Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlilik öncesi cinsellik sizlere doğru mu geliyor ki? Burada hep kızların sevgilileriyle cinsel ilişkiyi nasıl yaşamaları gerektiğiyle ilgili çok soru var.
Evlenip de yapsanız ne olur sanki?
Şimdi sakın sorma ki e siz yapıyorsunuz diye, Veren olduktan sonra alan çok olur. Kimse vermese evlilikte görürler.
işin doğrusu, bizler başka milletin vatandaşı değiliz, bizim kültürde evlilikten önce yapılan cinsellik Zinadır. Yasaktır, günahtır.
12 Yorumla
Soran1 yılAma büyük konuşma sende kız kardeşin ya da kızın ilerde öyle bir ilişki yaşarsa moralin bozulur
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Kadının aklı fikri ya da önceliği bel altı ise, evliliğin yüzde 90'ı bel altı görüyorsa yaşanmalı!
Bana göre en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı yaşanmamalı!
Yani aklı fikri önceliği seks olan uzak dursun! 😅20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Aslında olmamamlı, ama konuşulmalı. Fakat günümüzde 6 aydan sonra kim kime dum Duma, yatıran vuruyor.
110 Yorumla
Soran1 yılÇocuklarına karışır mısın bu konuda
Soran1 yılYani kardeşlerine ne kadar karıştın ki çocuğuna da o kadar ancak bence
- 1 yıl
Yani herkes bu dünyaya kendi hayatını yaşamaya geliyor. Abisi kardeşi ebeveyni olmak mümkün. Onların hayatlarının parçasıyım evet ama ne ben onların sahibiyim ne de onlar benim kölem... Ama onlara sadece telkinde bulunabilirsin. Siyam ikizleri gibi bitişik olamayacağına göre...
Soran1 yılGiyimde karıştığın ya da öneri verdiğin oldu mu
Soran1 yılAçık dekolte tavsiyesinde bulundun mu
Soran1 yılSeni tanıyorum hadi doğru cevap ver
1 yılBana göre olmamalı ha varsa keyfime bakarım ve evlilik öncesi ilişkiye sorun olarak bakmayan biri için bence ne zaman başladığının önemi yok
01 Yorumla
Soran1 yılYapana karışmam diyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Hayatın boyunca aynı yatakta yatacağın birinin nasıl seviştiğini bilmek gerekir.
012 Yorumla
Soran1 yılKız kardeşin içinde aynı tavsiyeyi verirsen ilerde kızın için de saygı duyacağım
Soran1 yılErkekler çünkü dışarıya karşı özgür düşüncede aile içinde yobaz oluyor genelde ondan sordum
- 1 yıl
@Musti423 bir erkeği değil. Seni kötü hissettirek olay budur. Neden biliyor musun, seninle olan o kızın daha birlikte olduğu erkek kadar iyi olamayacağından korktuğun için. İçten içe kompleks yapacağın için. O kadın beni kimseyle kıyaslamasın diye o yüzden bakire olsun istiyorsun. Gerçi bir kadının sevdiği biri ile ilişki yaşamış olmasına "güreşmiş" diyen bir zihniyete bu açıklama boş olacak ama neyse
- 1 yıl
@Cognizent
Kardeş sen git başkasının altından çıkmış kızla evlen, benim midem kaldırmaz. Benim zihniyetimdense sen dön kendine bak.
iğrenççççççççç - 1 yıl
@Musti423 umarım senin de bakire diye aldığın köy kızı diktirmiş olur gelir sana. Umarım g. otten yiyip sana gelince vajinamda zar bakireyim diyen denk gelir.
Sanıyor ki bakire olmayan herkesi 50 kişiyle yatmış
Sanıyor ki ben bekarete önem vermiyorum diye geçmişi hiç önemsemiyorum.
Bir kadını diğer tüm vasıflarından önce vajinasında zar var mı yok diye değerlendirdiği için kendini bı b. k sanıyor 😂 - 1 yıl
@Cognizent
Kendi yorumlarını bir oku istersen, öncelikle başkasıyla yatmış tecrübe kazanmışları sen istiyorsun, mide yok ki sende.
Hem köyde yaşadığımı nereden çıkardın? Benim zihniyetime bakacağına be ey Ateist düşünceli seni, dinden imandan da mı haberin yok? Milleti Allahın kurallarına uyuyor diye pis düşünceli mi sanıyorsun? Ettğim dua inşallah tutar, 50 kişi ile tecrübe kazanmış seni zevkten 4 köşe edecek biriyle evlenirsin umarım.
1 yılBu kız tarafının belirleyeceği kriter bence. Kadın istemediği sürece olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKesinlikle olmali ten uyumunu gormelisin yol yakinken donebilirsin de
019 Yorumla
Soran1 yılTavsiye eder misin bunu yakınlarına da
Cevap sahibi1 yılederim, pisman olmaman icin evlenince, yapmani tavsiye ederim ten uyumsuzlugundan sevisemeyen kadinlar biliyorum.
Soran1 yılKız kardeşin olsaydım da aynısını dermiydin
Cevap sahibi1 yılherkes birey saygi duyuyorum
Soran1 yılİnanmam :)
Cevap sahibi1 yılyurtdisinda dogup buyumus birisiyim biraz kafam farkli olabilir
Soran1 yılO zaman haklısın olabilir peki tek çocuk musun diğer bireyler de senin gibi mi düşünüyor
Cevap sahibi1 yıltek degilim, onlarda benim gibiler.. konusalim istersen
Soran1 yılGizlisin
Cevap sahibi1 yıldegilim :)
Cevap sahibi1 yılgeliyo musun?
Cevap sahibi1 yılgelemedi hala..
Soran1 yılŞimdi
Cevap sahibi1 yılOrdamsn
Soran1 yılBurdayım
Cevap sahibi1 yılburada misin.
Cevap sahibi1 yılbegendim sorunu..
Soran1 yılÇok kişi beğenmiş hangisi
Cevap sahibi1 yıl:) :)
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok erken başlamalı tecrübe edinmeli hatasını eksilerini görmeli bakire kalıp sağa sola saldırmasın
02 Yorumla
Soran1 yılGiyimde kıskanç mısn
Cevap sahibi1 yılHayır değilim hayatına müdahale etmem sen nasıl Erkek isterdin
1 yılUfak tefek badana boya belki
010 Yorumla
Soran1 yılO ne
- 1 yıl
Öpüşme, yiyişme anla işteee
Soran1 yılHe tabiki
- 1 yıl
Orala da kaçabilir belki işler biraz
Soran1 yılAile tanışma yemeğinde olur
- 1 yıl
Nasıl olcak bu iş?
Soran1 yılFantezi işte
- 1 yıl
Detayları konuşalım
Soran1 yılSen ver
- 1 yıl
Burada olmaz ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılOlmalı ama dozu sana bağlı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılkadın ne zaman hazırsa isterse o zaman.
00 Yorumla Güvendiğin biriyse neden olmasın
00 Yorumla
1 yılbılmem, nerde yasıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkesinlikle olmamalı evlilikte olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen evlenmeden dusunmuyom
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. 2. Ayda
01 Yorumla
Soran1 yılHmm
1 yılİlk 1 ay içinde
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi oluyor
- 1 yıl
Benimki öyle oluyor genelde max daha fazla uzarsa sıkılırım
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Nikahtan sonra
00 Yorumla
1 yılNe zaman istersen
00 YorumlaNe kadar bir ilişkiniz var yaşlarınız kac
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılevlenınce
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Olmamslı bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2. gün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen istedigimde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. İmzadan sonra
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler