İstek hali hiç bitmese. Olmuyor mu? Neden hemen soğuyor insan? Devam edesi gelmiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBedenine dokunurken hissettiğim her titremede, seni daha derin bir arzuya çekmek istiyorum. Ellerim, nazikçe omuzlarından aşağıya kayarken, teninin altında gezinen sıcaklığı hissediyorum. Yavaşça göğüslerine yaklaştığımda, parmaklarımın hafif dokunuşlarıyla seni biraz daha kendime çekiyorum.
Nefes alışların derinleşiyor, kalp atışlarının hızlandığını hissediyorum. Parmaklarım, göğüslerinin etrafında dairesel hareketlerle gezinirken, seni daha da yaklaştırıyorum. Teninin sıcaklığı, benim dokunuşlarımla birleşiyor, bu anı daha da yoğun hale getiriyor.
Sana dokunurken, her anı hissederek, seni hafifçe kışkırtmak, arzularını uyandırmak istiyorum. Vücudunun tepkileri, seni ne kadar etkilediğimi gösteriyor, bu da beni daha da cesaretlendiriyor. Ellerim yavaşça aşağıya doğru kayarken, seni daha da derine çekmek, bu anı sadece ikimiz için özel kılmak istiyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSürekli öyle olamazsın
010 Yorumla
Soran1 yılAma iyi bir şey değil. Kesilmek.
- 1 yıl
Vücudunun kendini hazırlaması lazım. Enerji kaybı oluyor
Soran1 yılEnerjiden ziyade istememe halı niye?
- 1 yıl
Enerji bitiyor.
Soran1 yılBenim demek istediğim enerji değil.
- 1 yıl
anlıyorum. ama dediğin şey enerji ile lgili bışalınca vücut söznüyor
Soran1 yılSonmesin.
- 1 yıl
evli misin sen
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
30Cevap
1 yılSeks sirasinda sevisme sirasinda mutluluk hormonu dedigimiz seyin fazla salgilanmasindan dolayı boşaldıktan sonra ani bir düşüş yaşıyoruz bir yerde okumuştum bu genellikle 10 dakika ve 2 saat arasinda surebiliyormuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zihinin haz noktası ve bedensel hormonlar doyuma ulaşıyor bu yüzden.
Tekrar aynı konuma gelebilmek için bir süre şart ama kısa ama uzun kişiye göre değişir.00 Yorumla
1 yılAşk yok demek ki sadece cinsel arzu var o ilişkide sevgi yok
02 Yorumla
Soran1 yılBen aşktan nerde bahsettim. Seks ile aşk bağımsız zaten. Aşk olmak zorunda değil.
- 1 yıl
Kadınlarda bu sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama erkeklerde cinsel ilişki esnası erektelik olurken saydam bir sıvı akımı olur penişin içinden sperm rahat hareket edebilmesi içindir ve bu sıvı orgazm yani boşalım sonrası cinsel arzuyu bitirmek içinde iş görür orgazm sonrası bu şeffas sıvı gene oluşur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten mümkün değil belli aralıklarla tekrar denilebilir
010 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
İnsanın doğasına aykırı her şey bir gün biter zaman hayat yediğin yemek içtiğin kahve çünkü insanın doğuşu aslında bitişidir.
Soran1 yılBitene kadar tatmak mı yaşam?
- 1 yıl
Anı yaşamak bence , mutsuz uyanmana sebep olan herkesi hayatından çıkar, cinsellik konusuna gelince zevk al zevk ver ama kesinlikle hayatında ilk sırada olmasın.
Soran1 yılİlk sırada değil hatta hiç yok.
Sizin kaçıncı sırada?- 1 yıl
Üniversite yıllarında önceliklerim ardındaydı ama iş güç olunca artık beklentim o yönde değil , fakat karşıda değilim doğru ve güvenilir bir kişi ile olmalı çünkü, güvenin olmadığı yerde hayatta olmaz.
Soran1 yılEvli değil misiniz?
- 1 yıl
Hayır değilim
Soran1 yılNeden evliler mutlu değil sizce?
- 1 yıl
Yakın çevremden edindiğim tecrübeye göre, eşler birbirini tam olarak tanımadan yapılan evlilikler belli aydan sonra sos veriyor, bu saygıya huzura cinseliğe etki ediyor haliyle, ön planda hep farklı şeyler var olduğundan sıradanlık oluyor halk arasında monotonluktan bahsediliyor.
Kendın yaparsan olur herleste ama bırıyle sevişince oyle olmaz ıstegın bıtmez tabı seviştiğin kişi işi biliyorsa
00 YorumlaHerkeste olan bir durum. Bende olmaz diyen yalan söylüyodur zaten orası net. İçgüdüsel bir durum. Normal yani. Kısa süreli böyle hisler normal.
00 YorumlaHormonlar görevini yapıyor aslında cinselliğin amacı tamamen üremek biz onu zevk için kullanıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu in olacağını düşündüğün zaman olayla baş edebiliyisoun ben yapıyorum bu sefer tiksinmicem de bi kere düzelcek😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞey anı keşke hiç bitmese gelmeye 1 2 saniyee kala ve gelişin ilk saniyesi keşke 5 dakika surseydi zevkten ölür du insan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDemek istediğiniz mastürbasyon sonrası içini kapsayan pişmanlık hissimi? Eğer sorun buysa, bu konusa birkaç şey söyleyebilirim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. çünkü adı üstünde tatmin olma tatmin olunca normale dönüyor insan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Istek azalir amasyada
06 Yorumla
Soran1 yılAmasya?
Soran1 yıl😄
Oralı mısınız
Soran1 yılSoylememmmm
Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. senin mi bitiyor hemen?
02 Yorumla
Soran1 yılTekrar istemiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılO kişiden kişiye değişir bende öyle değil
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl
- 1 yıl
2 ya da günümdeysem 3 den sonra sakinliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 846 cevap paylaştı.
1 yılVallah ben sogumuyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBir şeyler engel oluyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTatmin olduğun için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDemek ki libidon düşük
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSextemi mastürbasyondamı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıltatmin olmadan olmazki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMaks 10 dk. Sonra devam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Libido düşünüyor
02 Yorumla
Soran1 yılSeveppp
1 yılÖyle oluyor genelde.
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Rahatlama geliyor hormon seviyesi minimuma iniyor😀
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılpartner sorunu
00 Yorumla
1 yılDevam ediyor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin kuş ölmüş
02 Yorumla
Soran1 yılİyi daha.
Cevap sahibi1 yılÖyle hemen soğurmu hiç
Gizli Üye(30-35)1 yılAynen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yılHerkeste olan bişey
00 Yorumla Bende olmuyor
00 Yorumla
1 yılHornanal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026