Cinsel Yaşam Mastürbasyon sivilce yapar mı gerçekten? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sadece doğru cevaplar Mastürbasyon sivilce yapar mı gerçekten? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bende hemen ertesi gün bir iki tane çıkıyor herkes için geçerli değil 4 5 Yorumla Soran 1 yıl Çok kötü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani sorun eden biri değilim sivilceler bende iz yapmaz iki güne geçer Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Ailen anlıyordur mastürbasyon yaptığını Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @meraklıbirpandaa ailemin yanında olduğumu kim söyledi 🤣🤣🤣🤣 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Öğrenci misin Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yok öyle bir şey ya tamamen efsane yani yok kör ediyor yok sivilce falan yalan yani 1 0 Yorumla
nemesis777 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Kişiden kişiye değişir ama yapsa bile yapmaya devam et ihtiyac sonuçta 0 11 Yorumla Soran 1 yıl İhtiyaç değil zevk Yorumla nemesis777 1 yıl Zevkte bir ihtiyaç yapmaya devam et minik dostum Yorumla Soran 1 yıl Sensin minik Yorumla nemesis777 1 yıl Yok ben değilim ama senin olduğuna yemin edebilirim Yorumla Soran 1 yıl Neye göre minik Yorumla Soran 1 yıl Yaşsa yaniliyorsun Yorumla nemesis777 1 yıl Yaş ve vücut odaklıydı Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla nemesis777 1 yıl Gizlidesin vunu bilemem Yorumla Soran 1 yıl Niye yazayım ya Yorumla nemesis777 1 yıl Tanışırdık Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok kel alaka aksine rahatlatir mutluluk hormonu salgilar 0 0 Yorumla
Ozizzers Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Yapmaz ama abartmamak gerekir. Metal sağlığa fazlası zarar 0 0 Yorumla
Metaljacket66 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Evet 20 yaşında çıkar ben 24 cikmiyo daha çok mu yapiyosun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok değil haftada iki üç Yorumla Metaljacket66 1 yıl şu an nasıl istek var mj Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yapacak bişey yok knkaBazen zorluyorYap gitsinn 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hafta da kaç defâ yapıyorsun
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapıyor ne sıklıkla yapıyorsun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Haftada iki üç Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl O sivilcelere erkeklerin menisi iyi gelir diye duydum ama denemedim Yorumla Soran 1 yıl Ya defol Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl İyilik yaramıyor Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Aşırı yaparsan ve ergenlik çağlarındaysan evet 0 0 Yorumla
konuşabilenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 33% 1 yıl Çok ysprsan yapar 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ama ne alaka ki Yorumla konuşabilenadam 1 yıl Yani sürekli şu kaybedersin ve şu kaybedince yağlanma felan derken olur biz erkeklerde durum biraz farklı Yorumla Soran 1 yıl Yüzeysel mastürbasyonda da geçerli mi bu Yorumla konuşabilenadam 1 yıl Sayılır bence bi dene. Ya da ön sevişme felan yap oral felan yaptır kendine Yorumla Soran 1 yıl Yok ya o kadar uzun boylu olmaz Yorumla konuşabilenadam 1 yıl Anlıyorum vibratör al klitoris bölgene titreşimli. Bir oyuncak ile yaparsan çok zevk alırsın Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapıyor 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yapar bazen 0 0 Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. Yapıyor 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Hayır yapmaz 0 0 Yorumla
ShinyBlackPantyhose Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Yapmaz ne alaka 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Yapmaz 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Asparagas 0 0 Yorumla
Mehmet2161 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Evet yapar 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Mehmet2161 1 yıl Bilmiyorum ama yapar Yorumla Mehmet2161 1 yıl Çok yapma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bende hemen ertesi gün bir iki tane çıkıyor herkes için geçerli değil
Çok kötü
Yani sorun eden biri değilim sivilceler bende iz yapmaz iki güne geçer
Ailen anlıyordur mastürbasyon yaptığını
@meraklıbirpandaa ailemin yanında olduğumu kim söyledi 🤣🤣🤣🤣
Öğrenci misin
Yok öyle bir şey ya tamamen efsane yani yok kör ediyor yok sivilce falan yalan yani
Kişiden kişiye değişir ama yapsa bile yapmaya devam et ihtiyac sonuçta
İhtiyaç değil zevk
Zevkte bir ihtiyaç yapmaya devam et minik dostum
Sensin minik
Yok ben değilim ama senin olduğuna yemin edebilirim
Neye göre minik
Yaşsa yaniliyorsun
Yaş ve vücut odaklıydı
Yok
Gizlidesin vunu bilemem
Niye yazayım ya
Tanışırdık
Yok kel alaka aksine rahatlatir mutluluk hormonu salgilar
Yapmaz ama abartmamak gerekir. Metal sağlığa fazlası zarar
Evet 20 yaşında çıkar ben 24 cikmiyo daha çok mu yapiyosun
Çok değil haftada iki üç
şu an nasıl istek var mj
Yapacak bişey yok knka
Bazen zorluyor
Yap gitsinn
Hafta da kaç defâ yapıyorsun
Yapıyor ne sıklıkla yapıyorsun
Haftada iki üç
O sivilcelere erkeklerin menisi iyi gelir diye duydum ama denemedim
Ya defol
İyilik yaramıyor
Aşırı yaparsan ve ergenlik çağlarındaysan evet
Hayır. Ama iyice temizlemekte fayda var.
Evet yapar hem o bölge de hem de yüzün de
Çok ysprsan yapar
Ama ne alaka ki
Yani sürekli şu kaybedersin ve şu kaybedince yağlanma felan derken olur biz erkeklerde durum biraz farklı
Yüzeysel mastürbasyonda da geçerli mi bu
Sayılır bence bi dene. Ya da ön sevişme felan yap oral felan yaptır kendine
Yok ya o kadar uzun boylu olmaz
Anlıyorum vibratör al klitoris bölgene titreşimli. Bir oyuncak ile yaparsan çok zevk alırsın
Yapmaz
Hayır
Yapıyor
abartırsan evet
Yapar bazen
Yapıyor
Hayır yapmaz
Yapmaz ne alaka
Yapmaz
Asparagas
tek parmak mı
Yüzeysel mastürbasyon