Sağlık açısından özellikle sağlık kontrolünden geçmeden yapıyorlar çoğu kişi sonra ayvayı yiyorlar ben sağlık çalışanıyim bir keresinde çocuk hastanın iğnesi batmıştı parmağıma onda bile nasıl cehennemi yaşadım korkudan kaç gündür millet yürek yemiş
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBen de korkuyorum 😂 kimseye güven olmaz. Kim kimin altına yatıyor belli değil 😂 tükürükle bile bulaşma riski olan hastalık. İlişki yaşamasan bile yanında biri hapşırsa bulaşır ülen 😂
05 Yorumla
Soran1 yılKan ve cinsel sıvıyla olur çoğunlukla tükürük olmaz
- 1 yıl
Heee içime su serptin 😂 teşekkürler 😂
- 1 yıl
Hiiiakkkk tuuuuu 💦💦😅😅😅
- 1 yıl
@kalp-komutanı şimdi bittin sen. 🤜 🤕 💪
- 1 yıl
😂😂🔪🔪
En İyi Cevaplar
1 yılSen kendini bildikten sonra sorun olmaz mesela ben senle yatsam benim için sorun olmaz senin için de olmaz çünkü ben dikkat ederim zaten checkup falan da yaptırırım düzenli olarak
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılben evlenmeden yapmıyorum
01 Yorumla
Soran1 yılEn iyisi
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yıllar önce AİDS hastalığının çok konuşulduğu dönemlerde, bir tv programında sosyal bir deney yapılmıştı. Kadın adama yanaşıyor ve seks yapmak istediğini ama aids olduğunu söylüyor. Adamın verdiği cevap: "Biz Türküz. Bize vız gelir. Bu kafa yapısından ne beklenir? Öleceğini söylesen, uçkurunu düşünür yine. Sen hijyenden bahsediyorsun
10 YorumlaEvlilik dışı ilişkilerde bu risk her zaman vardır. Korunma olmadan (vagina ya da penis prezervatifi takılması lazım) ilişkiye girmek akıl mantık işi değil, Önce sağlık her zaman, uckurumuzun nefsimizin bizi ezmesine müsade etmeyelim biz onu terbiye edelim
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum
Şehvetleri öylesine tavan yapıyor ki, hastalık kapma riski hiç akıllarına bile gelmiyor demek ki. Akıllı işi değil zaten o.
05 Yorumla
Soran1 yılBir de pinpirik falan diyorlar ama küçük çocuğun iğnesi battı parmağıma yanlışlıkla onda bile nasıl kafayı yemelik raddeye geldim hiv olma ihtimali çok düşük zaten ,
Soran1 yılKüçük çocukta hiv ihtimali aşırı asıri düşük bir de ben bile o kadar telaş yaptım millet koca koca insankar benden rahat 😂
Soran1 yılEvet ya valla ben o korkuyu yaşadım bir kere aşırı titiz davranıyorum 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
1 yıl:)) çok pimpiriksin senin başına kesin gelir bakire öl bence ewlenmede eşindede vardır belki hastalıj
01 Yorumla
Soran1 yılAlakası yok geçmişte küçük bir çocuğun iğnesi batmıştı parmağıma o gündür bugündür çok korkuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılSonucu kimse düşünmüyor ki
Kesinlikle güvenlikten taviz vermem ne olursa olsun.
Sonrası ciddi pişmanlık
026 Yorumla
Soran1 yılCidden ya benim bir kere çocuk hastanın iğnesi battı parmağıma onda bile paranoya seviyesine geldim korkudan
- 1 yıl
Endişelenmeyin siz işinizi düzgün ve doğru net yaptığınız için en iyisini nasıl yapabilirim diye düşünen bir sağlıkçısınız lakin kimse ve bir çok insan sizler gibi düşünmüyor siz en doğru olanı yapıypr ve düşünüyorsunuz
Soran1 yılDediğim gibi o iğne batma olayı travma kaldı bende asıri titizim bu konuda özellikle
- 1 yıl
Canın mı? Yandı yoksa hissiyat mı etkiledi seni böyle
Soran1 yılHissi ya öyle olursam diye korktum da zaten negatif çıktı değeri hastanın Allah'tan küçük çocuktu yoksa yetişkin erkek falan olsaydı özellikle psikiyatri servisine yatardim
- 1 yıl
Anlıyorum seni arkadaşım bununla geçmiş olsun. daha dikkatli olman lazım sen sağlıkcısın ve işini çok iyi biliyorsun sanırım bir anlık dikkatsizlik ya da yorgunluk ile olduğunundüşünüyorum
Soran1 yılElim titredi bir an kaydı sürekli eldiven falan takıyorum bazıları hiç takmıyor hastane ortamını görünce insan sağlığının kıymetini anlıyor
- 1 yıl
Ya tabii arkadaşım çok önemli hijyen ve sizler bir çok enfeksiyon ortamın da çalışmaktasınız
Seni çok iyi anlıyorum sen en doğru olanı yapıyorsun.
Soran1 yılO da değil travma kaldı her hatırladığımda ağlıyorum ya pozitif hastanın iğnesi olsaydı diye
- 1 yıl
Sakin ol sakinleş ve çok daha dikkatli ol sen işini iyi yapan bir sağlıkcısınmve bir daha eminim ki böyle bir şey olmayacak
Evet pozitif olsa senin da hayatın karara bilir di ama... Öyle olmadı ve sen de daha da dikkatli olacaksın ben buna eminim arkadaşım
Soran1 yılÇok teşekkür ederim cidden aşırı korkuyorum düşündükçe bile ağlıyorum falan ama en azından huzursuzluğum azaldı bazı yorumlar sayesinde sizinki de dahil umarım gönlünüzce olur her şey
- 1 yıl
Rica ederim.
Siz güçlü olum bizlerin sizlere ihtiyacı olacak o yüzden endişelenmeyin ve işinize odaklanın ve lütfen eldiven hep takın sizlere iyi çalışmalar iyi nöbetler diliyorum.
Soran1 yılOrada bir personel şey demişti ne kadar bir şeyden korkarsan başına gelir diye belki de geçmişte yaşadığım konuyu düşünmemem lazım
- 1 yıl
Evet düşünme bence geçmişte ne gibi bir şey yaşamıştın?
Soran1 yılÇocuk hastanın iğnesinin batması sanki o an beynimdeki fonksiyonlar stop etmişti çok korkunç cidden ya
- 1 yıl
Anlıyorum artık bunu düşünme lütfen ve daha güzel hoş şeyler düşün sevdiğin ve yapmak istediğin şeyleri düşünmeni tavsiye ediyorum arkadaşım sana güzel nir sade kahve yap ve iç
Soran1 yılÇok teşekkür ederim cidden umarım gönlünüzce olur hayatınız boyunca 😊
- 1 yıl
Rica ederim arkadaşım seninle dikkatli ol bir kahve iç lütfen
Soran1 yılYine aklıma geldi sinirim bozuldu ya pozitif olsaydı ne yapardım diye bende travma kalmış bu olay
- 1 yıl
Pozitif değil en azından şimdi ve bu stresi bence artık düşünme derim ve hayatının keyfini çıkarman en doğru karar olacaktır.
Soran1 yılTest yaptırdım hepatit aşısı şeyi falan yüksek çıktı diğer şeylerde negatifti kız geçmişte hiv testi falan vermemiş hepatit istenmiş sadece onu da vermemiş Allah'tsb aşı oldum da şu an korumam var hepatite karşı
- 1 yıl
Güzel endişelenme artık lütfen işine odaklan sana ihtiyacımız var 😉
Soran1 yılEvet cidden teşekkür ederim tavsiyeleriniz için etrafımda ki kişiler de çok dedi kafaya takıyorwun aşırı diye yardım almayı düşünüyorum bu konuda
- 1 yıl
Rica ederim. bunu artık unut ve ileriye bak senin mesleğin çok önemli işine odaklan ve o günü unut derim.
