Cinsel Yaşam Aşiretler bakire olan gelin mi alır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Bakire olmayan gelini istemezler mi? Aşiretler bakire olan gelin mi alır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ezomira Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Genelde bakire olan gelin isterler bian önce seks yapsınlar bu çarşaf olayı var girerler içeri çarşafta kan lekesi varsa kızımız kızdır diyorlar 2 5 Yorumla Soran 1 yıl O eskiden değil miydi ya Yorumla Soran 1 yıl Bide her kızdan kan gelmek zorunda mı bazilarinki esnek oluyo Yorumla ezomira 1 yıl Hayla var diyebilirim resmen kapının önünde bekliyorlar pislikler Yorumla ezomira 1 yıl Cahil olanlara bunu anlatamazsın esnek veya değil buna bakan kesim zaten cahil bir kesim Yorumla Dlooy 1 yıl Yok artık ya Yorumla
Cevobey1 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Aşiretler derken? Aşiretin tamamı mı gelini alıyor yoksa damat mı? Soru öyle bir sorulmuş ki sanki aşiret üstünden geçecek 0 0 Yorumla
sessiztospa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 84% 1 yıl Bekaret kafası bitmedi mi daha ya? Aşiret oğlu bakirse bakire kız hak eder. 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Niye aşiretlerde beyin okuyucu mu var senin geçmişini nereden bilecek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bizim aşirette adet şöyle. Bakire gelin alınır. Gerdekte kızlığı bozulur. Ertesi gün at üstünde köyde kanlı gelinliği gezdirilir kanıtlamak amaçlı 0 7 Yorumla __cmre 1 yıl İgrenc Yorumla Soran 1 yıl Bende bakireyim ama korkuyorum hadi kan gelmezse nolcak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Getirirler kan merak etme Yorumla Soran 1 yıl Hadi gelmezse Yorumla Soran 1 yıl Her kizda gelecek diye bise yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kürek sapını ye bakalım geliyor mu Yorumla Soran 1 yıl Kendimi parmakliyorum gelmedi hic Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl sevgilim vanlı arvaslar aşiretinden 3 defa evlendim sorun etmedi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kuma meshurmus onlarda Cevap sahibi 1 yıl ben sevgilimi biliyorum kendisi bir kere evlenmiş boşanmış başkasını kuma olaylarını bilmem Allah korusun Rabbim kimseyi o duruma düşürmesin
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kürtler tutucu olur kendileri her boku yerler ama bakire kiz islerine gelir geri kafalilar 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. adet duymadım kızın alnında mı yazar 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet öyle kapıda çarşaf beklerler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl istemezler tabi dktırdıysede acımazlar vururkar 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Vururlarmi Yorumla Soran 1 yıl Peki neden bakire gelin istiyorlarki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kirlenmis oluyor ve aldatma ihtimalleri yüksek oluyor. evet bızım asırette oyleydı Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öylesi var 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. çarşafa kan akacak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Genelde bakire olan gelin isterler bian önce seks yapsınlar bu çarşaf olayı var girerler içeri çarşafta kan lekesi varsa kızımız kızdır diyorlar
O eskiden değil miydi ya
Bide her kızdan kan gelmek zorunda mı bazilarinki esnek oluyo
Hayla var diyebilirim resmen kapının önünde bekliyorlar pislikler
Cahil olanlara bunu anlatamazsın esnek veya değil buna bakan kesim zaten cahil bir kesim
Yok artık ya
Aşiretler derken? Aşiretin tamamı mı gelini alıyor yoksa damat mı? Soru öyle bir sorulmuş ki sanki aşiret üstünden geçecek
Bekaret kafası bitmedi mi daha ya? Aşiret oğlu bakirse bakire kız hak eder.
Niye aşiretlerde beyin okuyucu mu var senin geçmişini nereden bilecek
Bizim aşirette adet şöyle. Bakire gelin alınır. Gerdekte kızlığı bozulur. Ertesi gün at üstünde köyde kanlı gelinliği gezdirilir kanıtlamak amaçlı
İgrenc
Bende bakireyim ama korkuyorum hadi kan gelmezse nolcak
Getirirler kan merak etme
Hadi gelmezse
Her kizda gelecek diye bise yok
Kürek sapını ye bakalım geliyor mu
Kendimi parmakliyorum gelmedi hic
Aşiretler kızın şeyine mi bakacak kocası bilse yeter
sevgilim vanlı arvaslar aşiretinden 3 defa evlendim sorun etmedi
Kuma meshurmus onlarda
ben sevgilimi biliyorum kendisi bir kere evlenmiş boşanmış başkasını kuma olaylarını bilmem Allah korusun Rabbim kimseyi o duruma düşürmesin
Kürtler tutucu olur kendileri her boku yerler ama bakire kiz islerine gelir geri kafalilar
adet duymadım kızın alnında mı yazar
Evet öyle kapıda çarşaf beklerler
istemezler tabi dktırdıysede acımazlar vururkar
Vururlarmi
Peki neden bakire gelin istiyorlarki
kirlenmis oluyor ve aldatma ihtimalleri yüksek oluyor. evet bızım asırette oyleydı
Alakası yok ya huzur olsun önemli olan
Öylesi var
Bakire evet
çarşafa kan akacak