Cinsellikten bahsediyor... bu arada çok kibirli bir ifade değil mi? Yani "kuramaz" dediğinde adam bir söz kullanmadan önce izin alacak gibi anlaşılıyor... Adam argo kullanırsa hoşuna gitmez tamam da kuramaz ne demek
Sana argo cümle kurabilir miyim diye izin mi isteyecek? Diğer yandan da diyorsun ki sert olması ve hakimiyet kurmasını severim. Konuşurken kelimeleri için önceden izin isteyecek adam hakimiyet kurmuş olmak şöyle dursun zaten fino köpeğidir.. Desen ki argodan hoşlanmam argo konuşan adamla olmam ona eyvallah... ama izin vermem komik
@feri99 şöyle anlatayım cinsellikte istediğini yapabilir normal ilişkimizin de kontrolü odur. ama benim hakimiyetim sözlü veya laflı değil önceden belirlenmiş sınırlardır aştığı zaman yan bakmam yeter ve o hata tekrar edilmez
Sen önceden hangi kelimeleri kullanabileceğinin hangi cümleleri kuramayacqğının listesini mi veriyorsun... Ayrıca sen yan baktığında zaten söz söylenmiş bitmiş izin vermemiş olmuyorsun. Teknik olarak. Hoşlanmam ve bunu belli ederim dersin... Şimdiki sevgilin bu hassasiyetine karşı duyarlı davranıp 2. kez yapmayacağını belli etmiştir ama başka bir erkekte böyle bir garanti de olmaz.. Ancak asıl garip olan normal hayatta bile hakimiyetini kabul ettiğin yani otoritesine saygı duyduğun bir adam için konu argo olduğunda senin iznine tabi kontrol altında adeta kılıbık ötesi biri gibi bahsetmen...
Peki müsaadenizle bir soru sorayım... normal hayatta da erkeğinizin hakimiyetini kabul edilişinizi ne gibi eşitsizlikler var ilişkinizde yani erkeğin üstünüzde egemenliğini özetleyebikecwk olan
Kızlar Ne Diyor
Argo hariç güzel ama argo değil... argo adamın kalitesini düşürür ancak emredici ifadeler daha seksi
argo günlük hayatta kuramaz ama onun dışındakileri severim
Cinsellikten bahsediyor... bu arada çok kibirli bir ifade değil mi? Yani "kuramaz" dediğinde adam bir söz kullanmadan önce izin alacak gibi anlaşılıyor...
Adam argo kullanırsa hoşuna gitmez tamam da kuramaz ne demek
@feri99 kuramaz işte izin vermem
Sana argo cümle kurabilir miyim diye izin mi isteyecek?
Diğer yandan da diyorsun ki sert olması ve hakimiyet kurmasını severim.
Konuşurken kelimeleri için önceden izin isteyecek adam hakimiyet kurmuş olmak şöyle dursun zaten fino köpeğidir..
Desen ki argodan hoşlanmam argo konuşan adamla olmam ona eyvallah... ama izin vermem komik
@feri99 sen gerçek bir adamla sevgili olmadın sanırım hiç ben bir şeyi yapma bile demem bakmam yeterli
Eee... o zaman hakimiyet kuran sen oluyorsun... bir dediğin bir dediğini tutmuyor
@feri99 şöyle anlatayım cinsellikte istediğini yapabilir normal ilişkimizin de kontrolü odur. ama benim hakimiyetim sözlü veya laflı değil önceden belirlenmiş sınırlardır aştığı zaman yan bakmam yeter ve o hata tekrar edilmez
Sen önceden hangi kelimeleri kullanabileceğinin hangi cümleleri kuramayacqğının listesini mi veriyorsun...
Ayrıca sen yan baktığında zaten söz söylenmiş bitmiş izin vermemiş olmuyorsun. Teknik olarak.
Hoşlanmam ve bunu belli ederim dersin...
Şimdiki sevgilin bu hassasiyetine karşı duyarlı davranıp 2. kez yapmayacağını belli etmiştir ama başka bir erkekte böyle bir garanti de olmaz..
Ancak asıl garip olan normal hayatta bile hakimiyetini kabul ettiğin yani otoritesine saygı duyduğun bir adam için konu argo olduğunda senin iznine tabi kontrol altında adeta kılıbık ötesi biri gibi bahsetmen...
Peki müsaadenizle bir soru sorayım... normal hayatta da erkeğinizin hakimiyetini kabul edilişinizi ne gibi eşitsizlikler var ilişkinizde yani erkeğin üstünüzde egemenliğini özetleyebikecwk olan
@feri99 yani şöyle benim bir erkek arkadaşım onun bir kız arkadaşı olamaz bazen etek giymemi istemez belli yerlerde bende buna okey veririm
Ama o işte hakimiyet değil ki senin okeyine kalmışsa hakimiyet olmaz ki... onun senin üstünde olması durumudur hakimiyetinin olması
Köle ruhum yok ama diğerleri hoş yani 😂
Gitmez tabii ki
Gider
saol aşkomm
Hangisi en çok ilgini çeker ve hoşuna gider bunlar işinde?
Çok değil
Gitmez