Haram diye uzak duruyorum ne yapmalıyım istekte var ayıp mı? Evlilikte olmaz yaşım küçük hazır değilim vs.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu devirde evlilik bir erkeğin yapabileceği en saçma şey. Evlenen kadınlarda 27 ile 32 yaş arasında evleniyor genelde. O yaşa kadar da beklemeyeceğine göre. Günümüz şartlarıyla eski şartlar çok farklı. Eskiden 14-18 yaşında evlenirlermiş. Şu anda bu tarz evlilik yapan az kişi var ve bunları da tutukluyolar ama sadece erkekleri çünkü erkek düşmanı bir ülkede yaşadığımız için bu yaşta evlenen çok az insan var. Kadınlar üstün olduğu için onlara hiçbir ceza yok (!). Erkekleri ise tecavüzden yargılayarak ceza veriyorlar bu kadar cahil ve erkek düşmanı bir ülkede yaşıyoruz. Madem ceza vereceksin ikisine de ver ya da vermeyeceksen hiçbirine verme. Kanunlar tamamen saçmalık ve feminist kanunlar. Ben şahsen erken yaşta yapılan evliliğe karşıyım ama bu tarz saçma kanunlara da karşıyım. İkisi arasında bir tercih yapacak değilim. Çünkü biri erkek düşmanlığına çıkıyor diğeri de günümüz şartları için yanlış bir uygulamaya çıkıyor. Yaşı 18’i geçen her birey Türkiye’de evlenene kadar ki bu on yıl falan sürecek ortalama, hatta bazen hiç evlenmeme durumu da mantıklı, ilişkiye girmesi bir ihtiyaç oluyor. Şu an Türkiye’de aşırı bir erkek düşmanlığı var. Hükümet ne yaptığını hiç bilmiyor. Muhalefet desen zaten kafaları hiç basmıyor. Allah erkeklerin yardımcısı olsun.
11 Yorumla- 1 yıl
Nafaka varken, kadın beyanı esastır varken, Kadın erkeğe şiddet uyguladığında bunun cezası yokken ama erkek kadına şiddet uygulandığında cezası varken, tazminat ve velayet her durumda kadınlara verilirken, Cinsiyetler açısından kadınlar üstün görülürken tüm bu şartlara rağmen bir erkek evleniyorsa kafasında zerre kadar beyin yoktur bence.
Evlenen erkekleri de görüyoruz zaten. İki gün sonra boşanıp süresiz ömür boyu nafaka ödüyorlar. Kadınlar zaten bunu meslek haline getirmiş ve evlendikleri erkeklerde tek baktıkları şey para. Bu şartlar altında sağlıklı bir evlilik olur mu bir düşün bakalım.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eğer ilişki sonrası kendini kötü hissedeceksen yapma, ama iyi hissedeceksen yapabilirsin. Bakirelik için de bir sürü önlem var, eğer evleneceğin kişi bakireliğe önem veriyorsa kandırmak çok kolay.
02 Yorumla
Soran1 yılNe kandırması karaktersizlik bu ayrıca erkek anlar diktirsen bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
1 yıl1. seçenek evlilik
2. seçenek kendi kendini tatmin etmek
3. seçenek haram dediğin için zaten senin için olmayacak bir seçenek
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılmastürbasyon ile devam ona yakın olarak titreşimli oyuncakla yapabilirsin ya da biriyle sesli vs sanal yapabilirsin daha zevkli olur
10 Yorumla
1 yılBir şekilde bir gün olacak. O zamana kadar sabır lazım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sen okşadıkca geriliyor o an o boşlugun dolma hissini br yaşasan her giriş cıkışta o boşluk dolu dolu hissettirir sana kendini
00 YorumlaOlum temiz ol kendini kocana sakla
28 Yorumla
Soran1 yılİnşaallah onun için Allah için birde işte
Soran1 yılPeki erkekler cidden temiz namuslu kız arıyor mu?
Soran1 yılYani böyle olmam ve sadece onun olmam hoşuna gider diymi
- 1 yıl
gider tabi.. evlenmeden yapıp sonra diktirenler var malum yerini.. erkekler de anlamıyor sanıyorlar.. işin kötü yanı sizler her konuda bi erkeği kandırabilirsiniz ama bu konuda asla.. erkekler davranışlarınızdan her halinizden anlar.. o yüzden evlenmeden yaparsanız (evleneceğinizi düşünürsünüz işler ciddiye binmiştir belkide- ama son anda bozulur yüzük atılır vs..) sonra ileride tekrar biri ile evlenmek üzere tanıştığınızda konu geçmişinize gittiğinde... erkek durumu anlarsa (erkek daha önce yapmamışsa) sizden direk ayrılmak isteyecektir.. bunun bir sürü sebebi olabilir.. ama en temel sebebi kendini kıyaslayacağını düşünmesi... yani siz daha önce cinsellik yaşadığınız için o erkekten daha iyi değilse sizin gözünüzde kesin beni aldatır bu kız diye düşünecek.. bunu önceden ön gördüğünü düşünecek.. ki haksız değil... kadınların aldatma sebebi çoğunlukla bu..
