Kadınlarda vajinal kuruluk ne zaman başlar? 29 yaşında başlar mı?
29 yaşında bir kadının vajinasında kuruluk başlar
29 yaşında bir kadın yaşlı değildir, ıslaktır, çok iyidir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınlarda vajinal kuruluk ne zaman başlar? 29 yaşında başlar mı?
Bence yaşı yok bunun menepoza girince başlıyor fakat bunun yaşı net değil kadınların en verimli yaşları 30-40 arasıdır o yüzden daha çok var endişelenmeyin
Bugün seks yaptım. Partnerim kurusun dedi.. ve kuru olduğumu ben de fark ettim.. en son geçen sene seks yapmıştım, çok ıslaktım geçen sene
Neden bugün ıslak değilim?
Cevap
15Cevap
kilo aldıgın sürece bil ki yaşlanma da başlamış demektir. kas kaybetmeye mahkumsun kiloyla. bu süre uzarsa dna hasarı kaçınılmaz.
Evet biraz kilo aldım. Çevremde hep obez kadınlar var. Bana cılız sıska döveriz seni deyip sırtıma vuruyorlardi. Zorla çok fazla yemek ve ekmek yediriyorlardi. Kilo aldım ben de işte
Büyük hata etmişsin. kilo almak insülin direnci göstergesidir. sonu ise diyabet veya kanser.
Offf kıskanç cüceler beni ne hale getirdiler. Boyları çok kısa, çok şişmanlar, çirkin yaşlı ve hastalar. Biri kanser geçirmiş zaten...
çogunluğa uyarsan kandırılırsın. bana da çok dediler yok zayıfsın yok yemek ye kilo al vs. aşırı saçma geldi hep. cahillerle uğraşmak zor. He de geç. Obezler zaten uzun yaşamıyor ömürleri kısalıyor ya kalp krizinden ya kalp damar hastalıgından erken ölüyorlar. bunu ben demiyorum ölüm istatistikleri söylüyor. Dünya genelinde şu an 1. sırada kalp damar hastalıklarından ölümler. Sen hiç aslan ve kaplanın yağlı oldugunu gördün mü? Yağlı adam kas kaybetmek zorunda kalır testo düşer östrojen artar ve hızla yaşlanır. ama kaslar hacimi az olsa bile ağır basar her zaman.
Merhaba bu dediğin olay bu yaşlarda mümkün değil en az yaş 50 yi görmesi gerekiyor
Ben seks yaptım ve partnerim bana kurusun dedi. 29 yaşındayım. Yeterince uyarılmadığım için mi? Yoksa ben yaşlanmış mıyım? En son geçen sene seks yapmıştım, ıslaktım gayet
Özür dilerim ama partnerin deneyimsiz tecrübesiz kendi suçunu sana atmış olduğunu düşünüyorum daha çok sen onu hissedip arzulama olmamış gibi duruyor daha ayrıntılı detaylıca konuşmak istersen de sağlıkçı olarak konuşabiliriz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım buyrun gelin konuşalım
50 ve üzeri yaşlar da genel de menepoz ile başlar deseler de inanmayın. Hepsi bir olasılık ama ille de herkes te olacak diye bir şey yok. İstek ve arzu, aşk var ise ıp ıslak oluyorsunuz yine...
50 yaşından sonra da ıslanır mı bir kadın?
Elbette. Hem de sular seller gibi. Sadece aşk olsun, sevgi olsun, istek ve arzu olsun ki, unutmasın bir kadın olduğunu.
Böyle bişey yoktur kadında bence erkekte ereksiyon olamama yaşı var gibi ama kadında ıslanmama olayını yeni duyuyorum 🤔
Yaşla çok alakası yok korkma. İstekle alakalı daha çok
Bugün partnerim kurusun dedi. En son geçen sene seks yapmıştım, çok ıslaktım. Yaşım 29. Bir yılda yaşlandım mı diye korkuyorum?
Korktum aslında
Geçen seneki partnerim farklıydı. Bu sene biriyle yaptım üç kez. Üçünde de kuruydun
Kuruydum
Sanırım ıslanma da zorlanıyorsun artık ama şu an söylediğin yal çok erken farklı bir durum olabilir
Libidosu yüksek cinsellik ihtiyacı yaşayan biriysen ve bir de uçları belirginse normal yani dik olması vücudun seks istiyor.
45 yaşında falan ya. 29 yaşında ne yaşlanması
Yetişkin gençsin bence abla ne yaşlısı
Neden bunu sordun bir şey mi yaşadın
En son geçen sene seks yapmıştım eski sevgilimle. Dün biriyle seks yaptım çok kuruydum. İlk defa bu kadar kuru oldum. Hiç ıslanmadım
30 dan sonra kadın kendine bakıyoraa şarap gibidir
40 yaşında
korkmalannnnnn
Korkma lannnnn ben ıslatırım mu diyorsun 😂😂
Yaşla alakası yok
Senin yaş kaç?
Erkenden başlar