deli miyim dedi
Öpüşmekten mi bahsediyorsun yoksa seks mi
öpüşme taviki
İnsan sevdiğini öpmüyorsa vardır sıkıntı ama kendi tercihi
beni basit görmesinden korkuyorum ve kimseyle yapmadım bunu daha önce benle yaptıysa herkesle yapmıştır diye dusunmesinden korkuyorum
Kurma işte kendi kendine
öpeyim mi bilmiyorum ki
eğer onunla olmazda başkasıyla evlenirsem arkamdan konusur
Çok takıyorsun ya
annem böyle yetistirdi beni
bilmiyorum iyi mi kötü mü
Kapalı mısın
evet kapalı utangaç biriyim
Tahmin ettim zaten
Vayy ilk öpüşmemiz geldi aklıma benimde. Öpüp çekildiniz mi yoksa 5 10 sürdü mü
yok birkaç dakika sürdü biri o boynuma indi huylandim tamam dur artık dedim sonra dudağımı okşadı eliyle bidaha yapsak ya dedi ikinciyi de yaptık işte öyle oldu arabanin tüm ışıklarını kapattı
Bu saatte nasıl çıkabildin evden
ben şokta cikabiliyorum 9.30 ta çıktım işten 10.30 ta eve geldim 1 saat konuştuk ve kalan zamanda opustuk
Evdekiler geç kalmana bir şey dememiş herhalde neyse. Öpüşmeyi sen mi başlattın
hayır o aşırı istedi yani ben hep reddediyordum bu sefer hayır diyemedim ama sende geçici bir heves olmak istemiyorum evlilik düşünmen lazım falan dedim sende evde kalmış gibi yapiyon kendini daha yasın kaç falan dedi bana hem ben sana azmasam böyle olmazdı zaten dedi
ben aşırı utangacim zaten o başlattı
Kapalı birisin boynunu nasıl öptü şokum hâlâ. Benim de kapalı sevgilim ams boyun evlenmeden olmaz. Yaşlar kaçtı
ben iğne kullanmıyorum şaldan zaten hafif boynum görünüyordu işten cikmistim ya attım şali doladim boynuma sadece iğnesiz iş yerinde
ben 21 o 27
sevgilin kapalı ama öpüşüyor musunuz
Yine de boyundan öpme garip geldi bana neyse sizin tercihiniz. Yaş farkı çokmuş sizde ya. Evet öpüşüyoruz. 1 yıllık ilişki daha anca anca oldu
3-4 ay falan bizim
boyundan öpme derken şali çıkarmadı ki ben iğne ile bağlamjyorum normalde de boynum görünüyor normal atıyorum şallı ordan öptü işte yani boğaz kismimi
Tam kapatmıyorsun yani. Tercih meselesi.
Eee nasıldı sevdin mi öpüşmeyi
Kapalı kızlar cidden öyle galiba. Sevgilimde öyle çok güzel öpüşüyor. Dilimi emiyor falan. Açık bir kız yapsa garip olmaz da kapalılar farklı oluyor. Adamı çok mutlu etmişsin
siz kaç yasindasiniz peki
22 21
sizin daha iyi ama 27 yaşında o hani evliliğe pek yanaşmiyor mu desem sanki evde kaldın ne bu acele falan dedi bana çok mu boğuyorum
Evliliği neden bu kadar çok istiyon
hemen yapmak istiyorum bende o da evde mi kaldın falan dedi daha çok gençsin dedi bende senin için geçici bir heves olmak istemiyorum dedim kendimi küçük mü düşürdüm basit görmesini istemiyorum ben zaten unutamaz beni çok iyi opusuyorsun diyor dudaklarımdan tahrik oluyor ve beni begeniyor
İkinizde hazır olunca evlenin
Dudakların fenaymış o zaman demek ki
Adamı ne hale sokmuşsun
evet dolgun dudaklarım beyaz tenli biriyim
Off benimki esmer ya. Ben de beyaz isterdim hep şanslı çocuk. Kapmış bal gibi kızı. Dudaklar doğal mı
evet doğal gloss sürdüm gittim ama ben ruh gibiyim bayağı
Ruh derken
aşırı beyazım
Ooo zombi ha
Yani çocuğu üzme
Tamamda bı öptükten bişey olmaz çocuk bı öpsün içinde kalmasın
benle evlilik düşünsün istiyorum ben basit ucuz degil
Evet o yönden haklısın nerde tanıştınız özelden yazabilirsin bana
biz gençlik olarak meydanda Atatürk mitingi yaptık orada görmüş belediye başkanının sayfasından bulmuş arkadaşı da meclis üyemiz evli ordan da beni bulmuş yani
Baya araştırmış seni senin guvenmen çok önemli
ne küfürler hakaretler ettik ama kopamadik buluştuk sarıldık yine bu çocuk kaderim mi
Yani okadar küfür edecek ne oldu ki
kızları takibinden çıkartmadı sanane onlar varken sen yoktun falan dedi işte bende sôvdüm
İyi yaptın ayrılmamış senden okadar küfüre rağmen,😁
o da etti bana neler dedi
Ya yaz özelden bans