Gayet normaldir Cinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir Olmazsa olmazdir Bende 46. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum O bir ihtiyaçtır Neden insanlar tukaka olarak görülüyor anlamıyorum
bekaret eski yahudilerin uydurduğu ve sisteme soktuğu bir hurafe bırakın bu saçmalıkları artık yahu. bekaret bir kriter değil şahsın kendi tercihidir kimse karışamaz
evlilik kurumu cinsel tabanlıdır. cinsellik ön plandadır. elbet bir insan evleneceği kişiyi cinsel anlamda tanımak zorunda. bunun için de yaşamak zorunda
neden evlendikten sonra kötü sürpriz yaşansın ki. bir sürü ruh hastası sapık var.
kadın bakire ya da değil fark etmez değerlidir hayat yoldaşıdır. bekaret kadının kendi tercihidir. kimse sorgulayamaz
Belli ki kendini bu şekilde avutuyorsun. Mağara adamıyım veya değilim sonuç olarak ben bir erkeğim ve birlikte olduğum kadının daha önce başka erkeklerle birlikte olduğunun düşüncesi bile beni rahatsız ediyorken bunun gerçek olduğunu bilmek rezalet bir duygu olurdu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gayet normaldir
Cinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir Olmazsa olmazdir
Bende 46. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum
O bir ihtiyaçtır
Neden insanlar tukaka olarak görülüyor anlamıyorum
bekaret eski yahudilerin uydurduğu ve sisteme soktuğu bir hurafe
bırakın bu saçmalıkları artık yahu. bekaret bir kriter değil şahsın kendi tercihidir kimse karışamaz
evlilik kurumu cinsel tabanlıdır. cinsellik ön plandadır. elbet bir insan evleneceği kişiyi cinsel anlamda tanımak zorunda. bunun için de yaşamak zorunda
neden evlendikten sonra kötü sürpriz yaşansın ki. bir sürü ruh hastası sapık var.
kadın bakire ya da değil fark etmez değerlidir hayat yoldaşıdır. bekaret kadının kendi tercihidir. kimse sorgulayamaz
Gayet normal bir kadındır. Evleneceği o belirsiz erkeği beklemek yerine sevişerek en iyisini yapmıştır. Kötü kadın da değildir, ahlaksız da değildir.
Bakire olupta eğlenmelik çok kız tanıdım bana göre cinsellik yaşamış kadın özgüvenli ne istediğini bilen ve istediğinin peşinden giden kadındır
Bakir olan bakire olanı aramakta haklıdır. Diğerleri kendisi gibi olanı bulmalıdır.
Hiç alakası yok erkekler önce kendilerine baksinlar
Bakire değilse sadece birlikte olmak için takılırlar
Kadınları gözümde bir yere yerleştirirken tek kriter bu olmadığı için bu kriter üzerinden yorum yapamayacağım
Bende bakır değilim
Ve sonuçta bunu meslek olarak yapmadiktan sonra sorun etmem.
İnsanları cinsellik yaşamış yaşamamış diye ayıran kişi cahildir
Bu zamanda bakire kadin bulmak zor onun icin takmiyorum
sevgili olarak tercih ederim evlilikte tercih etmem
Hayir tabi ki oyle gorenler magarasina
Bizim erkeklerde büyü gelişme
Büyük
Nbr
Böyle düşünülmemesi gerekiyor
Farklı gözle bakmam. Herkesin kendi hayatıi.
Alakasi yok kadinin hal ve hareketlerine bakarim
El değmemiş olması iyidir ya.
Ahahahahah nasıl bir mağara istersin
Belli ki kendini bu şekilde avutuyorsun. Mağara adamıyım veya değilim sonuç olarak ben bir erkeğim ve birlikte olduğum kadının daha önce başka erkeklerle birlikte olduğunun düşüncesi bile beni rahatsız ediyorken bunun gerçek olduğunu bilmek rezalet bir duygu olurdu.
Sende kendince haklısın evet
Yorumlara aldanma kaçı evlenmeyi düşünüyor
Sorsan evlilik düşünmüyorlar
Bakire isteyen kendi de bakir olsun o halde:)
Öğle şeylere pek takılmam
Daha iyidir. Ne yapmasını bilir.
Herkese nasıl bakıyosam.
Normal biridir
Evet
Normal bakarim
Saygı duyarım
Evlenmezler
Bunlar artık normal
Evlenirim