Güncellemeler
1 yıl
İki cins için de düşünebilmek nasıl olurdu?
Cinsel ilişki sırasında erkeğin erken boşalması erkek tarafından başarısızlık olarak kabul edilirken, kadın tarafından bakılınca, kadın bunu kendi başarısı olarak görüyormuş. Erkeğin uzun süre boşalmaması da kadın tarafından, erkeğin zevk almadığı ya da arzulamadığı anlamında değerlendiriliyormuş. Bu sırada erkek de kadına çok fazla zevk verdiği için daha bir özgüvenli oluyormuş. Sizce bu bilgiler sizin için ne kadar doğru ya da ne kadar yanlış ve olması gerekenler nelerdir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kulliyen uydurma :)))
Bakire hatun ile oynasma ise bu dediğin doğru:) hepsi o kadar
Artik 3 - 5 sn de boşalan adamın bu isi beceremedigini herkes biliyor
Peki 3 - 5 saniyede değil de, 35 dakika boyunca boşalmayan bir erkeğe kadının bakış açısı... Bunu da sordum sorumda. İş sadece becermek değil.
Kardesim bu sure aslında ereksiyon sertliğini tempon ve zamani kullanman ile alakalı penatrasyon ile kadini orgazma ulastiramiyorsan dogru üroloji yok ben dr gitmem diyenler var onlarda kessin kahvaltıda yesin daha çok islerine yarar
Farklı bir bakış açsısı ama mantığıma uyuyor. Teşekkür ederim.
Eğer erken boşalma durumu varsa erkeğin ön sevişme kısa tutulur. Geç boşalma durumu varsa uzun tutulur. Böylece sorun da çözülmüş olur.
Bu bilgiler doğru mu diyorum? Yani erken boşalan bir erkeğin yaşadığı sıkıntı aslında kadın için bir başarı mıdır? Geç boşalan bir erkek karşısında kadın kendini yetersiz mi hisseder?
Kişiye ve bakış açılarına göre değişir ki..
Elbette. Ben de bunu soruyorum işte. Kişi sensin ve bakış açın ne?
Erken boşalıyor diye de geç boşalıyor diye de sorun etmezdim ben. Diğer konularda mükemmel uyumumuz varsa.. Her türlü tolere edilirdi..
Tanıdığım birisi böyle söylemişti. Erken boşalırsa sorun olamz, ikinci postada daha uzun sürer ne de olsa demişti.
Doğru demiş. Hemfikirim..
Doğru bence de. Ve zaten güzeldi bu konulardaki fikirleri. Öyle bir kadındı.
Di'li geçmiş zaman.. Artık iletişiminiz yok sanırım..
Bu konu dışı ama, evet, ilişkimiz yok artık, fakat yine de söylediği sözler aklımda, mantıklı söylenen ve yürekten dile getirilen her şey aklımda kalır. onun bana bıraktığı miras bu oldu.
Ne mutlu o zaman ikinize de.
Benim için öyle umarım onun için de öyledir.
Değerinin bilinmediğini düşündüğü için bir tarafı kırık dökük kalacaktır hep ama o da unutmaz duygusal ve düşünsel açıdan verimli geçen sohbetleri.
Umarım o da yazdığın gibi hissediyordur. Değer olayı ise bambaşka bir şey benim için. Bazen hiç görmediğim birisinin aklımda oluşu bile çok değerlidir bence ya da onun aklında oluşum benim için ço kdeğerlidir. Aklımdasın demek ne büyük bir tatmindir aslında, ne kadar büyük bir haz o akılda olmak
Ön sevisme de bile boşalma mümkündür. Önemli olan devam edebilmektir. Devam edebilirse bir sorun yoktur
Peki bu noktada kendini başarısız hisseder misin? Yanındaki kadın karşısında nasıl bir duygu durumu içine girersin?
Hayır başarısız hissetmem aksine daha da sevhetli bir hale gelirim çünkü devamının geleceğine eminim
Bu noktada kadına karşı davranışın nasıl olur. Yani bu erken boşalmayı ona izah etmek mi istersin? Yoksa bir şey söylemeden devamı için bir şeyler mi yapmak istersin?
Böyle bir şey olmamış gibi devam ederim zaten orada bırakırsan cuvallarsin devam etmen gerekiyor
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim bu arada bir erkeğin erken bosalamasinin sebebi evli ise eşinde evli değilsede kendindendir önemli olan o heyecanı yenebilmek
Ya da tersi. Alışkanlık ve sıradanlaşmış bir ilişkideki erkeğin geç boşalması gibi.
Evet bu daha açıklayıcı
Vaktini ayırdığın için çok teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim 🙏