- 1 yıl
Oğlum siz iyi misiniz ya? 1900 lerde yaşamıyoruz. Dünyadan haberiniz yok herhalde. Günümüzde evlenmek için ne kadar para gerekiyor farkında mısınız, kadınlar aldatıyor evlilik kurumu tamamen bitmiş durumda, feminist yasalardan ve erkek düşmanlığından zaten hiç bahsetmiyorum bile bundan haberiniz bile yok belliki. Kadın beyanı esastır süresiz nafaka tazminat velayetin kadınlara verilmesi. Bu şartlar altında evlenen erkeğin gerçekten beyni var mıdır sizce? İki gün sonra boşanıp nafakamı ödemek istiyorsunuz ömrünüz boyunca? Yok yok düzgün insan bulacaksın nafaka ödemek için evlenmiyoruz biz gibi saçma sapan şeylerden bahsetmeyin. Türkiye’de şu anda 3 milyondan fazla süresiz nafaka ödeyen erkek var farkında mısınız? 18 yaşında da evlenmediğimize ve evlenmeyeceğimize göre. Ya sizin testesteronuz sıfır ya da erkeğin doğasının nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz. Madem böyle bir hayat istiyorsunuz o zaman neden genç yaşta evlenen erkekleri tutukluyor akp tecavüzcü diyerek. 16 ve 18 yaşlarında evlenen bir çift vardı. Erkeği tecavüzcü sıfatıyla tutukladılar erken yaşta evlilikten dolayı. Ama kıza ceza yok. Ben hepinizin erkek düşmanı olduğunu düşünüyorum. Feministsiniz hepiniz temelde zihniyetiniz aynı. Erkeğin doğasını yok etmek amacınız. Erken yaşta evliliğe karşıyım ama bu tarz saçma kanunlara da karşıyım. Bunlardan herhangi birini seçmek zorunda falan değilim. Erkeklerin hayatı kolaylaştırılmalı, zorlaştırılmamalı.
Soran1 yıl@eleguneferidun haklısın şu ana kadar hiç olmadı kendimi saklıyorum sanalda yaptım maalesef ama bu konuda doğru söylüyorsun aldatmalar vs. Cinselliiğin kötü olmasından da kaynakli
- 1 yıl
@eleguneferidun aşık olan erkek hiç bir şeyi anlamaz da görmez de :) bir de seviyorsan bakire olmasa ne olacak ki
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evliligin ana temeli cinselliktir zaten evliligi yapamam diyip cinselligi istemen tuhaf
02 Yorumla
Soran1 yılCinselliği istemek için evliliğe hazır olmak mı gerek? Tövbe estağfurullah
Gizli Üye(36-45)1 yıl20 yaşın altındaysan mastt yetiyor olmalı. İçine almadan seviş istersen
013 Yorumla
Soran1 yıl19 yetmiyor
Cevap sahibi1 yılGüzel kaliteli bi oral sana yeter
Soran1 yılOral mi yokya
Cevap sahibi1 yılNeden. Sevmiyo musun
Soran1 yılYok güzel de ben artık hissetmek istiyorum
Cevap sahibi1 yılİçinim gerile gerile açılıp dolmasını mı
Soran1 yılOff evet nasıl Bi his çok merak ediyorum
Cevap sahibi1 yılHarika bişey. Bunu yaşama isteğin normal. Yaşatmak da bi erkek için harika. İstekli vajinayı doyurmak. Sana her giriş çıkışında yeni bi lezzet. Her giriş yeni zevk olacak
Soran1 yılOff ne güzel kaç yaşındasın sen?
Cevap sahibi1 yıl38. Tecrübeliyim. Tecrübeli adam ne şiddetle nasıl gireceğini ve zevk vereceğini iyi bilir
Soran1 yılÇok büyüksün benden
Soran1 yılBoy fizik kas göz rengi öğrenebilir miyim?
