1 yılBak herzaman dürüst olmak önemlidir, bende parnerlerime amacımın duygusallık olmadığını, sevgili olayının bana göre olmadığını amacın kaliteli cinsellik olduğunu ilk günden söylerim çoğu sapık der uzaklaşır ama ne istediğini bilen kadının hoşuna gider
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Dürüst olmalısın, kızlık zarı diktirmek aldatmaca olur. Ne olursa olsun doğrularını söyle derim. Sen pişman olduysan pişman olduğunu dile getirirsen o seni kabul eder diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Dürüst ol tabikide? Bir gün anlarsa veya bir şekilde duyulursa eski sevgilinden falan bu sefer ayrılmak zorunda kalırsın... Sen dürüst ol söyle o seni kabul ederse öyle kabul eder
10 Yorumla
1 yılDürüstlük çok önemli yaa bence diktir yine istersen bence her erkek kadınının kızlığını bozmak ister ama yinede dürüst ol, anlat herşeyi
24 Yorumla
Soran1 yılBence de
- 1 yıl
İçinden dürüst olmakta geliyor dimi?
Soran1 yılEvet dürüstlük tercih ederim
- 1 yıl
Çok iyi, sen dürüst ol Allah yolunu açar elbet
Gerçekler konusunda yüzleşebilmek en önemlisi tahammül edebilmektir. Bundan bir tık daha ötesi tavır değişikliğine gitmemektir.
02 Yorumla
Soran1 yılYüzüme vurur ama
- 1 yıl
Önceki yazdıklarıma bakıver. Zaman içinde tecrübe ettiğim, ifade ettiğim bir kaç örnek görürsün... Sen, yüze vurulacak, ayıplanıp kınanacak bir şey mi yaptın? Kadın sağlığı için gerekli bir zar için hakkında hiçbir şey bilmeyen, deldiği ile övünen bu varsa namus tamam yoksa... Emin değilsen karakter yapısından, geçmişinde o kişinin durumu hakkında bilgi sahibi olamıyorsan boş ver...
1 yılHerşeyi söylersen ya kabul etmez ya da sürekli yüzüne vurur huzurun kalmaz evlilik boyunca
16 Yorumla
Soran1 yıl🥺🥺🥺🥺
- 1 yıl
Evliliğin boyunca haklı olsan bile sırf bu sebepten dolayı yüzüne vurur ezilen taraf hep sen olursun bence söyleme tatlım sende geçmişi unut gitsin
Soran1 yılO zaman hiç evlenemicem mi ozaman
- 1 yıl
Evlenirsin canım ama geçmişin hakkında kimseye bir şey demezsen
Soran1 yılTeşekkürler canımsın
- 1 yıl
Önemli değil ama moralini bozma her şey bisekilde hallolur
Peki şöyle yapalım dürüstçe ona bakire olmadığını İtiraf edersen seni engeller veya ilişkiyi sonlandırır mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Söyleme bence söylersen ömür boyu kafana vuracak
Karşındaki baktın dikkat ediyor bakirelige yol ver gitsin. Açıklama yapmana gerek yok.00 Yorumla
1 yılYalan söyle. Dürüst olursan ciddiyim der sorun değil der sonra öper gider
00 Yorumla
1 yılAdamına bağlı ben ne olursa olsun doğruyu duymak isterdim. Ama çoğu kişi kandırılmayı seviyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeviyorsan ve kabul etmez diye korkuyorsan koy kan kesesini geç
14 Yorumla
Soran1 yılKan kesesi ne kız
Cevap sahibi1 yılSahte hymen gibi bir şey alıp koyuyorsun oraya, zar gibi oluyor aynı bakabilirsin internetten ameliyattan daha ucuz
Soran1 yılPatlıyomu
Cevap sahibi1 yılEvet
diktirmek ne yahu seni olduğun gibi kabul etmeyecek birini ne yapaacaksın
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(25-29)1 yılDinimizde geçmişinizi saklayın diyorda bunun saklanacak tarafı kalmamış yazık adama
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDürüst davran, talibin bakire olmadığını öğrenince ayrılabilir, önce söyle ona, verirsen terkedebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBakire değilsin sıkıntı olmaz belki ama geçmişin de kaç kişi oldu diye sorarsa?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılDürüst olmak seven öyle kabul etsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Brn açık net ol en iyisi
00 Yorumla
1 yılDiktir yoksa ilerde yüzüne vurup durur söylersen
07 Yorumla
Soran1 yılDudaklardan anlasilir ama
- 1 yıl
Yok ben o kadar incelemez
Soran1 yılBilemem bunu neyse
- 1 yıl
Yani sen bilirsin ama dediğine pişman olursun haberin olsun
Soran1 yılBu ihtimal de var
Soran1 yılKendi şehrinden biriyle evlenmek riskli dimi başka şehire gidip evlenmek mi yoksa
- 1 yıl
Başka şehirde bunu anlaması yine zor değil mesele şehir değil bence aslında söylemeden fark ettirmeden çözüm var yani
Gizli Üye(30-35)1 yılSilktir silktir sonra diktir oh ne ala
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSöyleme elastik de oluyor öyle durumlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDurust ol tabi kizim soru mu bu simdi
00 Yorumla
1 yılYalan söyle
03 Yorumla
Soran1 yılYalan ortaya cikarsa
Soran1 yılKi cıkar
- 1 yıl
Diktir
1 yıldürüst ol her zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Dürüst ol
00 Yorumla
1 yılDürüst ol
00 Yorumla
1 yılkaç kişi ile birlikte oldun
00 Yorumla
1 yılYaşın kaç teyzeeee
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılDürüst olmak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDiktir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTek kisiylemi oldun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYalann
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. talip dürüst mü
00 YorumlaDürüst ol ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yıldürüst olmak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar