Yaptığım şeylerden dolayı çok pişmanım? Hayatım bitti gibi hissediyorum, ne yapmalıyım?

Aslında isteyerek yapmadım. Eski sevgilim zorladı beni. Erkek eli tutmamış biriydim birine kandım sevişti (k) çok ileri gitti. İçime gitmeye çalıştı fakat oldu mu olmadı mı bilmiyorum kızlığım da gitti mi bilmiyorum. Girmeye çalıştığı vakit çok ağrıdığı için çekiyordum kendimi yapamıyordu da bir ara gider gibi oldu ama hiç acımadı ve hiç darlık da hissetmedim. Bakire olduğum için girse hissederdim diye düşünüyorum. Umarım kızlığım da gitmemiştir... ilerde doğru birini bulursam ne yapicam bilmiyorum. Çok pişmanım anlatsam mi anlatmasam mı ona bunları bilmiyorum. En azından benim kadar temiz olan birini istiyorum ama erkekler şerefsiz olsa bile tertemiz kız istiyorlar, temiz bir erkek el değmemiş kız ister. Davranışlarım ahlakım gibi şeylerle fikirleri değişir mi böyle birinin bilmiyorum. Güzelim de zaten ama ahlakım da güzel olursa yaşamak zorunda kaldigim bu şeyleri yok sayıp benle olur mu temiz bir erkek?

Yaptığım şeylerden dolayı çok pişmanım? Hayatım bitti gibi hissediyorum, ne yapmalıyım?