Cevap sahibi1 yıl167-65 krengi göz. Saç da aynı
ne yapacaksın sanki 50 tane seçenek var ya mastürbasyon ya sanal seks artık gerisi sana kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılFakbadi bul ama bekaretini bozmadan arkadan yapsın seni
00 YorumlaEvliliği bekliyorsan mastürbasyon yap
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Seni o kadar iyi anlıyorum ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMastürbasyon yap diyecem ama sanırım yetmiyor gibi hı?
020 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılNe sıklıkla yapıyorsun?
Soran1 yılHergun
Cevap sahibi1 yılKaç defa?
Soran1 yıl2 3
Soran1 yılNiye
Cevap sahibi1 yılBir defa doyuma ulaştırıyorsa sadece alışkanlık diyecektim ama cidden sen şu an doyumsuz birisin sanırım...
Soran1 yılÖyle mi oluyo bilmiyorum ki yani bu kadar yaptığımda doyum rahatlama oluyor ama gen canım çekiyor
Cevap sahibi1 yılGerçek sekste de aynısı olacak ki yapacaksın yine canın çekecek. Senin düşündüğün gibi seks yapınca bitecek bişey değil bu. Libido eşiğin oldukça yüksek ve ölene kadar da öyle kalacak.
Soran1 yılKötü bir şey mi bu karşımdaki kişi bıkar mi
Cevap sahibi1 yılKarşında ki kişi de senin gibi olmalı yoksa bıkmadan dolayı soğuma ve uzaklaşma olur... Tecrübe ile sabit 40 yaşındayım ve aynı senin gibiyim 15 yaşımda ne hissediyorsam hala değişmedi...
Soran1 yılHım erkekler genelde istekli olur inşaallah kocamla uyum sağlarız ya
Cevap sahibi1 yılHer erkek aynı olmaz tabi ama inşallah...
Cevap sahibi1 yılMastürbasyon süren uzun sürüyor mu her defasında?
Soran1 yılYokya uzun değil o kadar 20 dl falan
Cevap sahibi1 yıl20 dk her boşalma için bence gayet uygun... Çok ıslanıyor musun peki?
Soran1 yılIslanıyorum
Cevap sahibi1 yılPeki film mi izlersin yoksa hayal mi kurarsın?
Soran1 yılKarışık
Cevap sahibi1 yılNe tarz filmleri seviyorsun peki...
Bnde cok istiyorum bulsam birini sabah aksam cakarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGörüşmek istersen görüşelim
02 Yorumla
Soran1 yılOlur tanışalım
- 1 yıl
Gel
Ne kadar küçüksün
03 Yorumla
Soran1 yıl19
Soran1 yılÖyle de istediğim gibi biri yok ve mutsuz evlilik olur amaç sadece seks olursa
İçine almadan ufak tefek bir şeyler yaşayabilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yapacak birini bulman lazım
00 Yorumlayok mu manita
00 Yorumla
1 yılBasacan sana dil darbesini heee bak
00 Yorumla
1 yılYap ozaman ya da evlen
00 Yorumla
1 yılTitreşimli vibratör, titreşimli penis al.
00 Yorumla
1 yılmastürbasyon ya da seksssting
00 YorumlaZor ben de bu ara kimse yok yapamıyorum
00 Yorumla
1 yılAbaza dolar şimdi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOral bu işi çözer
034 Yorumla
Soran1 yılBiriyle yapıyorduk tanıdık olmayacağını anladı çekildi sanırım engelledi çünkü durupdururken ona mesaj yazsam olmaz diymi ama o bekaretide istiyordu istemesem yapmaz ama ne yapayım başka kimse ile de yapmm
Cevap sahibi1 yılO olmaz srtık başka biri yok mu çevrende güvenilir
Soran1 yılYok
Cevap sahibi1 yılBulunur illaki
Soran1 yılNasil bulcam
Soran1 yılHem ben yakışıklı fizikçi bir şey olsun deysn istiyorum
Cevap sahibi1 yılÇevre yap biraz
Cevap sahibi1 yılSen bi yalayan bul da önce fizikliyi sonra bulrsun
Soran1 yılÇevrem düzgün insanlar aksjsbsv
Cevap sahibi1 yılBendede vsr o sorun🤣
Soran1 yıl😂😂
Cevap sahibi1 yılEskisi nasıldı
Soran1 yılGüzeldi baya
Cevap sahibi1 yılDilliyosa güzeldir🤣
Soran1 yılHiç yaşamadım ama dillerdi sanla yaptik 6 ay filan alışmış mıdır birde bana baya sevdi vücudumu çünkü
Cevap sahibi1 yılÇok özlüyodur bence
Soran1 yılDiyosun
Cevap sahibi1 yılFiziğin iyi mi
Soran1 yılEvet öyle diyorlar niye
