Cinsel Yaşam Her kızla cinsellik yaşayan erkeğe ne denir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Esc sevdalısı. Ama hayırlı birini istiyor evlenmek için. Her kızla cinsellik yaşayan erkeğe ne denir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Oyle biri bana denk geldi savunmasında ben erkeğim yaparım demişti bende nah bulursun. Davul bile dengi dengi dedim... 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Bende sana düzgün kız gelmez dedim. Evlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin demişti. Yorumla Renalzey 1 yıl Ayy g. tum deseydin Yorumla Soran 1 yıl Tartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi istek attığı gün alkolluydu Yorumla Renalzey 1 yıl Sen engelle gitsin aw keli Yorumla Soran 1 yıl Takipten çıkardım birdaha istek atarsa silcem Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% 1 yıl İnş hayırlı görünüpte geçmişi esc olan biri denk gelir de evlenir demek isterim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen öyleee Yorumla
Muggllleee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Her boku yemiş helal kız istiyen davar 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Benimle cinsellik yaşayamayacağını anlayınca tipim değilsin zaten dedi Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Her kızla olmam beni haketmeli, benle cinsellik zordur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl O yrrmı yesin bak sen mevzuya takılmadığı kız kalmayacak ondan sonra hayırlısını isteyecek ne güzel dünya be 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Kızlarda parasına geliyor heralde ne bilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam işte o kızlar o erkeklere layık anladın mı. Bu dönemde ben yapmam diyen de tav olup kendini veriyor ellerine zaten Yorumla Soran 1 yıl Düzgün olduğumu bildiği için reddetti beni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E tamam daha ne istiyorsun allahtan belanı mı. Ya da sende mi kapıldın maddi gücü arabası vs derken anlamadım derdini Yorumla Soran 1 yıl Yok ya sadece anlatıyorum kapılmadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlat tabi sorun yok ama dikkat et yani Yorumla Soran 1 yıl Benden hoşlanan başka biri vardı bu anlattığım kişiyle fotoğraf atınca ondan da soğudum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E iyi yapmışsın görmen iyi olmuş Yorumla Soran 1 yıl O da samimi değiliz diyordu anlayamadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fotoğraf atılıyorsa samimidir 😅 Yorumla Soran 1 yıl Müşterim o benim demişti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E yani iksininde de senden haberi var sonuçta değil mi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş ver takma. İkisininde mabadına duhül edeyim boş ver Yorumla Soran 1 yıl Hahahahaha tamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değer verene bak gerisi boş Yorumla Soran 1 yıl Evett Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. öylesinin ağzına kürekle vuracaksın 1 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Kendi tercihi sonuçta 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ahaha onun ben gtünü skeyim 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Keskeee yapsan Yorumla ateslialper06 1 yıl Yapmam cukume yazık ve haram kfjdjd Yorumla Soran 1 yıl Hahahahaha peki Yorumla ateslialper06 1 yıl Kim o Yorumla Soran 1 yıl Hoşlandığımı söylemiştim Yorumla
Shshjsj Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Uzak dur öylelerinden 0 0 Yorumla
romanticMachine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Erkek kaşarı 😁 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 👏 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Abaza 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. merakta neymıs 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Horoz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Oyle biri bana denk geldi savunmasında ben erkeğim yaparım demişti bende nah bulursun. Davul bile dengi dengi dedim...
Bende sana düzgün kız gelmez dedim. Evlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin demişti.
Ayy g. tum deseydin
Tartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi istek attığı gün alkolluydu
Sen engelle gitsin aw keli
Takipten çıkardım birdaha istek atarsa silcem
İnş hayırlı görünüpte geçmişi esc olan biri denk gelir de evlenir demek isterim
Aynen öyleee
Her boku yemiş helal kız istiyen davar
Benimle cinsellik yaşayamayacağını anlayınca tipim değilsin zaten dedi
Her kızla olmam beni haketmeli, benle cinsellik zordur
O yrrmı yesin bak sen mevzuya takılmadığı kız kalmayacak ondan sonra hayırlısını isteyecek ne güzel dünya be
Kızlarda parasına geliyor heralde ne bilim
Tamam işte o kızlar o erkeklere layık anladın mı. Bu dönemde ben yapmam diyen de tav olup kendini veriyor ellerine zaten
Düzgün olduğumu bildiği için reddetti beni
E tamam daha ne istiyorsun allahtan belanı mı. Ya da sende mi kapıldın maddi gücü arabası vs derken anlamadım derdini
Yok ya sadece anlatıyorum kapılmadım
Anlat tabi sorun yok ama dikkat et yani
Benden hoşlanan başka biri vardı bu anlattığım kişiyle fotoğraf atınca ondan da soğudum
E iyi yapmışsın görmen iyi olmuş
O da samimi değiliz diyordu anlayamadım
Fotoğraf atılıyorsa samimidir 😅
Müşterim o benim demişti
E yani iksininde de senden haberi var sonuçta değil mi
Evet
boş ver takma. İkisininde mabadına duhül edeyim boş ver
Hahahahaha tamam
Değer verene bak gerisi boş
Evett
öylesinin ağzına kürekle vuracaksın
Şe*efsiz ve karaktersiz denir