duygusal bağ kursan da cinsellikten öteye gitmeyen bir ilişki şekli hissizleştirir mi?
yoksa en azından cinsel tatminin varlığı mutlu olmaya yeter mi?
duygusal bağ kursan da cinsellikten öteye gitmeyen bir ilişki şekli hissizleştirir mi?
yoksa en azından cinsel tatminin varlığı mutlu olmaya yeter mi?
Fb lerle her iki duyguyu da yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki, hissizleştirdiği de olabilir tam tersi daha da bağlanmada yaratabilir. Bu kişilik özelliklerine göre, yaşadıklarınıza göre, bir çok etkene göre değişebiliyor.
hangi durumda hissizleşme olur sence, ben tam olarak ne yaşadığımızı bilmiyorum onunla
Sadece ihtiyaç halinde görüşüyorsanız, birbirinizi seks objesi olarak görüyorsanız hissizleşme olur. O seks artık tatta vermez açıkcası.
Birde birbirinize davranışlarınjz da önemli ilişki esnasında
biz on gün içinde üç kez görüştük seviştik üçünde de dışarda bi plan yapmıştık hep yemek kahve gibi ikimiz de çekim hissediyoruz görüştüğümüzde dışarda plan yapıyor ama sevişmeyle sonlanıyor hep ben o yüzden fb olduğunuzu hissediyorum
ilişki sırasında beni tatmin etmeye öncelik veriyor ama genel tarzı bu bence, sarılıp uyuyoruz bide gece o da sarılmak istiyor
Peki davranışları nasıl sana? Sen bişey hissediyor musun? Kutuma düşsene detaylı konuşalım
Cevap
16Cevap
Duygusal bir şey olmaz zaten gadası iki tarafta işinin bittiğine odaklı
Yetmez her ikiside önemli bence sinemaya falan gidin dolaşın tatile cikin
sevgili değiliz ki onları yapmak beklentiye girmeye neden olmaz mı
Sen çocuktan hoşlanıyor musun sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
hoşlanıyorum bence o da hoşlanıyor ama ilişkiye dönmez gibi küçük değiliz 30-34
Neden donmesin
ilişki istiyor gibi davranmıyor bence
plan yapmak istiyor dışarda yemek kahve vs ama gün içinde çok iletişim yok
yüzyüze konuşup muhabbet edebiliyoruz, gece beraberken rahat uyuyamazsan gidebilirim ben dedim hayır uyurum dedi sarılıp uyuyoruz, ama ilgisini hissetmiyorum iste
Adam ne iş yapıyor bu kadarını da yapma rahat hissetmiyorsan ben giderim ne demek
sadece onda değil de genel olarak birine senden beklentim var hissi yaşatmak istemiyorum benle ilgili biraz, eğer sadece cinsellik odaklıysa anlayıp ona göre davranayım istiyorum sanırım
Sen artık hissiz gibi olmuşsun zaten. Heyecan olmadığı için düşündürmüş seni baya bu konu
heyecan olmadığı için derken
Sadece seks üzerine kurulu bir yaşam. Duygu ilgi sevgi gerçek hisler yok mutlaka etkisini hissedip zorlanacak ve üzüleceksin
aslında ikimizin de hisleri var ama sevgili olmaya dönen bi durum yok öyle bi iletişime girmiyoruz ikimiz de
Görmeyin de bence sevgili olunca karakter ve davranışlar değişebilir
evet toksik bi hale gelebiliriz birbimiz için şu an keyif aldığımız bişey yaşıyorken
Yani böyle devam edin bence başka yöne dönmesin
Psikolojik olarak seni çökertir değersizleştirir zaten Ruhen bitersin
en azından cinsel tatmin olmaz mı bi ilişkin de olmuyorsa
Onu herkesle yaşayabilirsin O zaman neden onunla yapacaksın ki
herkesle nasıl yaşayabilirsin ki güven duyduğun biriyle olmuş oluyorsun ve en azından tatmin olma ihtimalin yüksek birbirini tanıdığın için bu yönden
Tabii ki herkes de olunmaz beğeneceksin güveneceksin hangi şehirde yaşıyorsun
Cinsellik insanı pamuk gibi yapıyor. Duygusal ilişkinin verdiği yıpranma da yok. İnsan kuş gibi oluyor.
Ten uyumuna bağlı. Ben FB den ayrıldıktan sonra sekse küstüm
Duygusal olmasın diye zaten o ilişki türü
duygu hissediyorsun işte yaşadıkça
Enteresan
fb ilişkisi asla ileriye gitmez bi erkek için?
neden bişey hiddemez mi
his
Asla hissetmez çünkü hisleri en başta yok olan birisi sonradan geri gelmez
Olumsuz etkisi olur bence.
Hissizlik başlamış gibi sende
öyle aslında bağlanmak istemesin istiyorum o da zamanla bişey olur mu falan düşünmek de istemiyorum
Genelde kadınlar seviştiği adama bağlanır erkekler de tam tersi. Sende olmadıysa onda da olmaz bence. Sen bağlanmasını istemiyosun zaten
Aslinda ikimiz de biraz bağlandık gibi ama bence ikimiz de ilişkiden onun sorumluluklardan korkuyoruz böylesi daha az toksik geliyor, dün birlikte olduktan sonra sarılip haftasonu görüşelim diye plan yaptı ama nereye gidecek ki diye düşünüyorum içten içe
FB olduğu için mi sordun
boku çıkıyor belli süreden sonra
yani bişeyler hissetmeye mi başlıyorsun kendini mi kötü hissediyorsun
zevk bitiyor hislerin eskisi gibi olmuyor
Olur
bi bulamadık fb :/
O yüzden sürekli degis partnerini
Bir sure sonra iğreniyorum
Deneyip görelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?