Soran1 yılBirde video atıyordu bana off bosalirken fekan fena boşaldim diyodu bende
Cevap sahibi1 yılYani şişko falan değilsen özlüyodur
Cevap sahibi1 yılBeğeniyo demekki aeni
Soran1 yılYok değilim vücudu baya iyi falan demiş site gördüm
Soran1 yılSonra keşke fotolarıni silmeseydim falan demiş
Cevap sahibi1 yılKimseyi bulamıyosan ona yanaş yine😊
Soran1 yılAma çok tanıdık aileden biri birde engelledi yazsam bakar mi ki wptan engelledi telgrama geçtik oda gitti nerden ulaşicam ben buna jahsgsgd
Soran1 yılHem sence seks konusu ya bakar mi dersin
Cevap sahibi1 yılÖzlemiş bence
Cevap sahibi1 yılBurdan zor oluyo ya soruyu beğenyim ordan drekt yaz
Soran1 yılTamam
Cevap sahibi1 yılHadi
Cevap sahibi1 yılÇıkcam
Soran1 yılİstek attim
- 1 yıl
Çok mu rahatlatıyor 😅
Gizli Üye(36-45)1 yılUfak çaplı yap. Oral yaptırsan yeter sana
014 Yorumla
Soran1 yılBence yetmez oda güzel ama ben onu yaşamak hissetmek istiyorum artık
Cevap sahibi1 yılSen delisin oralı bi yaşa sen aklın gider.
Soran1 yılNerdeee
Cevap sahibi1 yılDeme öyle bak can bu çekiyor
Cevap sahibi1 yılNerdeee sen gibi hatun nerdeee
Soran1 yılArzulu olmam erkeğin hoşuna gider mi libidom yüksekte biraz
Cevap sahibi1 yılHemde nasıl. Sen ne kıvranırsın varya oral yapılırken
Soran1 yılOral ağızdan diymi?
Cevap sahibi1 yılSenin vajinanı yalaması yani
Soran1 yılHimm
Cevap sahibi1 yılCanın çekiyor dimi
Soran1 yılEvett
Cevap sahibi1 yılGizliden çıkayım mı 😝
Cevap sahibi1 yılYaptın mı mastürbasyon
Uzak dur sanal yap
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılyaniyosun... islak islaaakk..
00 Yorumlamastürbasyon yapıcan
17 Yorumla
Soran1 yılYetmiyor
Soran1 yılSksjsj ne diyosun altıma bir şey yuvarlayip sertlestiriyorum o şeymiş gibi sürünüyorum amshshd
Soran1 yılBilmiyorum ki daha ne olabilir
Soran1 yılSöyle bakireyim diğer şeyleri yapamam neyi kastediyosun anlamadım
Gizli Üye(18-24)1 yılSürtünmeli düşünür müsün
10 Yorumla
1 yılyap bir şey olmuyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yas kaç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Partner bul yap
00 Yorumla
1 yılEvlenmek sart değil erkeksiz olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılneye deyılsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Bir gün olur illaki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılKaç yaşındasın
00 Yorumla
1 yılişin zor desene
00 YorumlaYap gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBakire misin?
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılHep elle yani öyle mi?
Soran1 yılÖyle
Cevap sahibi1 yılSe x tı ng yap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılyş kaç
014 Yorumla
Soran1 yıl19
Cevap sahibi1 yılarzuların normall
Soran1 yılNormalse sevindim Peki böyle içime bir şey almak istemem filan ayıptır söylemesi bişey hissetmek istiyorum oramda aşırı derecede of neyse buda normal diymi
Cevap sahibi1 yılnormalsinn
normall olmamak
oylesi istememektir
sohnet edebiliriz
Soran1 yılSağol
Cevap sahibi1 yılboy fizigini sorsam
Soran1 yıl160 boy 53 kilo
Cevap sahibi1 yılatom
Soran1 yılDerken?
Cevap sahibi1 yılminyon tadındasın
Soran1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi1 yıldediğin kadar istekli misin
Soran1 yılEvet niye
Cevap sahibi1 yılmerak ettim
Gizli Üye(30-35)1 yılyaşın kaç hangi şehirde yaşıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaş kaç?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsohbetle falan dene
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAynı ben
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Masta devam
00 Yorumla
1 yılkeyfone bak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz