Uzun süre sevişemeyen biri için ne düşünürsünüz?

Sanki hıc yasamamıs gibiyim bunu cok ılgınc o kadar ıstedıgım zamanlar oluyor ama ben bunu guvendıgım sevdiğim biriyle yasamalıyım kafasındayım o da olmayınca bence psikolojime yansıyor cunku arzulu istekli bırıyım. Ama duzgun sartlar dahılınde yasamak ıstyrm. O kadar basıtlestı kı seks seksten soguttular insanı 🤦herkesle olmuyor ama olmadan da olmuyor cok zor degıl mı? Bakıre degılım belkı Baska biri olsa benim yerimde neler yapar diyorum ama yapı meselesi. Evliler bıle bosananlar neler yapyr zevkine bakıyor ama sadece zevke bakarak ruhumu eritemem😶haksızmıyım? Ikı ucu sey yanı...
Güncellemeler
1 yıl
Ya bu bana yazan phhml016 burada her sordugum soruya sapıklıkla cevap verdıgın ve yapıstıgın ıcın sana karsılık cevap yazdım ne sen beni tanıyorsun ne ben seni! Ruh hastası resmen bilerek fenalık olsun diye iftira attın bana. Arkadaslar bu insandan uzak durun. Resmen sorulara yapısıyor sureklı bır sey yazıyor ustelık gızlıyım de yanı😃haya dunyasında yasıyor. Saftrık ınsanalrı da kandırıyor KS sayfası duyun bunu🤦baş belası ya
Uzun süre sevişemeyen biri için ne düşünürsünüz?