Çalıştığım yerde 2 erkek patronum var. Biri evli biri bekar. Bekar olan 35 lerinde kendince karizma zanimca playboy havalarında takılan biri. Birinden duymuştum onu iyi tanıyan. O evlenecek bir adam değil diyor. Geceleri sabahlara kadar takiliyormus kendine karı kız konusunda ama ve sevgiliside varmış. Benim far ettiğim kendinden büyük veya küçük kim varsa açık saçık giyinmiş se etkileniyor hemen sanki. Ben açık bir kız değilim ama bana da ilk başlarda dik dik bakıyordu ama yüz vermedim hiç. Oda oralı olmadı. Birsey istediği zaman çağırır yoksa her geldiğinde yüzüme bile bakmayıp selam bile vermez. O huyunu bı türlü çözemedim hiç yüz vermiyorum diyemi oda bana mesafeli. Açıkçası adam bilsem evlenme niyetinde olup onun için gerçekten konuşsa o zaman belki konuşabilirim. Ama gerçekten bakışları diğer kadınlardan etkilenmesi çok. Bazı erkekler uçan kuştan bile etkileniyorlar. Bunları hissedip anlsyabiliyosun. Bu yüzden böyle birilerinden hep uzak duruyorum. İyi mi yapıyorum bilmiyorum...
1 yılTamam işte ne soruyorsun anlamadım?
Sen istememişsin adamda bunu anlamış ve sana bir çalışanı olarak davranıyor.
Yılışık yılışık patron sarkıntılıkları yapsa hoşunamı gidecekti?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Harcar seni bozuk para gibi bulaşma bence bide patron yani gereksiz yüz göz olma işinden de olursun sonra
10 Yorumla
1 yılYani araya gitmek istemiyorsan uzak durmalısınız bence de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İyi yapıyorsun uzak kalmakla ama şunu farkettim yine de aklının bir yerinde kalmış sanki.🤔
07 Yorumla
Soran1 yılEvet adamla beraber olmak tanımak isterdim ama olmuyor ben soğuk davranıyorum yüz bulamıyor. Selam dahi vermeden içeri geçiyor
Soran1 yılAslında şöyle hakkında çok şey duydum çalışanlardan. Evlenecek bir adam değildir diyorlar. Sürekli geceleri kendine takılıyor diyorlar
Soran1 yılBunu duyduktan sonra benle ilgilense dahi uzak duruyorum
Soran1 yılBelkide normal yaşantısı budur sonrası yok
1 yılya çekici olman güzelb ence ama senin ona ilgin daha önemli
02 Yorumla
Soran1 yılOlabilir sadece bir kaç kere fark ettim bana bakıyordu hiç oralı olmadım bile
Soran1 yılKötü mü yapıyorum bilmiyorum
1 yılCanın cinsellik istemiyorsa iyi yapıyorsun
010 Yorumla
Soran1 yılİstemiyorum tabi o bakışlari bile belli ediyo çünkü rahatsızlık hissi veriyo
- 1 yıl
Arzulanmak hoşına gitmiyor mu
Soran1 yılAma herkesi arzuluyor. Müşteri bı kadın bile gelse ve eşi olan varsa bile ilginç değil mi
- 1 yıl
Sapıkmış çok ilginç değil
Soran1 yılE bende onu demeye çalışıyorum. İleri derecede sapık. Küçük kızlardan bile kendinden yaşça büyük bir abladan bile etkileniyor düşün
- 1 yıl
haklısın
- 1 yıl
O zaman uzak durmaya devam et
- 1 yıl
parmağında oynatirsin istesen
- 1 yıl
Kaybol sapık
- 1 yıl
yokkk
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hissettigin şey bazen doğru çıkar
00 Yorumla
1 yıldemekki
ona bunu
hissettiriyorsun00 Yorumla
1 yılTakıl geç kafasında zor kadınları sever erkek
00 Yorumla
1 yılKadın seçer sende seçersin artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Normal bu amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmerhaba
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbazı playboy erkekler zor kadınlara kafayı takar zor bir kadın görünce kafayı yer o yüzden normal
Cevap sahibi1 yılburadayız
1 yılIster evet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat