Cinsel Yaşam Anal bölgemin yalanması hoşuma gidiyor normal mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 315 Anal bölgemin yalanması hoşuma gidiyor normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. O konuda benim çok tecrübem oldu, ama çok seveni görmedim, hemen yükseliyorlar bir an önce içinde hissetmek istiyorlar 1 1 Yorumla Maritimo 1 yıl Aslında erkek yalamayı sevmiyor, partneri mutlu olsun, orgazm olsun, seks daha vazgeçilmez hale gelsin diye yapıyor, kadının haz aldığı yerler belli zaten, o doyum noktasına ulaştımı, erkeğin haz aldığı tek durum git geli, orada yaşar patlamasını, Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bence süper bişey, bayılırım 😌 10 19 Yorumla Soran 1 yıl Yalatmaya mı Cevap sahibi 1 yıl Evet 🙈 Soran 1 yıl Ben de Cevap sahibi 1 yıl Seviyorum 🙈 Soran 1 yıl Yalamayıda severim Cevap sahibi 1 yıl Vuu, süpermiş 🙈 Soran 1 yıl Yalamyı sever misin Cevap sahibi 1 yıl Bende o pek yok ya, tamamen kadınım 🙈 Soran 1 yıl Ben de kadınım ama ylıyom Cevap sahibi 1 yıl 😌işte ben öyle yapamıyorum 🙈 Soran 1 yıl Qhee anldaım Cevap sahibi 1 yıl 🙈🙈 Soran 1 yıl Yaş kaç Cevap sahibi 1 yıl 26 sen Soran 1 yıl 34 Cevap sahibi 1 yıl İyiymiş 😌 Soran 1 yıl Evet gizkiden çıı Cevap sahibi 1 yıl Çıktım Soran 1 yıl İstekamttom
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl Benimde yalamak hosuma gidiyorr normal yanii zevklii 1 1 Yorumla 34fnry 1 yıl Yalatmak istermiydinn analini Yorumla
HiçSaymaOnDokuzHarf Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kendi vücudunu tanımıyorsan kim nasıl yardım etsin ki sana?Ben de yüzüme oturulmasını seviyorum mesela. Bunun sebeplerini çok iyi biliyorum. 0 0 Yorumla
senos6134 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Normal benim de hoşuma gidiyor 4 3 Yorumla Soran 1 yıl Geçrketen mi Yorumla 13Dnz1993 1 yıl Başka ne hoşuna gider Yorumla senos6134 1 yıl Evet tabi nerem yalansa hoşuma gidiyor Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet çünkü perine popo anüs bu bölgeler hassas sinir sistemi olduğundan haz uyarımı daha farklı oluyor 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Herkesin hosuna gidiyor yalniz degilsin garipsenecek bir durum yok orada cok fazla sinir var ve buda uyarilmana neden oluyor. 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. normal tabiki kasların gevşiyor. bende yalamayı çok severim. zevkten o açılıp kapanması varya offf off 0 0 Yorumla
brakask Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı. Peki buna sana yapan birileri var mı şu an hayatında? 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kalçanın öper yalar ısırırız da önümü demek istediniz 0 0 Yorumla
Gravillon Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Ass lickng yapılmasını seviyorsun demekki, buda fantezi sonuçta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kızın yaşı ve fizik yapısı böyle mükemmel bir zevki yaşamay uygunsa çok seviyorum 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İğrenç mk, kim yalar la orayı 1 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Değişik bir fantezi 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. İğrenç okurken sigara ağzımdan düştü ya iyy 0 0 Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Her erkeğin hoşuna gider zevk noktası anüs erkeğin 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çoğu kadın zevk alıyor 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl NormalOrayı dillemenin ayrı hazzı var 😊 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Benim de ;) 1 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Yooo iyi 1 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bir kızın her noktası zevk alma noktasıdır. 0 0 Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Topinto 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Normal. 0 0 Yorumla
Cevobey1 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Değil. 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
O konuda benim çok tecrübem oldu, ama çok seveni görmedim, hemen yükseliyorlar bir an önce içinde hissetmek istiyorlar
Aslında erkek yalamayı sevmiyor, partneri mutlu olsun, orgazm olsun, seks daha vazgeçilmez hale gelsin diye yapıyor, kadının haz aldığı yerler belli zaten, o doyum noktasına ulaştımı, erkeğin haz aldığı tek durum git geli, orada yaşar patlamasını,
Bence süper bişey, bayılırım 😌
Yalatmaya mı
Evet 🙈
Ben de
Seviyorum 🙈
Yalamayıda severim
Vuu, süpermiş 🙈
Yalamyı sever misin
Bende o pek yok ya, tamamen kadınım 🙈
Ben de kadınım ama ylıyom
😌işte ben öyle yapamıyorum 🙈
Qhee anldaım
🙈🙈
Yaş kaç
26 sen
34
İyiymiş 😌
Evet gizkiden çıı
Çıktım
İstekamttom
Benimde yalamak hosuma gidiyorr normal yanii zevklii
Yalatmak istermiydinn analini
Kendi vücudunu tanımıyorsan kim nasıl yardım etsin ki sana?
Ben de yüzüme oturulmasını seviyorum mesela. Bunun sebeplerini çok iyi biliyorum.
Normal benim de hoşuma gidiyor
Geçrketen mi
Başka ne hoşuna gider
Evet tabi nerem yalansa hoşuma gidiyor
Evet çünkü perine popo anüs bu bölgeler hassas sinir sistemi olduğundan haz uyarımı daha farklı oluyor
Herkesin hosuna gidiyor yalniz degilsin garipsenecek bir durum yok orada cok fazla sinir var ve buda uyarilmana neden oluyor.
normal tabiki kasların gevşiyor. bende yalamayı çok severim. zevkten o açılıp kapanması varya offf off
Peki buna sana yapan birileri var mı şu an hayatında?
Kalçanın öper yalar ısırırız da önümü demek istediniz
Ass lickng yapılmasını seviyorsun demekki, buda fantezi sonuçta
Kızın yaşı ve fizik yapısı böyle mükemmel bir zevki yaşamay uygunsa çok seviyorum
İğrenç mk, kim yalar la orayı
Değişik bir fantezi
hiç denemedim bu gencede tattırırmısınız acaba
Normal
İğrenç okurken sigara ağzımdan düştü ya iyy
Her erkeğin hoşuna gider zevk noktası anüs erkeğin
Hangi midesiz orayı yalar ya
Çoğu kadın zevk alıyor
Pos isleri burak
Cesareti tavan bir gibisin
Normal
Orayı dillemenin ayrı hazzı var 😊
Bunu yapacak erkek nadir
Herkesin kendi zevki.
Normal
Ssvindim
Temiz ise zevkli oluyor
Benim de ;)
Normal bence
Yooo iyi
Normal benimde gidiyo
Yakattin mi
Normal
Iykk hayatta yalamam
Sadece anal mı vajina hoşuna gitmiyor mu?
Partneri mi bende yalamak isterim igrenmem asla
Bir kızın her noktası zevk alma noktasıdır.
Normal çok güzel yalanır ora
Farklı fanteziler istiyorsundur sana keyf verir
Normal
Normal
Topinto
Başka ne hoşuna gider
Normal.
Normal
Normal.
Normal tabi ki cildirrsin zevkten
Severim yalarımda
Değil.