Yani genelde kadınlar, erkekler bilmez önyargısı ile yaklaşıyor siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(18-24)1 yılGarip değil bence özellikle ülkemizin bu konuda bilinçlenmesi gerek diye düşünüyorum
514 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet maalesef ki bazılarının durumu ciddi buraya girerken beyinlerini çıkarıyorlar sanıyorum
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum evet.. aslında ciddi alınmamak değilde "bana ne gözle bakıyor" düşüncesinden dolayı çekinmelerini doğal görüyorum
Cevap sahibi1 yılEvet.. Genel olarak üslubun böyleyse yanlış anlaşılmaz dıye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılAma bunda da "erkek" bile denilemeyecek (bazı) hemcinslerinin libidosuna düşkünlüğü nün yansıması var..
Cevap sahibi1 yılFarklı şekillerde de olsa (çoğunun) yansıtması rezalet diyebilirim..
İletişim problemi de var onda haklısın
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Gizli Üye(18-24)1 yılNeyden alacan daha kendilerini tanımıyorlar seni mi bilecekler
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Garip değil ama genelde erkekler hemen yanlış anlıyor ya da "kendilerince" Soran kadınları basit görüyorlar
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılYoo niye garip olsun olaya karşı cinsin gözünden bakmak daha iyidir. Eğer konu sağlıkla ilgiliysa zaten cinsiyet değil bilgi konusur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Aksine daha iyi bile oluyor. Erkekleri tanimiyor kizlar da, detaylar kitapta vs olmuyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılAlacağım pek bilgi yok ki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılDegil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhayır değil
30 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem