Suyu kapattım ve daha kurulanmadan bir su aktı vajinamdan, elledim boşalmışım ama ben mastürbasyon falan yapmadım, hata bazen cinselik ilişki yaşarken bile bukadar kolay bosamazken şimdi kendiliğinden nasıl oldu bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılbi yerde isale hattı patlamış olabilir. borularda kaçak olabilir. bi tesisatçı çağır. bütün bunlar fazla duştan az düşünmekten. düşünmek önemli bir şey tabi. hey Allahım ya
31 Yorumla
Soran1 yılAkıntı değildi parça parça beyazlar çıktı Korkuyorum 1 bucuk ay önce eşimden ayrıldım, iki hafta önce sevgilimle ilişkiye girdim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılÇok enteresan banyoda suyla falan bişeyler mi yaptın ne bilim yani yıkarken falan bilemedim hastalık falanda olabilir bi muayene ettim km'si ne yağını suyunu kontrol ettir conta yakmasın sonra tehlikeli durum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılKanka bosaldigina eminmisin, belki de dusta yikanirken icine kacan sular akmistir oyle durduk yere ne bosalacan oyle selale gibi
59 Yorumla
Soran1 yılKanka bembeyaz parçaları akti
Cevap sahibi1 yılAllah Allah kafami karistirdin aklim almadi bi an nasil yani yaa bir sey yapmamissin diyorsun balim bi garip geldi gorsem inanmam dedikleri bu herhalde. Bir sey de dusunmedin hayal etmedin dus sirasinda ya da oncesinde bir sey de yapmadin vs bi dusun ya illa bir sey olmustur oyle pek mantikli gelmedi bana yaa
Soran1 yılKanka vallahi yapmadım düşünmedim bile İki hafta önce ilişkiye girdim en son
Cevap sahibi1 yılDus sirasinda sabun sampuan falan olabilir belki
Soran1 yılHayir kulanmadim sadece ıslandım
Cevap sahibi1 yılNormal vajina akintin denk gelmistir
Soran1 yılNormal değildi parça parça beyaz yapiskan
Soran1 yılKorkuyorum 1 ay önce esinde. Ayrıldım iki hafta önce sevgilimle ilişkiye girdim?
Cevap sahibi1 yıl1 ay oncesinde ayrildigin sevgilinle iki hafta sonra iliskiye mi girdin yani. Kanka korkarim ki enfeksiyon ola da bilir simdi tabi gormedim ama boyle de deyince aklima geldi enfeksiyon olma ihtimali de var
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İşte duşta oraya tuşu tutuşunca tahrik eder iyice doluysanda 1-2 dakikada bosalabilirsin. Bu normal haftada 2-3 kere mastürbasyon yapmak o suyu azaltir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDuzenli iliskin varsa vucut fazlalik olarak gorur ver o siviyi atar bizdede uyurken oluyor bu cok normal.
01 Yorumla- 1 yıl
En son ne zaman sjjjkisstinnn
1 yılUzun süre orgazm olmadığınız durumlarda bu olabilir, rüya falan görürsünüz hatta
09 Yorumla
Soran1 yılİki hafta önce ilişkiye girdim en son
- 1 yıl
Ne sıklıkla ilişkiye griyordunuz ondan önce?
Soran1 yıl1 ay öncesi hergun ya da 3 günde bir en fazla
- 1 yıl
O zaman ondan olmuş olabilir her gün yapıp bir hafta ara verirsen vücudun istemsizce orgazm olmuş olabilir
Soran1 yılKorkuyorum 1 ay önce esinde. Ayrıldım iki hafta önce sevgilimle ilişkiye girdim?
Soran1 yılEşimden
- 1 yıl
Siz kadınların bu sorununa çözüm yok maalesef, ayrılıyorsunuz bari bir ara verin ne olacak ne bitecek bir bakın. Sonra ne isterseniz yapın, iki hafta durmamış sevgili yapmışsın birde vermişsin o koca onu kendine yedirmez
Soran1 yılSürekli beni aldatıyordu şiddet uyguluyordu.1 aydır başka kadının evinde kalıyor yatakta çıplak resimlerini atı bana nispet yapti hak etti asla dönmem ona
- 1 yıl
Durum öyleyse haklısın tabi,
- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
1 yılVücut dolmuştur ve kendini bu şekilde boşaltmıştır normal bir durum
010 Yorumla
Soran1 yılKorkuyorum 1 bucuk ay önce eşimden ayrıldım, iki hafta önce sevgilimle ilişkiye girdim
- 1 yıl
Son 2 haftadır mastürbasyon falan yaptınız mı?
Soran1 yılYapmadım
- 1 yıl
İşte bu süre zaafında vücut dolmuş belki suyun değmesi ya da ellemeniz bi tahrik noktası oluşturmuş bu şekilde boşalım sağlamıştır, kötü bir durum yoktur derim
Soran1 yılİnşallah
- 1 yıl
Bundan sonrasına bi bakın mesela yarın ya da yarından sonra tekrar duş alın bakalım aynı durum olacak mı, olmaz sanıyorum böyle bir tahlil yapabilirsiniz
Soran1 yılSevgilime içime bosalmasin dedim öylede yapti ama yinede endişeleniyorum işte
- 1 yıl
Hamilelik için mi?
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
3ncü hafta da belli oluyor sanırım yanılma payını hesap ederek iki test al yap derim, bence yoktur dışa boşalma olduysa
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. cok uzun zaman mı oldu boşalmayalı? ama boşalma olsa o an zevk alırdın
00 Yorumla
1 yılBaşka bir şey olabilir, banyoda düşünmüşsen akıntılar gelmiş olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Orgazm olmadığın kesin. O başka bir akıntı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİyi de boşaldığına emin misin böyle titreme mi oldu zevk mi hissettin sıvı geldi diye boşaldığını anlamana gelmez
03 Yorumla
Soran1 yılbembeyaz parçaları akti
Cevap sahibi1 yılİmm anladım bunun belli sebepleri oluyor aslında bana da olmuştu bazen
Cevap sahibi1 yılYazar mısın bana
Gizli Üye(36-45)1 yılSıcak su tuttuysan belki yıkanırkende hoşuna gitmiştir ,😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHamilelik olabilir, bebek rahime yerleşirken bu tür akıntılar gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZevkle mi geldi akıntı yoksa sadece akıntı mı geldi
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBide elinle boşalt içindee çok dolmuş
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. duşta çok oyalanıp orana su tutup ya da başka bir şey olduysa ondan olmuş olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. birikmiş.. ve de soğuk su falan açtıysan en son uyarabiliyor bazen ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe kadar hassassa artık amck
64 Yorumla
Cevap sahibi1 yılsksjd
- 1 yıl
Hale bak ne hatunlar var biz aylar oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak şaka gibi
Cevap sahibi1 yıl@MrbBenEren yıllardır aynı yorumu atiyosun iktidarsız
- 1 yıl
Tm
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tazyikli su falan sıktın mı
02 Yorumla
Soran1 yılHayir Korkuyorum 1 bucuk ay önce eşimden ayrıldım, iki hafta önce sevgilimle ilişkiye girdim
- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
1 yılAkıntı boşalmak değildir
02 Yorumla
Soran1 yılAkıntı değildi parça parça beyazlar çıktı Korkuyorum 1 bucuk ay önce eşimden ayrıldım, iki hafta önce sevgilimle ilişkiye girdim
- 1 yıl
O da boşalmak değildir. Sanırım düşünsel bazda cinsellik yaşıyorsun. Yani libidon yüksek. Sık sık Islanıyorsun. Sonra o şeffaf sıvı beyaza dönüyor. Dışarı atıyorsun nihayetinde
bayaadır yapmmamışsın. ondan.
02 Yorumla
Beyaz akıntı zevk almasan da akar. Bu normal
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Banyoda kötü şeyler düşünmüşsündür :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılSıcak suda
Bɓ00 Yorumla
1 yılO boşalma değil, yharrak istiyorum mesajı.
00 YorumlaSebebi birkmis olan etkisi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUzun bir suredir dokunmuyorsan oraua olabir
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO zaman benim tez çürüdü başka bir şekilde
Soran1 yılAnlamadım?
- Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
1 yılDolmuştur suda sıcaksa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDuş alirken zevklenmismiydin
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEşinle bosandinmi bırakıp gittinmi
Dolmuştur
20 Yorumla
1 yılilginç
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBoşalma değilde islanmissindir tazikli su gelince
00 Yorumla
1 yılYok artık
01 Yorumla- 1 yıl
En son ne zaman rahatladın?
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Akıntıdır o
00 YorumlaDüşünsel boşalma olmuştur
00 Yorumla
1 yılZmissin dolmuşsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılİçinde kalan gelmiş
00 Yorumla
1 yılFıskiye?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAkıntıdır o
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBişey olmaz
Gizli Üye(36-45)1 yılOnlar kulagına kaçan sudur
02 Yorumla
Soran1 yılBembeyaz parçaları akti
Cevap sahibi1 yılSaka kız bide beni kağideye alıp cevap yazmışs😁
Gizli Üye(25-29)1 yılIlginç hocam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDur şimdi canımızı çektirme
00 YorumlaZevk suyudur o
02 Yorumla
Soran1 yılbembeyaz parçaları akti
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında