Cinsel Yaşam Cinsellik yaşamayan erkekler kaldı mı malum kadın da kalmadı? Nefisehanimm Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Cinsellik yaşamayan erkekler kaldı mı malum kadın da kalmadı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AnlamınıBilmek Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kaldı Nefise Hanım kaldı. Biz neden böyle doğru yapanlar gibi ötekileştirilmiyoruz anlamıyorum :D 1 2 Yorumla Nefisehanimm 1 yıl Niye yapmadın Yorumla AnlamınıBilmek 1 yıl Bana doğru gelen şey helalinle olması Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. kalsa veya kalmasa ne olacakki.. önemli olan haz almak 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Bekar olan tüm kadınlar ve erkekler seks yapsın, kimse bu zevkten mahrum kalmasın. 0 0 Yorumla
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yakında kendimi mumyalatacam veya donduracam fosillerimi inceleler belki ileride 0 0 Yorumla
Derrrya123 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Evet cok nadir de olsa kaldi benim erkek arkadasim 11 aydir birlikteyiz oyle bir talebi olmadi benim hazir olmami bekliyor saygi duyuyor seven insan bekler 2 1 Yorumla Melezbirkız 1 yıl Ne güzel ya maşallah böyleleri çok az Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kadınlar kadar şanslı değil erkekler :D 0 1 Yorumla Nefisehanimm 1 yıl Doğru Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ben yaşadım mı yaşamadım mı emin değilim 0 2 Yorumla Nefisehanimm 1 yıl Nasıl Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Cinselliğe karşıyım Yorumla
addicted3319 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Senin şehir neresi, yabancı değilsin sanki 0 0 Yorumla
lolli34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 77% 1 yıl Kadin olduğuna göre sende kalmamissin o zaman 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. kadında da kaldı erkekte de kaldı. 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kaldığını dusunmuyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben 20 yasindayim yaşamadim 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen yaşamissin niye soruyon sorunlu mısın Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sen kaldın 0 2 Yorumla Nefisehanimm 1 yıl Hayır 😋 Yorumla Picassonunhardcoreu 1 yıl Sende mi yedin Yorumla
Askbirumut3157 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Cinsellik yaşamadan olur mu 0 2 Yorumla Nefisehanimm 1 yıl Olmaz yemek yemesek olur mu Yorumla Askbirumut3157 1 yıl Olmaz Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Kaldı, çok var. 0 2 Yorumla Nefisehanimm 1 yıl Sen mi Yorumla Dispatcher25 1 yıl Evet? Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kaldi nefise hanim kaldı 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kalmadı 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sanmıyorum kaldığını 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Var bence 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Evet kaldı 0 3 Yorumla EskiyeByeYeniyeHi 1 yıl Sen misin o? Eğer öyleyse hemen evlenelim gel 😂 Yorumla Semaptik 1 yıl Evlilik düşünmüyorum Yorumla EskiyeByeYeniyeHi 1 yıl Tüh be kaybettim hiçbir şey yaşamamış erkeği Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Var hala 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok varrr 0 0 Yorumla
Bymerakl10 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Çok küçük körpeler vardır ya 0 1 Yorumla Bymerakl10 1 yıl Erkek yani cinsellik yaşamayan Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kalmıştır bence 0 0 Yorumla
SportifAkrep Takip Et Xper 7 Yaş: 26 1 yıl sen sanırım 0 2 Yorumla Nefisehanimm 1 yıl Yapmadan uyaymam Yorumla SportifAkrep 1 yıl evlımsıı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Kaldı Nefise Hanım kaldı. Biz neden böyle doğru yapanlar gibi ötekileştirilmiyoruz anlamıyorum :D
Niye yapmadın
Bana doğru gelen şey helalinle olması
kalsa veya kalmasa ne olacakki.. önemli olan haz almak
Bekar olan tüm kadınlar ve erkekler seks yapsın, kimse bu zevkten mahrum kalmasın.
Yakında kendimi mumyalatacam veya donduracam fosillerimi inceleler belki ileride
Evet cok nadir de olsa kaldi benim erkek arkadasim 11 aydir birlikteyiz oyle bir talebi olmadi benim hazir olmami bekliyor saygi duyuyor seven insan bekler
Ne güzel ya maşallah böyleleri çok az
kadınlar kadar şanslı değil erkekler :D
Doğru
Ben yaşadım mı yaşamadım mı emin değilim
Nasıl
Cinselliğe karşıyım
Senin şehir neresi, yabancı değilsin sanki
Kadin olduğuna göre sende kalmamissin o zaman
Ben kaldım kskdjjd
kadında da kaldı erkekte de kaldı.
Kaldığını dusunmuyorum
Soru be cevabını vermışsın