Soran1 yılÖyle yapacağım insanlara yararlı ve verimli olmam lazım çalışırken umarım gönlünüzce olur her şey
- 1 yıl
Süper tabii sen her daim bizlere gerekli önem arz etmektesin.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Abartıyorsun o an öyle bir isteklenip arzuluyorsun ki gözün döner hiç yaşadın mı bilmem böyle bir azginkikmmm
02 Yorumla
Soran1 yılBen irademe sahibim bir keresinde küçük çocuğun iğnesi battı parmağıma o korku yüzünden çok tedbirliyim her konuda
- 1 yıl
İrade derken? Evlenince irade mi dicen
Gizli Üye(25-29)1 yılOste fazla istekli ilmak basa bela bende oyleyim bekarım yasta 28, ve aryik dayanamiyirum iatekli bir partner bulup evlenmek istiyorum ama aday yok hastalik kaparim diye kimseylede yapmadim burddan belki ciddi duuanen bulurum diye actim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
1 yılsen bildiğin icin riskleri ondan endiseye kapiliyorsun
010 Yorumla
Soran1 yılSence normal değil mi
- 1 yıl
normal
Soran1 yılTravma kaldı bende ya iğne batması yüzünden küçük çocuktu bir de
- 1 yıl
sonuc ne cikti
Soran1 yılNegatif zaten küçük çocuktu hiv falan olması aşırı düşüktü
Soran1 yılAma o psikoloji var ya bitiriyor insanı
- 1 yıl
evet sende haklisin
Soran1 yılArastira arastira kafayı yemelik raddeye gelmiştim ama sonunda az da olsa takmıyorum artık
- 1 yıl
sevindim senin adina
Soran1 yılAllah düşmanımin başına vermesin çok dikkatli olun lütfen ben bile küçük çocuğun iğnesinden o kadar travmatik bir durumdw kaldiysam valla zor ya
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. sen kafanı yorma böyle şeylere beee belliki bilmediğin konular
04 Yorumla
Soran1 yılOnla alakası yok geçmişte küçük çocuğun iğnesi batmıştı parmağıma o gündür bugündür çok korkuyorum bu şeyden
Soran1 yılHiv ile hepatit bulaşıcı hastalıklar ya hani kandan veya cinsellik sırasında görülüyor çoğunlukla
1 yılKarşılıklı güven olunca yapılıyor zaten diğer türlüsü hayatın kendisi de risk zaten her şey risk bu hayatta
00 Yorumla
1 yılÇoookkl fazla partnerim oldu bakımlı insan belli olur, merak etme
04 Yorumla
Soran1 yılBenim bir konuda travma kaldı küçük çocuk hastanın iğnesi batmıştı parmağıma da çok korktum ondandir bir korku var içimde
- 1 yıl
Zamanla alarsın takma okadar
Soran1 yılUmarım ya aşırı korkunç bir durum ya büyük birisi olsaydı en azından küçük çocuktu hiv olma ihtimali yok denecek kadar az , hepatit de olmaz aşı oluyorlar doğduktan sonra verilecek sadakam. varmis
- 1 yıl
Aynen şanslısın
Gizli Üye(25-29)1 yılO anki hazzı düşünürken hastalığı, hamile kalma riskini düşünmüyorlar, kız kardeşim üniversiteye giderken hamile kalmıştı, kürtaj yaptırdığı kağıdı ve bir özel CD"sini buldum evde
087 Yorumla
Soran1 yılEvet ya hazdan önce sağlık kontrolü bana göre
Cevap sahibi1 yılSağlık kontrolünü düşünmüyor çoğu insan
Cevap sahibi1 yılKız kardeşim korunmamış , hamile kalmış, kadın doktora kürtaj yaptırdığı kağıdı gördüm yatağının altında, üniversitelerde cinsellik yaşamak için herkes seni seviyorum diyor birbirine
Cevap sahibi1 yılKarabük üniversitesinde çok kişi AIDS kapmış, Zencilerle seks yapmışlar
Soran1 yılKüçücük çocuğun iğnesi battı parmağıma cehenneme çevrildi hayatım korkudan personeller bir şey olmaz sıkıntı yok hastada demesine rağmen valla o gündür bugündür sagligimin kıymetini daha çok anladım önceden çok aşırı depresif int*hara eğilimli bir insandım mesela o olay dönüm noktası oldu
Cevap sahibi1 yılPartnerin veya eşin öğlen bir kadınla seks yapar, akşam seninle yapar, hastalık bulaştırır, sağlık raporu temiz olsa da bugün hastalık kapıp bugün sana da bulaştırabilir, garantisi yok.
Soran1 yılYaşadığım olay travma kaldı cinsellik yaşamadan yaşarım ben de
Cevap sahibi1 yılSen çok takıyorsun kafana, evli olduğun insanın bile garantisi yok
Cevap sahibi1 yılCinsellik yaşamadan sabredebilecek misin? Titreşimli vibratör, seks makinesi, titreşimli penis ile zevk alman mümkün ayrıca
Soran1 yılŞu yorumunuz aşırı rahatlattı beni bilmiyorum ama aşırı kafama takılmıştı çok teşekkür ederim
Soran1 yılŞu bulaşıcı hastalıklar konusundaki korkumdan en azından azaltabilirim
Cevap sahibi1 yılHangisi? Titreşimli penis ile haz almak mı?
Soran1 yılŞu bulaşıcı hastalıklar konusunda diyorum kafama takılıp ağlayıp duruyordum o yüzden ona ithafen dedim
Cevap sahibi1 yılAnladım.
Cevap sahibi1 yıl
Cevap sahibi1 yılTrendyolda, Hepsiburada uygun bunların fiyatları, yorumlara bakarak alabilirsin.
Soran1 yılKüçük çocukta hiv olmaz bence de çünkü c*nsellik yaşayamaz hepatit te olmaz aşı oldukları için neyse çok kafama taktım bu konuyu biraz mola vermeliyim herhalde 😂
Soran1 yılBen hiç kendime dokunmadım o anlamda değişik gelecek belki ama
Cevap sahibi1 yılNasıl durabiliyorsun elle mastürbasyon yapmadan, isteğin yok mu? Dene bence
Cevap sahibi1 yılKardeşim 17 yaşında bir erkekle konuşuyordu, üniversiteye gidince orada biriyle tanışmış,19 yaşında hamile kalmış, gelip geçici sevgiler çoğu
Soran1 yılDenemedim hiç oyle bir istekte olmadı
Cevap sahibi1 yılOlabiliyor bazı kişilerde bu, evlenme isteği var mısende?
Cevap sahibi1 yılEvlenme isteği var mı sende?
Soran1 yılO var da iğne batması olayı yüzünden o konudan da korkuyorum az da olsa
Cevap sahibi1 yılGenelde kızlarda mastürbasyon yapmaya başlama yaşı 11-13 yaş arası, p*rno film izleyince azıyorlar, seni tahrik edecek ortam oluşmadı galiba, görsel olarak seni etkileyen bir şey olmamış gibi, çok değişik bir kızsın
Soran1 yılBen ağır bir depresyon dönemi geçirdim 2019 dan 6 aya öncesine kadar şu an daha iyiyim ara sıra bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılZor bir dönem yaşamışsın, yalnız yaşayan birisin galiba, kimseyle görüşmeyen gibi, her insan yalnız aslında
Soran1 yılEvet o zamanlar aşırı yalnızdım yanlış üniversite tercihi yüzünden falan psikolojim mahvoldu kendime zarar verdiğimde bile sarılacak omuz bulamamıştım ama şu an geçmişe oranla kat kat iyi oldum da işte o iğne olayı bu sefer başıma bela oldu biraz
Cevap sahibi1 yılAIDS çok tehlikeli, yine geçebilecek hastalıklar bulaşabilir, üniversiteye gidince havalara giriyor çoğu insan,18 yaşıma geldim, seks yaparım, kimse karışamaz diye düşünüyor çoğu kız, lisede yatmayan kızların çoğu üniverditede yatıyorlar, çoğu birbirini kandırı ya ör seni seviyorum diye
Soran1 yılBen dediğim gibi evleneceğim adamla yapmak isterim
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum seni, dıştan klitorisini okşayarak klitoral orgazm olabilirsin, dene okşamayı
Soran1 yılKardeşiniz hiv tarzı bir şey olmadı değil mi
Cevap sahibi1 yılOlmadı, özel video cd'sini bilmeden izlemiştim onun, anlayışlı biriyim, belli etmedim ona bunları, söylemedim kendisine, kadın doktora kürtaj yaptırdığı kağıdı gördüm, yanında bulunan cd'yi merak edip izlediğimde, kız arkadaşıyla üniversiteye giderken kaldığı evde erkek arkadaşıyla yaşadığı cinselliği kaydetmişler, iki saaat izlemek zorunda kaldımprezarvatif kullanmamışlar,, kız arkadaşı bir odada kalıyordu, kardeşim bir odada kalıyordu, videoyu ilk görünce sinirlensem deizledim sonuna kadar, kardeşimin evdeki halinden çok farklıydı ruh hali
Cevap sahibi1 yılHIV olmadı, basit hastalık kaptı mı bilmiyorum tabi
Soran1 yılİyi en azından hiv hepatit tuzağına düşmemiş
Cevap sahibi1 yılÜniversite arkadaşı çocuk, onun da büyük ihtimal ilk cinsellik deneyimidir, AIDS olsa ailem üzülürdü, birşekilde öğrenirlerdi, ben onun videosundan, kürtaj kağıdından bahsetmedim anneme ve babama
Soran1 yılBilmiyorum ama yine aklıma geldikçe ağlıyorum ya pozitif olsaydı ne yapardım diye
Cevap sahibi1 yılNe rahatsızlığı vardı ufak kızın?
Soran1 yılMetabolizma bölümünde muayene olmuş büyük ihtimalle gelişimi ile ilgili bir sıkıntı var enfeksiyon bölümü falan olsaydı ayvayı yerdim
Soran1 yılStres yapmaktan boynumun bir yani ağrıyor kalbim hızlı hızlı atıyor anksiyete gibi
Cevap sahibi1 yılİnsanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor, bende kardeşimin kürtaj kağıdını, özel videosunu ilk gördüğümde şok geçirmiştim, zamanla kabullendim.
Soran1 yılBilmiyorum düşündükçe kafayı yemelik hale geliyorum oradaki personel kişi şey demişti ben stajdayken bir sürü batıyordu iğne diye bir şey olmadı diye rahatça demişti diyorum ya Allah tan küçüktü çocuk büyük olsaydı ayvayı yerdim
Soran1 yılDüşüne düşüne kafanın içi don gibi kaç gündür psikolojik yardım almam lazım herhalde
Cevap sahibi1 yılDerine girmeyince iğne bir şey olmaz.
Soran1 yılBilmiyorum biraz kanadı ama çok aşırı girmedi zaten enfeksiyon olsaydı morardı o da olmadı
Cevap sahibi1 yılEskiden herkese aynı iğneyi kullanıyorlarmış, steril edip her insana aynı iğneyi vuruyorlarmış, kullan at şırıngalar çıkınca daha iyi oldu.
Soran1 yılŞu cümle aşırı derecede mutlu etti beni en azından küçük çocugun iğnesi battı sadece ya önceki gibi olsaydı
Cevap sahibi1 yılEvli olduğun insandan bile hastalık bulaşabilir, dışarıda kaçamak yapabilir, bazı bulaşıcı cinsel hastalıklar prezervatif kullansan bile bulaşıyormuş, cinsel organların dip kısımlarının temas etmesiyle de bulaşıyormuş.
Cevap sahibi1 yılKarabük üniversitesinde okuyan kız yurdun camından atlayıp intihar etti, AIDS bulaştı büyük ihtimal veya bir erkek öğrenci onunla yatıp, bırakmıştır, AIDS olaylarına denk geldi o intihar, AIDS bulaşmıştır.
Soran1 yılKüçük çocuğun iğnesinde böyleyim başka türlüsünde de korkuyorum işte dediğim gibi o psikoloji var ya bitiriyor insanı
Cevap sahibi1 yılSen çok kafaya takan birisin, evlensen eşini sorguya çekersin hep, üniversitrlerde, liselerde, mahallelerde kimse hastalık testi istemeden seks yapıyor, millet acayip merak ediyor o zevki, acele ediyorlar
Soran1 yılÇok kötü işte o da nasıl güveniyorlar yani acele etmektense tedbirli olmak iyidir sonra üzülmemek için
Cevap sahibi1 yılÇoğu kişinin aklına gelmiyor o an, toplumun bu konuda bilgisi de yok o yüzden basite alıyorlar, hiçbir şekilde korunmadan cinsellik yaşıyorlar o an, hamile kalma ihtimalin yüksek, kardeşim de yaptı aynısını
Soran1 yılHaklısın ben nasıl takmam kafama bu olayı peki
Cevap sahibi1 yılSen evlenince seks yapmak istiyorsun zaten, güvenilir, karakteri iyi erkek bulman gerekir, ele hafiften batan, kanatmayan iğne batmalarına kafayı takma,
Soran1 yılB12 eksikliğim var bir de aşırı etki ediyor ya
Cevap sahibi1 yılGıdalarla alabilirsin B12 vitaminini
Cevap sahibi1 yıl
Cevap sahibi1 yılYumurta bol ye, süt, yoğut, dalak, karaciğer ye
Soran1 yılDilim beyazlamış B12 den herhalde uçukta çıktı biraz
Cevap sahibi1 yılGünde üç tane yağda yumurta ye sabah, akşam yoğurt ye bir kase, dalak ye, fiyatı da uygun, uçuk senede bir kere dudakta çıkıyor, çok stresli olduğum zamana geliyor bende, dilin üstünü diş fırçasına macun sürüp fırçala, o beyazlık gidebilir.
Cevap sahibi1 yılB12 için dediklerimi ye
Cevap sahibi1 yıl
Soran1 yılÇok stres yaptım düşünmekten o yüzden herhalde dün yoktu bugün aşırı stres yaptım sınava falan
Cevap sahibi1 yılEn stresli, en endişeli olduğum zaman senede bir kere uçuk çıkıyor.
Soran1 yılBende vitamin eksikliğinde streste hep çıkıyor ya aşırı kafaya takıyorum her şeyi
Cevap sahibi1 yılDilin üstünü de fırçala, suyu bol iç.
Soran1 yılFırçaladım. gecti biraz su da içerim yemin ederim iğne batması hayatımı mahvetti ya küçücük bir şeyde ona bağlıyorum hemen
Cevap sahibi1 yılTakma onu kafaya, sana arkadaşlık teklif eden erkekler olmadı mı?
Soran1 yılSevgilim var
Cevap sahibi1 yılİyi o zaman, evlenirsiniz belki
Soran1 yılEvlilik düşünüyoruz zaten de şu dediğim gibi iğne batma olayı aşırı korkuttu gözümü
Cevap sahibi1 yılİğne batmasını takma kafana
Soran1 yılEtrafımda ki kişiler de diyor millet nasıl rahat ya küçük çocuktu Allah tan ya
Cevap sahibi1 yılEvlenince ilk gece cinsellikten korkacak mısın acaba?😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Soran1 yılSizce küçük çocuk ignesi battı parmağıma diye kaç gün cehennem hayatı yaşadım
Cevap sahibi1 yılEşin de şaşıracak ilk gece
Cevap sahibi1 yılHayatım acımayacak fazla, korkma der sana
Soran1 yılSonunda testi yaptırdım hepatit aşısı olduğum için 50 nin üstünde çıktı hepatit ve hiv de negatif çıktı
Cevap sahibi1 yıl👍
Soran1 yılTakıntım yüzünden yardım almayı düşünüyorum bilmiyorum aklıma geliyor biraz etkileniyorum travms sonrası stres bozukluğu oldu bende üzüntüden ağzımda uçuklar çıkıyor hep
Cevap sahibi1 yılÖnce yaşadığın depresyon neden oldu?
Cevap sahibi1 yıl
Soran1 yılŞu iğne batması yüzünden üst düzey stres yaptım bağışıklıgim zayıf zaten bu stres yüzünden
Cevap sahibi1 yılAnladım, aşırı takıyorsun, evlenince ne yapacaksın bakalım.
Soran1 yılYine stresten uçuk çıktı aşırı stresliyim bağışıklığım da zayıfladi
Cevap sahibi1 yılUçuk bı kere bulaşı ca ömür boyu belli aralıkla çıkıyormuş, geçmişte elle temastan, öpmeden, tükürükten, cinsel temastan bulaşıyormuş, insan vücudu güvenilir değil aslında, işyerleri bile çalışanlarından sağlık raporu almalıdır
1 yılya ben çok panik biriyim aşırı korkuyorum mikroplardan virüslerden
03 Yorumla
Soran1 yılBen ne diyorum küçük çocuğun iğnesi battı parmağıma cehennemi yaşadım millet yürek yemiş cidden
- 1 yıl
ben olsam bende panik yapardım haklısında
Soran1 yılBir de küçük çocuktu o 5 yaisndan küçüktü millet uçkur manyağı olmuş ya
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkes evlendiğiyle yapıp tek eşli olsa sorun ortadan kalkar 🤣 evet bunu kimse düşünemiyordu ben düşündüm tşk🤭
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın yapılcaksa da güvenlikten emin olmak lazım
00 Yorumla
1 yılAzgınlıktan onu mu düşünecekler hasta mı değil mi diye :D
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlık zevkler için belki de hayatlarını mahvedecekler 😐
01 Yorumla
Soran1 yılValla ya benim parmağıma yanlışlıkla küçük çocuğun iğnesi battı onda bile nasıl korktuğumu Allah biliyor
Gizli Üye(30-35)1 yılTanıdığım kişilerle yapıyorum ben. O açıdan sıkıntı olmuyor
016 Yorumla
Soran1 yılTanisan da söyler mi varsa bile güven olmaz
Cevap sahibi1 yılAma temiz insanlar ya. Hani anlarsın yine de. Ve şimdiye kadar sorun olmadı.
Sen yapmadın mı hiç
Soran1 yılHayır diyorum ya küçücük çocuğun iğnesi battı parmağıma o zaman bile aşırı kafayı yemelik raddeye geldim
Cevap sahibi1 yılPeki yattığın oldu mu şimdiye kadar. Olduysa test mi yaptırdın
Soran1 yılKüçük çocuğun iğnesi battı parmağıma yanlışlıkla onda bile kafayı yemelik raddeye geldim sence bir ilişki yaşamış miyimdir hayır tabi ki de
Cevap sahibi1 yılAma bu psikoloji çok kötü değil mi sence de. Hayatını zehir eder
Soran1 yılZaten ediyor hatırladıkça ağlıyorum ya pozitif çıksaydı ne olurdu diye Allah tan verilecek sadakam varmıştı çocuk 5 yaisndan küçüktü HIV olma ihtimali çok çok düşüktü artı hepatit iğnesi de vuruldukalri için bağışıklık kazanıyorlar o yüzden travma kaldı bende belki bir psikolojik yardım alabilirim sonra ki zamanlarda
Cevap sahibi1 yılBence en yakın zamanda destek al. Çünkü kendi kendine psikolojik olarak zarar veriyorsun. Böyle ince detaylara gerek yok. Tabi ki önüne gelenle yat anlamında demiyorum ama etrafında vardır temiz insanlar
Soran1 yılSevgilim var onunla da konuştum evlilik olmadan olmayacağını söyledim başta anlayış gösterdi haklı olduğumu söyledi
Cevap sahibi1 yılÖpüşme elleme vs oluyor mu peki yoksa onu da mı istemezsin
Soran1 yılBilmiyorum dediğim gibi su iğne batması olayı travma kaldı korkuyorum o yüzden aşırı diken üstündeyim psikolojik yardım almam lazım
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındasın
Soran1 yıl23 yaşındayım
Cevap sahibi1 yılSevgilin için de senin için de çok zor. Destek alman şart evli olsan bile belki daha büyük sorunlara yol açar
Soran1 yılEvet ya bilerek yapmıyorum travma sonrası stres bozukluğu falan oldu o olaydan sonra düşündükçe üzülüyorum ya pozitif olsaydı ya pozitif biri olsaydı diye cidden çok teşekkür ederim içime su serptiniz ama kesinlikle dikkatli olun hepiniz bu konuda
Cevap sahibi1 yılBu konuda bende dikkatli olurum hep ama tabi git test yaptır anlamında değil 😃 bildiğim kişiler oluyor. Spontane gelişince sevişirken benim de aklıma gelir ya hastaysa diye. O yüzden yabancı kişilerle pek tercih etmem. Gizliden çıksam yzblr misin
Gizli Üye(18-24)1 yılGuven varsa oluyor istensini bilirsen aliyosun yani
01 Yorumla
Soran1 yılTamam da yalan söylüyorsa
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Risk aliyoruz amasyada
01 Yorumla
Soran1 yılSonra pişman olma
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÇocuk hastanın kanından korktun
08 Yorumla
Soran1 yılEvet çünkü bulaşıcı olma ihtimali var kanın o yüzden
- 1 yıl
Ne alakası var 😃çocuk o.. Ne kapacan
Hem bu örnekle cınsel iş yapanlara tepki vermen
Soran1 yılİşte onu diyorum ben küçük çocuğun iğnesinden bile korktum millet nasıl cesaret ediyor ona şaşıyorum
Soran1 yılMalum şeye
- 1 yıl
Abartıyon :))
Soran1 yılCidden travma kaldı bende aşırı korkuyorum o yüzden
- 1 yıl
Neyden korkuyon
Soran1 yılAIDS ve hiv olayından düşünüyorum ya çocuk değilde büyük birinin iğnesi batsaydi diye ağlıyorum bazen bu yüzden korkudan
1 yılSakin olur musun hanım teyze
02 Yorumla
Soran1 yılNein
- 1 yıl
Ooov Alamanci garı 😝
Yiyişmeye korkuyor insan harbiden
05 Yorumla
Soran1 yılBen zaten evlilik olmadan yaşamam sağlık raporu olmalı
- 1 yıl
Evlenince de eşin sağdan soldan kapabilir yine sana bulaşabilir , ne yapcan her hafta düzenli kontrole mi sokcan adamı ;))) .. bende iğne ve hastalık kapmaktan korkuyorum sırf o yüzden uzak durmaya çalışıyorum. Geçen biriyle olduk acaba bişey oldumu olacak mi diye 10 gün uyku uyuyamadım.
Soran1 yılDiyorum ya küçücük çocuğun iğnesi battı parmağıma yanlışlıkla onda bile kafayı yemelik raddeye geldim valla çok dikkatli olunmalı ya
Soran1 yılEvet ya insanlar çok dikkatsiz ama
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBunu da kaldırırlar ama
02 Yorumla
Soran1 yılKonusunu doğru seçtim
- 1 yıl
Haa konudan kalktiysa tamam
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Güvendiğin kişi ile olur zaten
00 YorumlaÖzellikle hpv çok yayılıyor.
01 Yorumla
Soran1 yılAllah'ın belası hiv, hepatit düşman başına
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seninle sevişmek aşırı yorucu olur
01 Yorumla
Soran1 yılAlakası yok sadece geçmişte yaşadığım bir durum yüzünden aşırı tedbirli davranıyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılBildiğinle yapacaksın ya da korunacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBilmiyorum ben hiç yapmadım. Sen bakire misin
00 Yorumla
1 yılHe mk birde her seferinde doktora gidelim
04 Yorumla
Soran1 yılBence gidilmeli sonra ağlamamak için
- 1 yıl
Prezervatif var
Soran1 yılOnunda koruma yüzdesi %100 değil tam karşındaki kişi de varsa o dediğiniz şeyde yırtılma durumu olursa ayvayı yediniz
- 1 yıl
Atin ölümü arpadan olsun seciciyiz zaten
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cesur olmak lazım
02 Yorumla
Soran1 yılSonra hastane hastane gezersin
zevkli yaa yapma
02 Yorumla
Soran1 yılBende travma kaldı iğne batma olayı yüzünden
1 yılPrezervatif var
00 Yorumla
1 yılUmarım bir gün
00 Yorumla
1 yılBen test sonucuyla geziyorum bişey olmuyo :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılRisk
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri