Cinsel Yaşam Oral yapmak nasıl bir duygu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Oral yapmak nasıl bir duygu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
DostTavsiyesi321 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Yazan Abazalara inanma 1 kez Oral Yaptırırsan bu bı ilk olacağı için O Anın Şehvetine Kapılıp Bekaretini Kaybedersin Her ilk Heyecan verir ve Hata Yapmam %99.9 dur Dikkat et... 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir yaparken ya da yaptırırken anlarsın duygusunu 2 0 Yorumla
ntmore96 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl güzel tabi ki. kızı kıvrandıra kıvrandıra orgazm ediyorum. zevkten çırpınıyor. dilimin ucunda kasılıyor. 0 0 Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Herkese yapmam, özellikle yalanmasından zevk alması lazım. Yoksa yalamanın bana pek bir katkısı yok. Benim için önemli olan zevk aldığını görmek^^ 0 0 Yorumla
OOktay001 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Çok güzel emzik gibi emmek yalamak ben seviyorum vajina tadını 0 10 Yorumla Soran 1 yıl E yine benim aklımda bir soru oluştu shjsjshs. O tat nasıl bir tat tarif eder misin Yorumla OOktay001 1 yıl Böyle tuzlu gibi ama tatlı kihdine has çekici kokulu Yorumla Soran 1 yıl Kokudan yana problem yok biliyorum da tat sıkıntıydı o da şimdi halloldu. Zevk suyunun tadını kastediyorsun sanırım Yorumla OOktay001 1 yıl Evet 😉 Yorumla Soran 1 yıl 😏 Yorumla OOktay001 1 yıl Ne oldu Yorumla Soran 1 yıl Bilirim o tadı. Baktım tadıma sjsjjsjs Yorumla OOktay001 1 yıl Aferin vajinan hep sulu olsun🤣 Yorumla Soran 1 yıl Yaaa 😆 Yorumla OOktay001 1 yıl 🤣 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Sana da tattırmak isterim. Yaşayarak anlarsın 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zevkli bir duygu iki tarafta kendilerinden geçer ve zevk alır 0 0 Yorumla
Sivaslisivasli5858 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cok guzel basladiktan sonra birakasi gelmiyo insanin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hiç yapmadım ama kadınıma yapmak istiyorum tabi o da isterse onu zevkten kivrandirmsk istiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bir kıza yapmak yalamak suyunu emmek yutmak seksten bile mükemmel bir zevk veriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Senin aldığın zevki görüp dilimle daha hızlı daha sert yapıp seni delirtmek isterdim hatta dilimi içine sokup zevkten bayılacak hale getirirdim işte oral öyle zevkli 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Okuyunca bile ışıl bir kıprandı ehehhe Yorumla Soran 1 yıl İçim* Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıkıyım mı gizlidenn Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evli misin veya sevgilin var mı Yorumla Soran 1 yıl İkisine de no Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel ozamannnnn Yorumla Soran 1 yıl Az önce yaptım şu an istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sonra yaparızz 😃 Yorumla Soran 1 yıl İstemiyorum 🤷 Yorumla
Antuan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Erkeğe yapmak mı erkeğin kıza yapması mı 0 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. yaptırmakda yapmakta muazzzaam 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Uçurucu 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çok zevkli 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. anlatılmaz 0 0 Yorumla
Şirinbaba8787 Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Gel anlatayım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yazan Abazalara inanma
1 kez Oral Yaptırırsan bu bı ilk olacağı için O Anın Şehvetine Kapılıp Bekaretini Kaybedersin
Her ilk Heyecan verir ve Hata Yapmam %99.9 dur Dikkat et...
Kişiden kişiye değişir yaparken ya da yaptırırken anlarsın duygusunu
güzel tabi ki. kızı kıvrandıra kıvrandıra orgazm ediyorum. zevkten çırpınıyor. dilimin ucunda kasılıyor.
Herkese yapmam, özellikle yalanmasından zevk alması lazım. Yoksa yalamanın bana pek bir katkısı yok. Benim için önemli olan zevk aldığını görmek^^
Çok güzel emzik gibi emmek yalamak ben seviyorum vajina tadını
E yine benim aklımda bir soru oluştu shjsjshs. O tat nasıl bir tat tarif eder misin
Böyle tuzlu gibi ama tatlı kihdine has çekici kokulu
Kokudan yana problem yok biliyorum da tat sıkıntıydı o da şimdi halloldu. Zevk suyunun tadını kastediyorsun sanırım
Evet 😉
😏
Ne oldu
Bilirim o tadı. Baktım tadıma sjsjjsjs
Aferin vajinan hep sulu olsun🤣
Yaaa 😆
🤣
Sana da tattırmak isterim. Yaşayarak anlarsın
Zevkli bir duygu iki tarafta kendilerinden geçer ve zevk alır
Cok guzel basladiktan sonra birakasi gelmiyo insanin
Hiç yapmadım ama kadınıma yapmak istiyorum tabi o da isterse onu zevkten kivrandirmsk istiyorum
Bir kıza yapmak yalamak suyunu emmek yutmak seksten bile mükemmel bir zevk veriyor
Harika olağan suoer mükemmel süperin süperi fevkalede
Senin aldığın zevki görüp dilimle daha hızlı daha sert yapıp seni delirtmek isterdim hatta dilimi içine sokup zevkten bayılacak hale getirirdim işte oral öyle zevkli
Okuyunca bile ışıl bir kıprandı ehehhe
İçim*
Çıkıyım mı gizlidenn
Yok
Evli misin veya sevgilin var mı
İkisine de no
Gel ozamannnnn
Az önce yaptım şu an istemiyorum
Sonra yaparızz 😃
İstemiyorum 🤷
Erkeğe yapmak mı erkeğin kıza yapması mı
yaptırmakda yapmakta muazzzaam