bu soru genel olarak kızlarla alakalı o yüzden erkekler siz geçin. gel kızlar şimdi birisi var benden küçük 4-5 yaş kadar eskiden benim şu an çalıştığım iş yerinde çalışıyormuş bir gün geldi biz tanıştık neyse böyle flört ediyoruz ufaktan biz biraz bununla yakınlaştık yani inanılmaz bir ten uyumu alıyorum ondan daha birlikte olmadık. ama ne bileyim böyle öpüştüğümüzde sarıldığımızda ve yani ufak tefek şeyler yaptığımızda çok etkileniyorum ama tanışalı daha bir ay oldu yani çok mu hızlı olur bilmiyorum ama onunla ciddi bir ilişki istemiyorum yani sevgililik falan filan gibi değil takılmaca gibi bir şey istiyorum bir yandan da benden hoşlansın etkilensin istiyorum bilmiyorum kızlar kafamı çok karışık?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Takılacaksan bişey olmaz ama kendine bağlama
Amacın ne peki bununla sadece takılmak mı
yani diğer türlü olmaz çünkü
Diğer ne
sevgili olamayız
Ciddi düşünmüyosan ne önemi var kii
öyle ama ya benim şu anki iş çevremden çok fazla insan tanıyor o yüzden bu beni biraz geriyor yani hem onun olmak istiyorum hem de korkuyorum
Duyulur diye mi korkuyosun. Etrafa söyleyecek biri mi sence
evet açıkçası bu durumlu mevzusu beni korkutuyor çünkü benden küçük yani 19 yaşında etrafta söylemeyebilir ama biz yan yana geldiğimizde böyle saçma ve elektrik var ve o fark ediliyor yani bir tane kız arkadaşım var sadece o biliyor iş yerinde o mesela ben fark ettim bunu dedi o beni korkutuyor Bir de yani daha da bir şeyler yaşarsak daha belirgin olur bu elektrik
Yalı küçükse hava atmak için söyleyebilir bence
işte benim de aklıma bu geliyor ben biliyorsun erkekler bu yaşlarda arkadaşlarına hava atmayı çok meyilli oluyorlar o yüzden bilemiyorum ama çok etkileniyorum picten saçma bir aurası var böyle yani gerçekten çok çekici ve 19 yaşında bir çocuk gibi değil çok çekici ne yaptığını biliyor bir insanı bir kadın cinsel anlamda nasıl etkileyebileceğini biliyor
Ne yaptı bu kadar. Mesrk ettim 😂
benim daha önce denemediğim diyeyim sevdiğimi veya seveceğimi düşünmediğim şeylerde ama biz sevdim yani o yapınca ne bileyim Bir tık sert böyle iki eliyle falan elimi tuttu böyle bir an hiç çok hoşuma gitti öpüşürken mesela boğazımı sıktı ya bunu beğeneceğimi düşünmüyordu ama beni çok tahrik etti çok
Sert olması çok iyiymiş. Yatakta nasıldır kim bilir
dimi bende onu düşünüyorum bu etki ediyor bana
Fotoğraflaştınız mı hiç
yok hayır
Takılmak istiyorsan hızlı gitmiyorsun
takılmak istiyorum ama güvenemiyorum tam olarak birde korkuyorum ya sevisince bağlanırsam
Baya hizli
ya öyle de zaten ya ciddi bir şey olmayacak aramızda çünkü olamaz yani benim şu an çalıştığım iş yerindeki herkesi sanıyor herkes onu biliyor ayrıca aramızdaki yaş farkı ne olmayacak bir şey ama sadece fiziksel bir şeyler olabilir
Onun amacı da o
erken