Cinsel Yaşam Bir erkeğin tesettürlü bir kızı hiç tanımadan böyle demesi saçma değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Instagram profilimi görünce ben bunu fantezi oyuncağım yaparım demis.Neden? Bir erkeğin tesettürlü bir kızı hiç tanımadan böyle demesi saçma değil mi? Cevapla Instagram Soruları Oyun Soruları Oyuncak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sonrisasmísticas Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sapığın teki çünkü. Kullanıp atacağını düşünmüş basit görmüş. Sen de deseydin ki ben onu kapıma paspas bile yapmam. Büyük de konuşma da tabi 2 4 Yorumla Soran 1 yıl Manita olalım mı tekrar dedi daha iyilerini bulurum dedim Yorumla sonrisasmísticas 1 yıl İyi yapmışsın. Kendilerini bir şey sanmaları da yok mu iyy Yorumla Soran 1 yıl Hem de nasil ya off Yorumla Soran 1 yıl Karakterli olsalar azcik Yorumla
Bırısıste2716 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aklının olmadığından sapığjn teki olduğundan 3 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Adı üstünde erkek canım ne bekliyorsun kendince fantezi kurmuş.. Herkesi kendime baglarim ayağına yatıyor 1 0 Yorumla
Kullanıcı12re Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kim demiş ben demem gayet dininde bi kız derim 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Günümüzdeki tesettürlülerin fantezileri tahmin edilebilir derecede oluyor çünkü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl hosuna gittigi haller oluyor mu peki ya da hic oldu mu boyle bir fantezide dusunulmek.. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Fantezisi var demekki 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seksi tesettür giymiş olamaz mısın? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sapkın çünkü. Türbanlı fantezisini kastetmiştir 0 21 Yorumla Soran 1 yıl Türbanlı fantezisi erkeklerin kaçında var Yorumla Soran 1 yıl Yaygın mi ve niye turbanli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oran vermek zor ama bence yarısında olabilir.Türbanlı olmasının sebebi şu, düşün o kız saçlarını bile kapatırken sana özel bedenini açıyor, bu aşırı yükseltici Yorumla Soran 1 yıl Yani bana yapmasının tek nedeni türbanlı fantezisi mi beğenmedi mi benj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beğenmiş de olabilir. Ama şu bir gerçek ki yükselmiş de Yorumla Soran 1 yıl Erkekler beğenmediği birine yazar mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkeğe bağlı. Abazaysa sırf bacak arası için yazar Yorumla Soran 1 yıl Arkadasi tipini s*kiym demişti bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni görebilir miyim? Merak ettim tipini Yorumla Soran 1 yıl Yakışıklı ve sanırım sosyal biriydi bu arada Yorumla Soran 1 yıl Böyle biri sif bacak arası için yazar mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tiple abazanlığın alakası yok ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzel kızsan sırf bacak aran için yazmamıştır Yorumla Soran 1 yıl Gizliden çık bne de seni gorim pplerimizi kendi hallerimiz yapalim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Takip atabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Kendi resmini koy ppne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse boş ver kalsın Yorumla Soran 1 yıl Dur atim Yorumla Soran 1 yıl Sne bana takip et ya da Yorumla Soran 1 yıl 1dksaygidurusu hesap Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam sil Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. güzel demek kadın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sapığın teki çünkü. Kullanıp atacağını düşünmüş basit görmüş. Sen de deseydin ki ben onu kapıma paspas bile yapmam. Büyük de konuşma da tabi
Manita olalım mı tekrar dedi daha iyilerini bulurum dedim
İyi yapmışsın. Kendilerini bir şey sanmaları da yok mu iyy
Hem de nasil ya off
Karakterli olsalar azcik
Aklının olmadığından sapığjn teki olduğundan
Adı üstünde erkek canım ne bekliyorsun kendince fantezi kurmuş.. Herkesi kendime baglarim ayağına yatıyor
Kim demiş ben demem gayet dininde bi kız derim
Günümüzdeki tesettürlülerin fantezileri tahmin edilebilir derecede oluyor çünkü
hosuna gittigi haller oluyor mu peki ya da hic oldu mu boyle bir fantezide dusunulmek..
Malın teki engelle gitsin.
Fantezisi var demekki
Öylesine demiştir
Seksi tesettür giymiş olamaz mısın?
Bazı kapalıların aurası yüksek oluyor
Sapkın çünkü. Türbanlı fantezisini kastetmiştir
Türbanlı fantezisi erkeklerin kaçında var
Yaygın mi ve niye turbanli
Oran vermek zor ama bence yarısında olabilir.
Türbanlı olmasının sebebi şu, düşün o kız saçlarını bile kapatırken sana özel bedenini açıyor, bu aşırı yükseltici
Yani bana yapmasının tek nedeni türbanlı fantezisi mi beğenmedi mi benj
Beğenmiş de olabilir.
Ama şu bir gerçek ki yükselmiş de
Erkekler beğenmediği birine yazar mi
Erkeğe bağlı. Abazaysa sırf bacak arası için yazar
Arkadasi tipini s*kiym demişti bana
Seni görebilir miyim? Merak ettim tipini
Yakışıklı ve sanırım sosyal biriydi bu arada
Böyle biri sif bacak arası için yazar mi
Tiple abazanlığın alakası yok ki
Güzel kızsan sırf bacak aran için yazmamıştır
Gizliden çık bne de seni gorim pplerimizi kendi hallerimiz yapalim
Takip atabilirsin
Kendi resmini koy ppne
Neyse boş ver kalsın
Dur atim
Sne bana takip et ya da
1dksaygidurusu hesap
Tamam sil
Yuhh, demekki her kadına aynı düşünüyor.
Dalga geçmiş.
güzel demek kadın
Abazalığından