Kızlarda mastürbasyon nasıl yapılır bazıları biseylere surtunerek bazıları elle yapıyormuş detay verecek olan yok mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Birçok metot var önce bacak arana kalın havlu koy sıkıp bırakarak boşalmak mümkün. Bacak arana yastık alarak yastığa sürterek olur. Bu yastık içine sıcak su şişesi konarak o şişeye sürterek yapılabilir. Duşta oraya duş başlığından su fışkıracak. Bazıları koltuk kaçakların sürterek yapanlar var. Traş makinaları titreştirerek oraya sürterek elle dudakları okşayarak yapay penisle salatalık ve patlıcan kullanarak... gibi bir çok metor var
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılVücudunun istemesi lazım normalde seni teşvik edecek vücut yavaş yavaş g********** okşarman sonra aşağıya inersin dudaklarını şöyle okşarsın O esnada kayganlaşan sıvı gelecektir oradan Delinin Ağzından o sıvı yağ alıyorsun onunla klitorisini okşamaya başlıyorsun hangi modda zevk alıyorsa ona devam edecek seni yukarı aşağı olabilir daireler daireler çizerek olabilir Yalnız dikkat et orgazm olduğunda elimde olmadan seni çok bağırırsın başkaları Duymasın ama yine de yapmanı tavsiye ederim Çünkü normal olarak orgazm olup hoşsa Ben iki sefer tanık oldum farklı kuzenlerime rüyalarımda boşaldılar ve duydum derdi tüm kendilerine söyledim tabii ki utanmazlar ama bilgileri olsun diye söylemiştim insanın elinde değil bu herkes için geçerli kız erkek fark etmiyor ben bir gün boş geçiremiyorum maalesef bazı sosyal medyada isterlerindeki kızlar sağ olsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Ilık su koy torbaya ona sürtün yapışsın esen sürttükçe
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSana çok özel mükemmel bir yöntem önerebilirim buradan üzeri kapalı bir şekilde mi yoksa ayrıntılı bir şekilde uygun bir yerde mi istersin bilemem
06 Yorumla
Soran1 yılBurdan
Cevap sahibi1 yılŞunu düşünmelisin
Sevişiyor olsaydın bir erkek sana nasıl oral yapsın isterdin
Mesela bir kaç parmağına prezervatif takmış olsan dile benzese parmakların ve şahane bir pozisyonda elini önünde diz çöküp sana oral yapan biri varmış gibi kullanarak yapsan
Acele etmeden sabırla hassas dokunuşlarla ve boşalmaya değilde zevklere odaklı olarak yapsan
Soran1 yılNasil yapabilirim onu
Soran1 yılMesela halıya surtunuyorum ve sulanıyorum rahatlıyorum bu ne oluyor
Cevap sahibi1 yılSen sadece zevk alıp ıslanıyor bunu istenen zevk olarak görüyorsun dediğimi yap sevişiyor olsaydın seni nerelerini yalasın isterdin düşün ve elinle o şeyleri yap
Cevap sahibi1 yılAklına takılan ne varsa çekinme sor
1 yılPatlak değilsen klitorisi okşaman yeter zaten zevk alırken istersen oturup altına yastık ya da x bir şey alıp sürtünürsün ellern yatak başına tutunmuş altında ileri geri yapsrken inlemelerle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSwsli konusatak duzneli denemek istermisin givenince canli yapmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılSen nasıl ypmayi seversin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki bir erkeğin sana mastürbasyon oral seks yapmasını ister miydin
00 YorumlaSana anlatım tkp at
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYalat
01 Yorumla- 1 yıl
Akla bak aklaaaa boş
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026