Cinsel Yaşam Kondom kullanmak istemeyen partnerinize cevabınız ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 kullanmak istemeyen sadeve kendini düşünen biri Kondom kullanmak istemeyen partnerinize cevabınız ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Çok zorunlu olmadıkça kullanmak istemem zaten 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Normalde sevmem ama partnerim kullanmamı isterse saygı duyarım 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bencil olmamalı cok abartılıyor kondom olmayınca zevk alamıyor fasa fiso 0 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Prezervatif diyen kadını kovuyorum. Et ete degecek ağa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bizde ters oldu ben kullanalım dedim kullandirtmadi hamile kalınca da bana kızdı 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İlişkiye giremez bu kadar basit 2 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kabul ederdim amasyada 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ben kullanmıyorum zaten 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sağlıklı ise sıkıntı olmazdı 0 0 Yorumla
Yahel34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Benim hayatima giren kadinlarda istemiyor genelde 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl sen niye kondom kullanıyon amfkfk derdim fkfkf 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ozaman ilişkide yok 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gitti elini... S 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Allah derim 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı. vermeyim yapmayın 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bencil insan. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Çok zorunlu olmadıkça kullanmak istemem zaten
Normalde sevmem ama partnerim kullanmamı isterse saygı duyarım
Bencil olmamalı cok abartılıyor kondom olmayınca zevk alamıyor fasa fiso
Prezervatif diyen kadını kovuyorum. Et ete degecek ağa
Bizde ters oldu ben kullanalım dedim kullandirtmadi hamile kalınca da bana kızdı
Haklı aslında ama kaza kurşunu falan olur hoş şeyler yaşanmaz
İlişkiye giremez bu kadar basit
Haplar bana zarar verir içmem derim
Sorun etmem kondomsuz daha güzel
Kabul ederdim amasyada
Ben kullanmıyorum zaten
Sağlıklı ise sıkıntı olmazdı
Benim hayatima giren kadinlarda istemiyor genelde
Hiç bir cevap veremez
Doğum kontrol hapı al derim🤣
sen niye kondom kullanıyon amfkfk derdim fkfkf
hadi ordan git